Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

zmieńcie nazwę tematu na Gamepass vs reszta świata. 

bo o niczym od wielu miesięcy się tutaj nie pisze. 

Widać szczególnie że niebieska ma na tym punkcie jakiś kompleks i na przemian piszą że gamepass jest zły i niszczy branżę, albo Sony rozdając gry w plusie i za darmo niszczy gamepassa

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

zmieńcie nazwę tematu na Gamepass vs reszta świata. 

bo o niczym od wielu miesięcy się tutaj nie pisze. 

Widać szczególnie że niebieska ma na tym punkcie jakiś kompleks i na przemian piszą że gamepass jest zły i niszczy branżę, albo Sony rozdając gry w plusie i za darmo niszczy gamepassa

Zmieńcie nazwe tematu na XBOX PRZEPIERDALA znowu

Ej1HTWaXsAIUtu-.jpg

Opublikowano
11 minutes ago, LiŚciu said:

Boty poyebance z taką ilością cudownych gier w gamepassie a cały wolny dzień napierdalają w CW. Tyle dobroci a mysza opierdala platynke moralesowi. 

Największe przegrance? Zielone karakany. 

5219583.jpg

W konkursie na niegranie w gry ty zwyciężasz w przedbiegach kolego 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

W konkursie na niegranie w gry ty zwyciężasz w przedbiegach kolego 

Gram w gry częściej niż większość z botów z tego tematu. Patrząc na twoje exo to ty z kolei opierdalasz jakieś zaległości i indyki. Taki dead space np .oyebany sto lat temu. 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Zmieńcie nazwe tematu na XBOX PRZEPIERDALA znowu

Ej1HTWaXsAIUtu-.jpg

jeśli tak wygląda "przepierdalanie" to życzę wam i sobie aby xbox zawsze przepierdalał :asax:

Opublikowano

@Whisker

No i dalej mam ten wybór, przecież każda ta gre moge świadomie kupić.

Prosze nie myl kombinowania z kodami itp  ze smyzczą bo jak chce to kończę abonament i elo ale qrva zwyczajnie się to nie opłaca bo oferta z miesiąca na miesiąc jest co raz lepsza i warta tych 55 pln.

Konsole kupuje się dla gier, które są dostępne na danym eko systemie ale tego jaka ta gra faktycznie będzie nigdy nie wiesz, więc tu kolejny plus GP bo wszytsko jest day one. Jak gra mi się spodoba zawsze moge iść do sklepu i kupić wersje fizyczna.

Czlowiek Ty mi nie będziesz mówił czy ja tracę czas na tej grze czy nie skoro gra mi się podoba to w nią gram, nie mam zwyczaju grać na siłę i sobie coś wmawiać co wy macie w tych głowach, że wyciąganie takie  wnioski?! To jest moja pasja i gram w to co jest warte mojego czasu proste jak drut, a ty tu na siłę sobie jakieś teorie dorabiasz i próbujesz nie wiem komu i co udownici...

Wytłumaczyłem Ci to już wyżej sprawdzam bo mogę jak się spodoba to gram to samo robię na Netflix sprawdzam filmy wciąga to oglądam jak nie wciąga to do kosza, proste.

MS dalej wydaje dobre gry mniej niż kiedyś ale zaraz wrócą na właściwą drogę, tej liczby studiów i zapowiedzianych gier twoje kalaperskie urojenia już nie zatrzymają i nie wykazują, także szczekaj tam poki jescze możesz bo za jakiś czas skończą Ci się argumenty.

Przypomnę najlepsze racery najlepsze shootery fpp i tpp najlepsze multi tylko na Xboxie.

Sony robi świetne historie na raz i na weekend a później na pchli targ, ze by stracić jak najmniej beka.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Ja powiem więcej, często dopiero po czasie, patrząc jak gra się trochę zestarzeje, można ocenić czy gra faktycznie jest taka dobra czy może recenzenci ulegli nadmiernemu hajpowi w okolicach premiery.

O tak tak tak, ale mi zaimponowales teraz rozsądny kolego.

Opublikowano
34 minutes ago, LiŚciu said:

Gram w gry częściej niż większość z botów z tego tematu. Patrząc na twoje exo to ty z kolei opierdalasz jakieś zaległości i indyki. Taki dead space np .oyebany sto lat temu. 

Też ojebalem to sto lat temu i nie przeszkadza mi ojebac raz jeszcze jak mam na to ochotę. Ty lepiej nadrabiaj exy bo wciąż masz w tym braki i nie dyskutuj z kimś kto dawno już ma te gry za sobą. :daddy:

Lepiej porównaj sobie moje psn id ze swoim i zapisz sobie w co jeszcze powinieneś zagrać z kolegą na wyjeździe majówkowym. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

tak tak tak, ale mi zaimponowales teraz rozsądny kolego.

