Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

oho chyba  jesteśmy na tropie spisku

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

to co, jak forum zdechnie to użytkownicy Xboxa jak na szlachtę przystało będą siedzieć na elitarnym Discordzie, a klapy jak typowe zwierzęta na czat.interia.pl?

Opublikowano

einsatzgruppen M$ prześladują devów i nie dają im zarobić na chleb przez wrzucanie gier do gp :asax:

Opublikowano

Boty beda siedziec tam gdzie teraz. Na kutasie spencera

Opublikowano

Spencer :wub: A schabek dalej rukany przez alkusa którego nienawidzi  :/

Opublikowano

Zastanawiam się czy klapy faktycznie wierzą w to, że Sony nie robi już przypiarek i kalkulacji jak wystartować z konkurencją dla XGP. Czy faktycznie wierzą, że Sony bez końca będzie pompowało budżety swoich gier i na PS6 będą wydawać gry kosztujące miliard dolarów i będące w produkcji od 10 lat.

Opublikowano

Chciałem sobie ogarnąć NBA homecourt we wstecznej i co? Nie obsługiwane! Chuja a nie wsteczna, zwykła propaganda!

Opublikowano

Schabek jaka irytacja z rana bo jeśli gry Ubisoftu dojdą do GP to okaże się ze znów wywalił kilka bomb w piach xD

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

Chciałem sobie ogarnąć NBA homecourt we wstecznej i co? Nie obsługiwane! Chuja a nie wsteczna, zwykła propaganda!

Dlaczego nie odpalisz tego na sonce?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
24 minuty temu, Jakim napisał:

Nie znamy kwot i systemu rozliczeń dla devów ktorzy wrzucają swoje gry do gamepassa więc pewnie niektorym się to opłaci. Nie widzę tego przy dużych tytułach które normalnie schodzą w milionach sztuk.

Opłaci się ale mikrostudiom które robią popierdółki. Te popierdółki następnie hurtowo wpadają do gamepassa. Boty klaszczą "normalnie bym nie zagrał ale zagram" i kółko się zamyka. 

Rak postępuje, gry ida w chmure, jakość spada. Dzieki ci xbox. 

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Schabek jaka irytacja z rana bo jeśli gry Ubisoftu dojdą do GP to okaże się ze znów wywalił kilka bomb w piach xD

Nie gram w gry od ubi takze :xboxssie:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Opłaci się ale mikrostudiom które robią popierdółki. Te popierdółki następnie hurtowo wpadają do gamepassa. Boty klaszczą "normalnie bym nie zagrał ale zagram" i kółko się zamyka

Poproszę więcej takich mikropopierdółek jak: Doom Eternal, Forza Horizon 4, Gears Tactics, Fallout 4 lub Control. :fsg: 

Opublikowano

Czy jeśli zapłacę za GP to mam wszystkie gry jakie weszły do GP od zarania dziejów? Czy tak jak w Plusie u konkurencji tylko te, które wyszły w danym miesiącu, za który zapłaciłem?

Opublikowano

Jak devi co stworzyli powyższe gry to mikrostudia - to ok. 

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Czy jeśli zapłacę za GP to mam wszystkie gry jakie weszły do GP od zarania dziejów? Czy tak jak w Plusie u konkurencji tylko te, które wyszły w danym miesiącu, za który zapłaciłem?

To jest tak, że płacąc za usługę masz dostęp do aktualnego jej katalogu, a ten jest dynamiczny. Na kilkanaście lub kilkadziesiąt gier miesięcznie wypadają z reguły 3-4 miesięcznie.

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

masz dostęp do kilkuset gier dostępnych w usłudze, wiem brzmi to nieprawdopodobnie ale to prawda

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak devi co stworzyli powyższe gry to mikrostudia - to ok. 

Całe szczęście MS ma tylu wyśmienitych developerów w swojej stajni, że XGP będzie takie sztosy dostarczał, do tego EA i Ubi, a to wszystko doprawione indorami i AA.

usługa kompletna :banderas:

Opublikowano

Dokładnie to 367 gier na gp jest.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest tak, że płacąc za usługę masz dostęp do aktualnego jej katalogu, a ten jest dynamiczny. Na kilkanaście lub kilkadziesiąt gier miesięcznie wypadają z reguły 3-4 miesięcznie.

Ale te od Microsoftu są na zawsze? W takim razie sprawa jest chyba jasna: GP > Plus.

W czym mogę jeszcze pomóc? Przy okazji moim zdaniem nowy Xbox jest sexy, ma GP i na papierze teoretycznie jest mocniejszy. PS5 za to ma pada ponoć z unikatowymi funkcjami (jeśli nie skończą jak ten śmieszny panel w DS4), no i powinno mieć więcej lepszych exów, a wniosek taki wyciągam z poprzednich generacji.

No wybór jest ciężki, pomiędzy nowym Xem, a PS5, jeśli kogoś stać tylko na jedną konsolę. Dlatego najlepiej wtedy wziąć Switcha :).

8 minut temu, Faka napisał:

Dokładnie to 367 gier na gp jest.

Kusi mnie trochę nowy X, dlatego że pierwszego Xboxa darzę wielkim sentymentem, podobnie Rare, poza tym 360kę miałem tylko na chwilę, a Xboxa One wcale, więc miałbym w co grać, co nadrabiać i do czego wracać sentymentalnie. No nie powiem, kusi mnie.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Ale te od Microsoftu są na zawsze? W takim razie sprawa jest chyba jasna: GP > Plus.

Tak jak mówisz, gry od studiów 1st party MS-u zostają tam bezterminowo, rotują tylko gry zewnętrzne, ale wadą jest to, że wartość ta nie jest stała i niektóre gry są tam przez dwa lata, a inne wpadają na 3-4 miesiące. Średnio jest to rok.

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał:

Kusi mnie trochę nowy X, dlatego że pierwszego Xboxa darzę wielkim sentymentem, podobnie Rare, poza tym 360kę miałem tylko na chwilę, a Xboxa One wcale, więc miałbym w co grać, co nadrabiać i do czego wracać sentymentalnie. No nie powiem, kusi mnie.

Przecież w tym GP są takie sztosy, że to głowa mała, obecnie ogrywam sobie The Outer Worlds i już powoli myślę o kupnie dwóch DLC, bo mnie podstawka wciągnęła.

Opublikowano

Klapy to obecnie tacy amisze giereczkowa. Naprawdę chcecie takim ludziom tłumaczyć że GodPass jest przyszłością , a nie gówno-eksy na Sonkę za 4 bomby? :reggie:

Niech sobie jeżdzą swoimi furmankami i oraja gierkowe pole pługiem konnym

53611272ecad04ca170f942a?width=600&forma

1408119017000-AP-New-York-Daily-Life.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.