Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To ten od 5000 h w hzd? 

Opublikowano

Dobra, dajcie spokój, chłopaki kupili małża w wytłoczce po jajkach to niech chociaż sobie posty pousuwają w przerwach między ładowaniem pada.

Opublikowano
4 minuty temu, mario10 napisał:

No pewnie, takie drobne rzeczy sprawiają przyjemność jak się dostanie swoją konsolę bez względu czy X czy PS5 :)

2n1fn8z8b5w51.jpg?width=960&crop=smart&a

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

2n1fn8z8b5w51.jpg?width=960&crop=smart&a

Widać, że Rysiek wie co dobre. Nie to co janusze w pl. 

Opublikowano

Co jak co, ale dla mnie kultura pracy > wszystko. Już nie wyobrażam sobie mieć znowu odrzutowca z konsoli, a PS5 się na takiego zapowiada, co za partacze. Znowu.

Opublikowano

Dział awaryjność ps5 ładnie moderowany cała strona postów w śmieciach taka cenzura. Klapy ze swoim modem sobie tworzą bezpieczne miejsce w sieci coś jak resetera.

Opublikowano

A jeszcze zapomniałem dopisać, że będą szykować jakieś łatki w przyszłości na te, ku.rwa, kręcenie wentylatora, co by nie spalił pi.zde na płycie. Trza czekać na jakiegoś slima i tyle.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

gdzie jest wolność słowa ja się pytam moderacja gorsza niż w reżimie totalitarnym. gardze tymi faszystowskimi świniami plejstejszyn

Opublikowano

Nie zaglądałem do tematu więc spytam czy okazało się że plejsraka 5 ma jakieś tam problemy i posty o tym są kasowane? xD

Opublikowano
3 godziny temu, mcp napisał:

Kupiłbym te ps5, ale żonie pokazałem i stwierdziła, ze brzydko będzie na rtvce wygladalo więc stwierdziliśmy wspólnie, że jednak nie kupujemy. 

Powiedz żonie żeby założyła obcasy bo się udusisz pod pantoflem. 

Opublikowano

Nie piszczy, tylko cewki terkoczą lub pierdzą. To poważna różnica :xboss:

Opublikowano
6 minut temu, Fanek napisał:

Zbyt wolne obroty konsoli to też nie tak dobrze, DF najwiecej miał 62*C na wylocie w Xboxie.

Wole już niech to będzie głośniejsze, ale za to chłodniejsze

:) h u j tam niech wyje w końcu to sonka 

Opublikowano

może tak @Square by się ustosunkował do zarzutów, bo temat pewnie czyta, a nie prezentuje postawę "ja tu rządzę, i tak będę robił co chcę i w chu.ju was mam"

jeszcze przed premierą ps5 usunął mój lekko humorystyczny post na temat ps5, którego nikt normalny nie odebrałby jak post prowokujący wojenki

Opublikowano

1605795748832-1.JPEG

Opublikowano
4 godziny temu, Shago napisał:

Jak czytam, że ludzie kończą grę na 100% w 7h i płacą za nią 300zł, no to :reggie:

Dla porówniania grę generacji, Ori 2 zrobiłem na 100% w 25h i zapłaciłem za edycję kolekcjonerską 170zł. Albo jak kto woli, gierka jest w God Passie :banderas:

Ori 2 gra generacji :pawel:

Opublikowano
15 minut temu, krzysiekp392 napisał:

może tak @Square by się ustosunkował do zarzutów, bo temat pewnie czyta, a nie prezentuje postawę "ja tu rządzę, i tak będę robił co chcę i w chu.ju was mam"

jeszcze przed premierą ps5 usunął mój lekko humorystyczny post na temat ps5, którego nikt normalny nie odebrałby jak post prowokujący wojenki

Lepiej Pereza zapytać co sądzi o poczynaniach pewnego admina. Chyba, że ten dostaje legendary itemki w borderlands 3, to wtedy przegrana sprawa :sapek:

Opublikowano
15 minut temu, Ludwes napisał:

Ori 2 gra generacji :pawel:

14 minut temu, 20inchDT napisał:

Gra życia

Dokładnie jak Pan @20inchDT prawi :hi:

Opublikowano
26 minut temu, messer88 napisał:

:) h u j tam niech wyje w końcu to sonka 

No też z tego śmiechłem XD. Obstawiam, że za pół roku będzie z niego odrzutowiec. 

Opublikowano

"DualSense jest rewolucją, kropka. a konsola którą pieszczotliwie nazywam bydleciątkiem jest po prostu magiczna."

xddd ale odklejka w temacie PS5

rewolucja bo brrum brumm w padziku, a konsola ma magiczne zdolnosci

Opublikowano
51 minut temu, LiŚciu napisał:

Powiedz żonie żeby założyła obcasy bo się udusisz pod pantoflem. 

Chyba ty ej

Opublikowano
1 minutę temu, jar3czek napisał:

U mnie po 15 minutach gry w Miles Morales konsola zdechła, po restarcie i sprawdzeniu systemu plików na zewnętrznym dysku USB czarny ekran śmierci. Na szczęście pomogło całkowite odłączenie od prądu, wiec mam nadzieję że to tylko bug w software.

całkiem niezły ten ficzer z wydłużaniem gier na 8h :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.