Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, zostać Xbotem to nie tak hop siup, że się Xboxa kupi i już ma status zielonego brata. Oj nie nie :)

To sobie załóżcie temat dla xbotów żeby normalni ludzie mogli sobie pogadac w temacie o xboxie series x. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja tam traktuje klapy jak zwierzęta w klatce(czyli w CW) wpadnę, podkarmię i siadam obok i się śmieje.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

tu przydałoby się raczej ZOO

Przecież jak deepthroat i dee wkraczają do akcji to masz Zoo momentalnie..

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

No i o tym własnie mowa. Ponoć nie jesteście fanatykami? CW ma to do siebie że można się ponapierdzielać. WYpada jednak otrzepac buty i w regularnych tematach można pogadać na luzie. Ale sa tacy jak ty właśnie i kilku innych którzy się zesrali bo im konsole obrażajo więc biegają i po CW wyciągają różne rzeczy z innych miejsc. Do tego dochodza prywatne podjazdy, wyciąganie jakiś brudów, objeżdżanie po rodzinie. 

Ż A Ł O S N E

Przecież ten temat dzięki tobie i twoim kolegom to jeden wielki gnój. Żałosny to jest wasz foruming w porównaniu z takim Pupciem czy nawet Mendrkiem sprzed roku. Zero argumentów, sami gracie na Xboxach z GP na trzy lata do przodu, ale mimo wszystko Xbox chuj, bo tak. 

Opublikowano

Ej, pedały. Wy nie macie jakiś bliskich z kim możecie spędzać piątkowy wieczór zamiast napierdalać się na forumku o grach wideo dla dzieci? 

Opublikowano

21 minut temu, Hubert249 napisał:

Przecież ten temat dzięki tobie i twoim kolegom to jeden wielki gnój. Żałosny to jest wasz foruming w porównaniu z takim Pupciem czy nawet Mendrkiem sprzed roku. Zero argumentów, sami gracie na Xboxach z GP na trzy lata do przodu, ale mimo wszystko Xbox chuj, bo tak. 

Taki xbox też jest potrzebny. Jak pomieszczenie gospodarcze na widły przy zajebistym domu, czy kombiak do przewożenia desek żeby super furki nie zniszczyć, czy słabszej jakości ciuchy które ubierasz jak idziesz malować sufit. Wszystko ma swoje zastosowanie - a że xbox służy do grania w stare gry? No taka jego rola. 

Niebiscy z tego tematu mają przynajmniej porównanie w przeciwieństwie do ciebie teoretyku bo siedzisz na xboxie z głową w gamepassie.

No i poczytałem swego czasu poprzednie CW - było różnie ale nie było takiego buractwa jakie ty tu odpierdalasz. :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Dzisiaj testujemy filmy w 4K niby nie nowość ale jakos na PS5 smakuje najlepiej zwłaszcza korzystając z pilota PS5 (astro screen wrzucony żeby boty się zagotowały :D )

F51B32AA-6CD2-4E3D-85A0-E1D529C0D3A7.jpeg

A ten znowu chla :sapek:

Opublikowano

Botom coś niezle jeblo na psychice. Minusowanie w innych tematach, teoretyzowanie, personalne pociski, szczytowanie przy tuzach gatunku jak Wrecfest. Do tego chłopaki nawet nie chcą kupić tych nowych xboxow. Proponuje akcje daj grosza na bota bo ten gatunek powoli wymiera..

Opublikowano

Dobra, pograłem w to GOTY Last of US 2 i pierwsza godzina zleciała błyskawicznie, a w tym czasie:

- 5 minut jechałem na koniu

- 5 minut słuchałem śpiewu Joela

- 3 minuty grałem na gitarze za pomocą PANELU DOTYKOWEGO DUAL SHOCK 4

- 15 minut rozmawiałem o całowaniu się z dziewczyną. Rozmawiałem z jej byłym chłopakiem 

-6 minut bilem się z dziećmi na Śnieżki 

- 20 minut chodziłem babochłopem po czym wpadłem w szał zabijania kiedy mój kolega zapłodnił koleżankę 

- kolejne 6 spędziłem na koniu 

Graficznie świetnie, mimika jedna z lepszych o ile nie najlepsza jaką w grach widziałem. 

Pograłbym dłużej ale wpadła sąsiadka i stanowczo powiedziała żebym przestał napierdalać odkurzaczem po 22 :/

Opublikowano

Spokojnie, gra się rozkręci, jeszcze będziesz naparzal kijem golfowym jak w Dead Rising.

Opublikowano
54 minuty temu, Czoperrr napisał:

Ej, pedały. Wy nie macie jakiś bliskich z kim możecie spędzać piątkowy wieczór zamiast napierdalać się na forumku o grach wideo dla dzieci? 

Ty no nie wiem a ty? 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

to samo słyszałem jak mi kiedyś taki jeden frajer puścił śmierć w wenecji na vhs :) 

Chyba nie wyczailes ironii :)

Opublikowano

20210403_075231.jpg.0814f6c10f09dd0aa5eb6ab61b51fba8.jpg

Jest też wyznanie wiary

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ale dopiero teraz obejrzałem trailer Mass Effectow zremasterowanych ... Nostalgia, emocje, hajp, zachwyt ... tego nigdy nie uświadczyłem w takim stopniu jak w exach od Sony ... Nie licząc TLoU1.l Jakie to było dobre. 

Opublikowano

27 dni panowie i arcydzieło ląduje na naszych dyskach PS5 nextgeneration! 

Setki studiów nie pomogą MS, bo się to skończy i tak festiwałem crapów i 6/10. Tak to jest jak chce się iść na ilość, a nie jakość.

Opublikowano

NIe rozumiem tej petycji, przecież według klapow na naszym forum w Sony jest wszystko ok, Ryan robi świetna robotę i z Sony nigdy nie było tak dobrze, czy któryś kiedyś coś napisał złego o Sony? Nie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

20210403_075231.jpg.0814f6c10f09dd0aa5eb6ab61b51fba8.jpg

Jest też wyznanie wiary

xDDDDDD

Taki to gracz, że ma ból dupy oto, że więcej osób zagra w daną grę. 

Jeny dobrze, że polityka Phila wyleczyła już dawno zielonych z takiego obłędu :asax:

Opublikowano

Ex_dOMPWYAUZk-x?format=jpg&name=900x900

Ex-PG-gWUAAsDL_?format=jpg&name=4096x409

Gry kurew z sony w lepszej jakości na premierę za 4zł na nadkonsoli  :kaz:  

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

Ex_dOMPWYAUZk-x?format=jpg&name=900x900

Ex-PG-gWUAAsDL_?format=jpg&name=4096x409

Gry kurew z sony w lepszej jakości na premierę za 4zł na nadkonsoli  :kaz:  

Tak wiemy pajacu jebany nie musisz tu wchodzic raz do roku i wrzucasz swoich chujowych przestarzalych memow 

Opublikowano

Użytkownik schabek jest na

G R A N I C Y

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.