Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

I tak skończy się na :asax::xboxssie: bo to idealne podsumowanie tego całego tematu;)

Zielona moc i wieczna beka z klapów? Cieszę się, że poszedłeś po rozum do głowy :)

Opublikowano

Wiem, że zabrzmi to dziwnie, dla tych co nie posiadają Switcha, ale dzień dobry wszystkim! :)

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale ten temat prezentuje ostatnio wyjątkowo niski poziom, nawet jak na standardy CW.

Kiedyś można było tu pogadać  tu czasami pogadać trochę o branży, grach i sprzętach, oczywiście w specyficznej "wojenkowej" atmosferze, a dziś odkąd temat ten opanowały nowe pokemony, wszystko zostało sprowadzone do osobistych wycieczek i nieudolnych pocisków, zrobiła się z tego taka gorsza kopia starej bluzgownicy

Najbardziej meczace w tym temacie sa IMO te twoje wychowawcze, pseudoobiektywne posty jakbys byl naszym starym xd ze kurwy czasami lataja tutaj bez celu na oslep? No lataja, z jednej i drugiej strony. Nie udawaj ostatniego ze sprawiedliwych bo jak widze to twoje oburzenie po postach whuskera czy panakamila czy donatello kiedy jednoczesnie zaszywasz sie w dziale xboxa i udajesz ze nie widzisz jak wpada tutaj z piana na pysku daddy czy inch czy nawet lepszy sort zielonych sie odkleil nie raz to xddddd

Opublikowano
56 minut temu, ASX napisał:

nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale ten temat prezentuje ostatnio wyjątkowo niski poziom, nawet jak na standardy CW.

Kiedyś można było tu pogadać  tu czasami pogadać trochę o branży, grach i sprzętach, oczywiście w specyficznej "wojenkowej" atmosferze, a dziś odkąd temat ten opanowały nowe pokemony, wszystko zostało sprowadzone do osobistych wycieczek i nieudolnych pocisków, zrobiła się z tego taka gorsza kopia starej bluzgownicy

Nie wiem co gorsze, bluzgi i chamstwo niektórych w temacie czy twoje bezjajeczne podejmowanie dyskusji i uciekanie po pierwszej kontrze w odmęty działu regularnego.

Do tego dochodza jeszcze smęty i podjazdy CW właśnie w regulanrym temacie. Naucz się otrzepywac buty. 

Edit: widze że nie tylko ja tak uważam :) własnie doczytałem...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No dokładnie. 

A tymczasem, ponieważ boty się podniecają na myśli na każdą potencjalną współpracę xboxa z japońską firmą (że niby jak coś będzie po japońsku w xboxie to zaorają sonkę), 

to dzisiaj rano phil zapowiedział nowy gadżet dla użytkowników xboxa który przygotował wraz z firmą z kraju kwitnącej wiśni KAWASAKI.

Żeby lepiej sie szło prze życie giereczkowe (z rebusem):

zestaw-ochraniaczy-na-lokcie-i-kolana-zi  +  :xboxssie::xboxssie::xboxssie: = ???

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

O jenysiu, ale bezbek :notbad:

Tak widzę mopsa przy kompie

old-man-smiling-Copy.jpg

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Tak widzę mopsa przy kompie

old-man-smiling-Copy.jpg

parking-in-costa-rica.jpg

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mieszkam w Polsce, więc słodyczą mojego dnia po przebudzeniu jest kubek lury i ruski fajek.

Też bym rano fajkę musiał zapalić, świadom że nie mam Switcha. Choć to nie jest najlepsze rozwiązanie na stres :).

Opublikowano
16 minut temu, dee napisał:

Takie słowa pd parkingowego to jak komplement. Miłego dzionka. Uważaj dzisiaj żeby nikt ci po stopach nie przejechał:lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gorsze od nieposiadania Switcha jest tylko przyznanie się rodzicom, że jest sie gejem gdy stanie się już jego posiadaczem.

Coś jest na rzeczy z tymi zielonymi. Posiadacz Swicha = gej, usługa gejpass i robienie gałki Philowi:xboxssie: Przypadek?

Opublikowano

widzę zamiłowanie do robienia loda tylko urosło na sile u klapów po wprowadzeniu wiadomej emotki

Opublikowano

Słabe dowcipy, słabe gry, słaba konsola. Życie klapa to jedna wielka słabość :asax:

Opublikowano

U parkingowego jak zwykle marzenia mieszają się z rzeczywistością:

Marzenia: Jadę z kur.. klapami, zarządzam, mam posłuch wśród ludzi. Pan na parkingu, pan na forum. Walę pałą małych chłopców. Tylko Xbox!!

ef0d09aba4d5ceea343f6445ef31e6ed.jpg.d6f1cf49ff20e62f39112805145d47a6.jpg

Rzeczywistość:

parking-in-costa-rica.thumb.jpg.4ea161e88c9d059e2b9556eedbf5e1ce.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano

jakie jest lore tych żartów z parkingowców, z czego się to wzięło?

Opublikowano

Określenie "żart" jest tu bardzo na wyrost, ale o ile wiem dee wytknął kilku chłopakom januszenie, a ci się mocno osrali i próbują coś tam kąsać przy każdej możliwej okazji. Jak widać nieskutecznie, bo od tygodnia męczą ten "żart".

Opublikowano

Whiskacz, Liściu i puzon zaczęli tak nazywać użytkownika Dee bo ich masakrował A oni wymyślili ten MEGA dowcip i teraz o nim piszą od miesiąca i dają sobie reakcje haha bo tylko ich to bawi. Lore na poziomie exów sony

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Whiskacz, Liściu i puzon zaczęli tak nazywać użytkownika Dee bo ich masakrował A oni wymyślili ten MEGA dowcip i teraz o nim piszą od miesiąca i dają sobie reakcje haha bo tylko ich to bawi. Lore na poziomie exów sony

To już chyba mamy odpowiedź skąd tak niski poziom CW mamy ostatnio..

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.