Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

swoją drogą dawno cię tu nie było fanek z tymi porównaniami, dlaczego nie wrzucałeś ich w latach 2017-2020?

Nie miałem czasu, grałem w tym czasie na PlayStation

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Fanek napisał:

A wiadomo ile?

to jedna z tych gier, która mnie zaciekawiła nie ukrywam :rolleyes:

gra będzie w gamepassie do ogrania xboxie, pc i w chmurze za 4zł, serio będziesz jak ulung czekał na wersje na PS5? jak cię interesuje to opłać gamepassa po prostu

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a teraz nie ma PlayStation to i czasu masz w bród 

od ponad miesiąca nie mam PlayStation + kwarantanna atm

3 minuty temu, ASX napisał:

gra będzie w gamepassie do ogrania xboxie, pc i w chmurze za 4zł, serio będziesz jak ulung czekał na wersje na PS5? jak cię interesuje to opłać gamepassa po prostu

a chłopie, za dużo mam do ogrania teraz.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Trzymaj się tam mordeczko. Z początkiem roku miałem ponad półroczną przerwę sprzętów do grania i uczucie było fatalne. :/ 

To ja nie dokończyłem, od marca miałem remont w domu który skończył się w okolicach września..

Przez ten czas zacząłem tylko FF7 Remake, który skończyłem w pazdzierniku.

TLOU2 i Ghost Toshima jeszcze nie ograny, czeka już na czytnik nowej konsoli, to człowiek tym bardziej głodny :)

Opublikowano

HAHAHA co ja czytam. Już jakiś wyscigowiec wystawił pajonka zanim dostał ps5? B E K A

Opublikowano

Mordo, będziesz grał w jakieś stare gówna na nowej konsoli? Nie godzi się!

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

HAHAHA co ja czytam. Już jakiś wyscigowiec wystawił pajonka zanim dostał ps5? B E K A

Przecież to gra z poprzedniej generacji podciągnięta pod PS5. Nawet nowa plejka nie była tu potrzebna. :) Wciąż nie mogę nadziwić się jak Sony wy,ruchało swoje zwierzęta swój fanbase.

Opublikowano

a-ale loading? nie warto było poczekać i zagrac?

Opublikowano

widać, że sony zamiast zaczerpnąć trendy od CDP w sprawie wydwania DLC, wzieło przykład z największych raków branży.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Kolega schabek mocno się nakręca na premiere. Ale żeby tak nienawidzić Xboxa? To piekna konsola.

Z PS5 będzie problem z tymi yebanymi cenami bo chociaż nie zabije mnie to, to troche tak niesmacznie się robi. A u większości niestety będzie trzeba wybierać - gra na PS5 lub

schabek z :yano:

Opublikowano

Jak ktoś jest yebanym biedakiem to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem odgrzewane stare gówno, tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Opublikowano
Teraz, standby napisał:

Jak ktoś jest yebanym biedakiem i  to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem, odgrzewane stare (pipi) tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Masz na myśli tą elitę która żyje w oparach elektrowni w Brzeziach? Tą która nie ogarnia polskiego i ma tablice miejscowości napisane w dwóch językach? 

Opublikowano
2 minuty temu, standby napisał:

Jak ktoś jest yebanym biedakiem to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem odgrzewane stare (pipi), tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Jest dokladnie tak jak mowisz. PlayStation = sukces. My za gierke 350zl kladziemy 400zl i wychodzimy bez reszty. Pani na kasie zawsze patrzy maslanymi oczami i mowi ze od razu widac ze gracz playstation a nie jak te zielone robaki kupuja gry 2 za 1 i jeszcze pytaja czy w pudelku jest 3dniowy trial na gejpasa :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Masz na myśli tą elitę która żyje w oparach elektrowni w Brzeziach? Tą która nie ogarnia polskiego i ma tablice miejscowości napisane w dwóch językach? 

Twoja stara

Opublikowano

Raczej patrzy jak na (pipi)anego przegrywa, który zamiast zadbać o swój wygląd i zaprosić pannę na obiad to brandzluje się do faceta w rajtuzach za trzy i pół bomby.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Raczej patrzy jak na (pipi)anego przegrywa, który zamiast zadbać o swój wygląd i zaprosić pannę na obiad to brandzluje się do faceta w rajtuzach za trzy i pół bomby.

No elite stać na to. Po  upojnej nocy gdy Panne odwiezie karoca zaprzężona w 6 hiszpańskich ogierów :banderas:  NIEBIESKI KONESER GAMINGU pogra sobie bez żalu w gierke za 3 i pół stówki.

Opublikowano

tylko niech koneser gejmingu nie zapomni wcześniej pada naładować i przygotować kabla.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yebane biedaki

Opublikowano

no to ładne press x to jason, japońska tradycja podtrzymana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.