Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Co wy macie z tym Destruction all stars. Nikt tym nie walczy. Godfallem też walczymy? 

to jedna z dwóch "nextgenowych" gier od Sony więc z kronikarskiego obowiązku wymieniam :dunno:nie robię ni złego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kronikarze zasadniczo powinni być bezstronni nieprawdaż?

Opublikowano

Wiecie w ogóle, co oznacza skrót DLC, czy tak samo wam się myli jak remaster z remake'em?

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Kronikarze zasadniczo powinni być bezstronni nieprawdaż?

to mit, każdy kronikarz słodził władcy który mu płacił i jednocześnie obsmarowywał tych których nie lubił.

Na szczęście ja podchodzę do sprawy inaczej i zawsze staram się merytorycznie podchodzić do spraw o których pisze

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Co wy macie z tym Destruction all stars. Nikt tym nie walczy. Godfallem też walczymy? 

Boty ciągle wojują takimi gierkami (bo innych nie mają), stąd to przyzwyczajenie.

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

Wiecie w ogóle, co oznacza skrót DLC, czy tak samo wam się myli jak remaster z remake'em?

No dlc to takie coś typu spidermen miles morales  :) należy jednak zaznaczyć że jest to dlc typu "stand alone" gdyż nie potrzeba podstawowej wersji gry do uruchomienia tego dodatku. Pozdrawiam cieplutko i życzę smacznej kawusi, tylko xbox :asax:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No dlc to takie coś typu spidermen miles morales  :) należy jednak zaznaczyć że jest to dlc typu "stand alone" gdyż nie potrzeba podstawowej wersji gry do uruchomienia tego dodatku. Pozdrawiam cieplutko i życzę smacznej kawusi, tylko xbox :asax:

Oj Kratosik, DLC do pajonka wyszło dawno temu i wygląda tak:

https://www.gry-online.pl/dodatki-i-dlc-do-gry.asp?ID=18481

Tutaj masz spin offa jak w przypadku Lost Legacy.

Opublikowano
28 minut temu, Mendrek napisał:

Na PS5 przyjdzie pora

Jak juz nawet Mendrek potwierdza że Pleyka5 to stara nierządnica bez gier i nie ma sensu jej kupować to jednak jest to jakiś BENCHMARK opinii :obama:

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Przecież Lost Legacy to też jest standalone.

No jest standalone, ale też nie jest DLC do Uncharted 4.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

Oj Kratosik, DLC do pajonka wyszło dawno temu i wygląda tak:

https://www.gry-online.pl/dodatki-i-dlc-do-gry.asp?ID=18481

Tutaj masz spin offa jak w przypadku Lost Legacy.

dokładnie rzecz ujmując to gość z Sony nazwał Moralesa dodatkiem i rozszerzeniem do gry z 2018

Cytat

Sony Interactive Entertainment’s EVP head of European Business, Simon Rutter told the publication that Miles Morales would include “major enhancements” to the 2018 PS4 game.

“I guess you could call it an expansion and an enhancement to the previous game,” he said.

oczywiście masz prawo się nie zgadzać z Sony, ale to w końcu ich gra, więc coś tam chyba wiedzą :reggie:

Opublikowano
3 minutes ago, MYSZa7 said:

Przecież Lost Legacy to też jest standalone.

No tak, o tym mówi. Lost Legacy, tak jak Miles Morales to standalone.

Opublikowano

Generalnie to polecam czasem wejśc do działu PS5. Co tam sie odstawia, feeling podróży w czasie do początku lat 90-ych, magnetowidów, wujków z wąsem w dzinsowych katanach i kreszowych dresów noszonych do muzyki Vanilla Ice i MC Hammera. Klimacik :xboss:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ja to jestem jeszcze ciekaw jak klapy wytrzymały tyle czasu z DS3 czy DS4 który był 2x mniejszy od Dualbezsensu a który nareszcie wyglada i leży prawie jak kontroler do Xboxa One wydany kilka lat temu.

Opublikowano

U Zielonych dyskusje na temat chmur danych, przepustowości łączy, biblotek programistycznych. Kultura, fachowość, poziom.

Dział PS5: "Chopaki, w jakim woreczku przechowujecie Dual Bezsensa"? :shotgun:

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ja to jestem jeszcze ciekaw jak klapy wytrzymały tyle czasu z DS3 czy DS4 który był 2x mniejszy od Dualbezsensu a który nareszcie wyglada i leży prawie jak kontroler do Xboxa One wydany kilka lat temu.

Najlepsze jest, że te wariaty i za czasów PS3 i PS4 mówili, że to najlepszy pad i ten od Xboxa to jakieś gówno. Co ciekawe to samo mówią o DualSense, ciekawe czemu. xddd

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

dokładnie rzecz ujmując to gość z Sony nazwał Moralesa dodatkiem i rozszerzeniem do gry z 2018

oczywiście masz prawo się nie zgadzać z Sony, ale to w końcu ich gra, więc coś tam chyba wiedzą :reggie:

Mówimy cały czas o określeniu DLC, Morales to nie jest odpowiednik dodatku do Gearsów 5. Nie jest to zawartość, którą sobie ściągnę do podstawki z 2018 r.

Opublikowano

Przestań używać argumentów i faktów. Morales to DLC, DS remake to 11 letnia gra, a plej(pipi)a nie ma szybkich loadingów bo w multiplatformach sprzed 5 lat ma je dłuższe o 3 sekundy niż XSX.

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Generalnie to polecam czasem wejśc do działu PS5. Co tam sie odstawia, feeling podróży w czasie do początku lat 90-ych, magnetowidów, wujków z wąsem w dzinsowych katanach i kreszowych dresów noszonych do muzyki Vanilla Ice i MC Hammera. Klimacik :xboss:

Schowek01.jpg

Kurwa prawie taki klimacik jak w amerykańskich filmach gdzie murzyny miały zafoliowane kanapy  :pawel:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsze jest, że te wariaty i za czasów PS3 i PS4 mówili, że to najlepszy pad i ten od Xboxa to jakieś gówno. Co ciekawe to samo mówią o DualSense, ciekawe czemu. xddd

Z ciekawości zaraz po przeczytaniu tego twojego posta postanowiłem zagościć w temacie awaryjności u konkurencji. Nawet nie musiałem scrollować:

Screenshot_2021-03-25-10-17-07-699_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-17-53-551_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-18-13-866_com.android.chrome.png

Opublikowano

6 minut temu, SlimShady napisał:

Mówimy cały czas o określeniu DLC, Morales to nie jest odpowiednik dodatku do Gearsów 5. Nie jest to zawartość, którą sobie ściągnę do podstawki z 2018 r.

ale ja wcale temu nie zaprzeczam. Morales to po prostu jak stwierdziło samo Sony, samodzielny dodatek do gry z 2018. Nie mowię że to odpowiednik DLC do Gearsów 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.