Oglądałem rano do kawy, dobry materiał. Akurat szefo tvgry ma często ciekawe spojrzenie, nie hajpuje się też zbytnio chyba 

Opublikowano

Jak sobie przypomnę że boty chciały walczyć tym gownem to xd.

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Też ojebalem to sto lat temu i nie przeszkadza mi ojebac raz jeszcze jak mam na to ochotę. Ty lepiej nadrabiaj exy bo wciąż masz w tym braki i nie dyskutuj z kimś kto dawno już ma te gry za sobą. :daddy:

Lepiej porównaj sobie moje psn id ze swoim i zapisz sobie w co jeszcze powinieneś zagrać z kolegą na wyjeździe majówkowym. 

Ja się chłopcze z toba kurwa w granie w gry nie bede ścigał. 

I zapamiętaj - lepiej grać z kolega na majówce niż z kutasem spencera w ustach, więc luzuj bajere:xboxssie::lapka: 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

i-master-foods-snickers-51g.jpg

Ojciec, zjedz Snickersa bo gwiazdorzysz :xboss:

Opublikowano

Penis spencera> penis kolegi liścia na majówce żeby ograć gowa 

Opublikowano

Ludzie, czy ktoś zrobił jakiegoś porządnego pada do tych Xboxow? Próbuje pograć w the medium i ciężko mi się skupić na grze, grając na tym kawałku gownianego, trzeszczącego plastiku. Dopóki nie spróbowałem czegoś innego to myslalem, ze Dualsense jest „tylko” wybitnym kontrolerem. Teraz już wiem, ze bez niego nie jestem w stanie obcować z grami. Dzięki Ci Sony za to cudo :wub:

Opublikowano

Chłopaki to już nasz koniec więc chce tylko powiedzieć że klapy to yebane karakany!

Opublikowano

Myślałem, że w koncu zdechło to forum, to nie musiałbym czytać klaperskich teoretyków, ale nie

giphy.gif

Opublikowano

Taki ruch w tematach z gierkami po wczorajszym pokazie gownoboxa ze sie forum wyjebalo

Opublikowano
8 godzin temu, Soul napisał:

Klapy mają mentalność typowego lewaka w internecie

Tak trochę nie trafiłeś, Gamepass to taki social dla ludu giereczowego, ostatnio nawet macie go na "karteczki" z pringelsów komuchy.

Klapom bliżej do prawaków "nasza rasa itpe itede przeszkadza nam LGHDTV+ ale TloU gurwa goty śmoty" liściu na kolanach u kuzyna

Opublikowano

To ja się wyłamie i napisze ze nie chciałbym was stracić, no jacy jestescie to jestescie ale wiele razy mi humor poprawialiscie, mam nadzieje ze forum przetrwa.

ps.

Playstation zrobiła się kurwą.

Opublikowano

Trza serwer przejąć, trza serwer opłacić, trza patronajt dla serwera założyć, nie musimy być gorsi jak założyl patronajt dla szmatławca.

Nie, no, kurwa, pewnie jakieś problemy z domeną były coś i tyle. Nie ma co siać paniki.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Ludzie, czy ktoś zrobił jakiegoś porządnego pada do tych Xboxow? Próbuje pograć w the medium i ciężko mi się skupić na grze, grając na tym kawałku gownianego, trzeszczącego plastiku. Dopóki nie spróbowałem czegoś innego to myslalem, ze Dualsense jest „tylko” wybitnym kontrolerem. Teraz już wiem, ze bez niego nie jestem w stanie obcować z grami. Dzięki Ci Sony za to cudo :wub:

Nagrałem o tym filmik, posłuchajcie jak brzmi plastik i wyciszony Dual

https://youtu.be/hzJbmULdAwE

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Nagrałem o tym filmik, posłuchajcie jak brzmi plastik i wyciszony Dual

https://youtu.be/hzJbmULdAwE

To może nie przeszkadzać tylko jak ktoś nie ma porównania. Na padzie od Xboxa nie idzie grać, jak druga połówka chce iść spac bo jest taki hałas. Dziwie się, ze w 2021r. takie gowno dodają do konsoli.

Dualsesne jest w dotyku jak aksamit, najlepszy pad w historii gamingu.

Edytowane przez izon

Opublikowano

No napierdalaja te przeciski ale nie mieli czasu tego dopracowac bo byli zajeci dodawaniem zoltego scieku do gamepassa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.