Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dożyje 1 listopada? Będzie sukces!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dożyje 1 listopada? Będzie sukces!

Bardziej miałem na myśli zapalenie świeczki i wspominki :) Trumny to wynoszone są teraz, najpierw biala potem czarna.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Klapy odpalają protokół "Kiedyś to było, kurła" :notbad:

To jak rzucanie kasztanami we wroga w bitwie w której skończyła ci się amunicja do broni palnej.

Opublikowano

Microsoft miał W OGÓLE jakąś przenośna konsole? Czy znów słyszę kwik zazdrości warchlaków?

Opublikowano

Nie, nie miało. Na razie wypuścili konsole stacjonarną. Gry w planach. 

Opublikowano

Nie. Ale gier dobrych tez nigdy nie mieli a najebali juz tysiace postow tutaj takze jak to sie mowi gaming im nie przeszkadza w teoretyzowaniu 

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Microsoft miał W OGÓLE jakąś przenośna konsole? Czy znów słyszę kwik zazdrości warchlaków?

Maja! W ekosystemie Microsoft możesz przenieść konsole do drugiego pokoju z telewizorem. Usługa nazywa się Quick Tv Change i jest to kolejna rewolucja zafundowana przez amerykańskiego giganta. Na drugim telewizorze z powodzeniem możesz również grać we flagowe tytuły ekosystemu jak Morrowind czy Doom 93. Usługa sprawdza się również na starszych odbiornikach, gdzie gry wyglądają tak samo jak na najnowszych telewizorach  z 4K.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie powiem, klapy nieźle odleciały przez ostatnie 2 strony. Nie dziwię się, że nikt normalny już nie broni sonki jak wkroczyło tutaj takie stado pomyleńców zakrzywiających rzeczywistość.

Opublikowano
23 minuty temu, schabek napisał:

W temacie przenosnych nie zapominajmy jeszcze o tym byczku:banderas:

58B60F8A-8BE3-4B21-BECB-79F7EC3938D2.thumb.jpeg.843543b1850e768dc710c426e6c887d9.jpeg
Mialem. Sympatyczny wariat do pogrania na kiblu.
Kurwa mac kiedy playstation wypuszczalo swoja stacjonarke, przenosna i telefon to w microsofcie dlubali w nosie jaskiniowcy jebani

No i co z tego zostało?

Telefony Sony to obecnie margines na rynku, a po sromotnej porażce Vity Sony na zawsze już zrezygnowało z konsol przenośnych. Chmura w postaci PS Nie jakoś tam jeszcze wegetuje.

Zostały tylko konsole stacjonarne. Na wszystkich innych polach próby ekspansji na inne rynki okazały się porażką.

No ale moze nastepnym razem się uda, bo teraz mają zamiar przyatakować PC

Przykro mi z powodu tych porażek, bo Sony co by nie mówić, dzięki marce PlayStation miało gigantyczny potencjał aby zawalczyć o rynek konsol mobilnych i przenośnych (PSP i Vita były super sprzety imo) no ale wyszło...

Opublikowano

Fani marki je zabili. Tak samo wykończą stacjonarkę.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

comment_MnDlWvYf1llIcJ6zTYJZYAFT619OEFLe.jpg

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Co ty tam kurwa mozesz wiedziec durniu xDDDDD wracaj sie podniecac skrinem hadesu

11 minut temu, ASX napisał:

sromotnej porażce Vity Sony na zawsze już zrezygnowało z konsol przenośnych

Nieprawda

Opublikowano

Klaperstwo marzy, by wpaść do tematu i rozstrzelać dyskutantów listą miażdżących jaja eksów na Sonkę.

A że takich nie ma i nie będzie, no to zostaje jaranko wspomnieniami.

Pamiętam, że jako gówniarz byłem zajarany samym trzymaniem joysticka do Atari 800XL, niezależnie jaką mi kolega grę odpalił. To byli czasy. Czy teraz mam się tym nakręcać i ślinić do 8bitowych indyczków? Nie. Nostalgia to argument ludzi zgranych.

Opublikowano
46 minut temu, ASX napisał:

Twitch opublikował taka grafikę.

Jest szansa że w piątek zapowiedziany zostanie zapowiedziane że Hades jedna z najlepszych gier minionego roku trafi na Xboxa i gamepassa :)

40 minut temu, 20inchDT napisał:

Miałem wklejać. To na pewno nie przypadek, wystarczy spojrzeć na screenshoty innych gier.

Będę grał jak pojebany. Obecnie to chyba mój ulubiony gatunek.

3 minuty temu, kubson napisał:

eh 

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Szybko usunęli. W piątek nie będzie, co nie znaczy, że gra nie trafi na xboxa.

xdddddddd polska scena kabaretowa nie jest gotowa na bociarskich

Opublikowano

Spokojnie szymon, skorzystaj z inhalatora na astmę.

Opublikowano
22 minuty temu, dee napisał:

Nostalgia to argument ludzi zgranych.

To prawda. Jesteśmy zgrani w łojeniu zielonych pokrak. A że te pokraki same się podkładają to już inna sprawa. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Dee wyjątkowo pozytywnie zaskoczył swoją konkluzja :) co to się dzisiaj dzieje? Ledwo wiosna się zaczęła, za oknem pizdzi jak w kieleckim a Boty zaczęły mówić ludzkim głosem?

Opublikowano

Ręce opadają jak czytam takie wysrywy, że GP i w ogóle usługa to be i chuj, kurwa, czytanie takiego gówna, to tylko życie Ci obrzydza.

Opublikowano

Spoko klapy porównują gp do piractwa bo te niemoty jak dostają coś wiecej niż cinematic exa raz na rok to ich małpi mózg wariuje i nie wiedzą co zrobić z taką ilością i będą mówić że gamepass powoduje "syndrom pirata" xD SIECZKA

Opublikowano

GamePassa usługę za która się płaci pieniądze porównują do piractwa, ale 10 giereczek za darmo, Ola Boga Sony Pany, siadać wszyscy do pały.

Poziom hipokryzji klapow jest tak wręcz obrzydzający, ich zdanie jest warte tyle żeby sobie co najwyżej dupe wytrzeć bo jutro i tak będą już mówić co innego, no nie można takich odklejencow brać na poważnie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wiem, że PSX i PS2 to kultowe konsole. Ale przeżyć życie bez Nintendo? To tak jakby nigdy się nie urodzić. Game Boy, kto miał ten był królem na dzielni, NES, czyli słynny Pegazus w PL z Super Mario Bros na czele, co to był za sztosik, SNES z multum fantastycznych gier, N64 z najlepszym kanapowym multi na 4P, z grą legendą GoldenEye od niegdyś najlepszego developera Rare, oraz z rewolucyjnym Super Mario 64, Game Boy Advance, innowacyjny DS z dwoma ekranami, 3DS z 3D bez potrzeby zakładania okularów, GameCube, czyli najbardziej seksowna konsola z serią RE, oraz Metroidem Prime, jedną z najlepszych gier ever, innowacyjne Wii, innowacyjne WiiU, choć mniej udane, to jednak dzięki niemu powstał mega innowacyjny Switch, konsola totalna, która rozbiła bank, 3w1, handheld, tablet i stacjonarka, albo inaczej, handheld, N64 i Wii, czyli najlepsza konsola do zabawy z ekipą na jednej kanapie, która dostała Zeldę z taką fizyką, o której niebiescy i zieloni marzą od lat.

A przecież wymieniłem tylko kroplę w oceanie, bo na przykład, gdy fani Segi i Sony męczyli się w platformery na krzyżaku to fani Ninny poruszali się już Mario za pomocą analoga. Jak takie klapy i boty mogą się w ogóle nazywać graczami? Bez znajomości 40 lat historii? No jak? Trzeba nie mieć wstydu.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zdrowywariat fag jakich mało ale napisze coś rozsadnego a trójca napój, kotlet i liść to matoły jakich mało. Moze i jestem ze wsi moze i nie zbyt bystry.  Ale kurwa przez tych jebanych debili odechciewa mi sie czytać to cw

Opublikowano
16 minut temu, benito82pl napisał:

nie zbyt bystry.  Ale kurwa przez tych jebanych debili odechciewa mi sie czytać to cw

Nie wiem co ten post miał wnieść do dyskusji ale fakt na bystrzaka nie wyglądasz :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Sorry Liściu, ale fakt jest jedynie taki, że twoje riposty takie jak ta powyżej świadczą raczej o twoim niezbyt lotnym umyśle. No ale spokojnie, zaraz przyjdzie twoja ekipa równie bystrych kolegów i pocieszą Cię plusikami i popiszą coś o ruchaniu w dupę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.