Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ty Clapton, jak chcesz ich pognebić to moze zamiast tych linków nagraj jakies demo i wyslij im na priv

Jak będę lepszy od Claptona to na pewno. Na razie póki co jestem na poziomie Angusa Younga co najwyżej :P

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, izon napisał:

Control w najlepszej wersji to na ps5 był w plusie. Uwaga: gra po przypisaniu do konta jest moja i nie zniknie z ekosystemu za miesiąc czasu, wiec mogę ja sobie ograć spokojnie kiedy chce.

Już lecę opłacić PS+, dodam sobie do konta Control Ulti... a nie, czekaj

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Już lecę opłacić PS+, dodam sobie do konta Control Ulti... a nie, czekaj

Bum! Trach! No i kolejny klap wyjaśniony:reggie:

Opublikowano

No to lepiej Panowie było za w czasu kupić najlepszą konsolę na rynku i opłacić właściwą usługę, a nie bawić się w piaskownicy pringelsami i w graniem w dooma 93 ;)

Opublikowano

Czyli mówisz, że jest to SmyczPlus, bo jak nie jesteś uwiązany cały czas to coś Cię ominie? Ciekawe, ciekawe...

Opublikowano

Czekajcie czekajcie? Gry w PlayStation Gruz na własność? Tzn jak przestanę opłacać abonament wciąż będę mógł w nie grać? No chyba nie bardzo, czo te klapy to ja nie wiem:yao:

Opublikowano

Jak przestaniesz oplacac netflixa, hbo go, gamepassa to też dalej możesz używać tych "produktów"? Płacisz i masz dalej to co dodales lata temu. 

Opublikowano

To skąd narracja " PlayStation Gruz zapewnia mi gry na WŁASNOŚĆ"? Kolejne halucynacje z niedożywienia?

Opublikowano

Idźcie klapy wpierdalać torby Ryana, może przemyślicie parę spraw.

Opublikowano

Niby nie powinno się tak mówić w święta ale powiem wam że klapy to są głupie w chuy xD

Opublikowano

Bidokowi dee to już wywiało resztkę mózgownicy od spędzania całych dni w stróżówce. Oczywiście. że możesz grać dopóki opłacasz usługę tak jak w każdym innym abonamencie. Nie wiedziałem. że trzeba AŻ TAK pisać jak do debili bo nie zrozumieją..

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Heh pojechałem do rodziny i przy okazji kuzyn miał urodziny. Wiecie co dostał? XSX. Popłakał się, bo cały czas mówił, że chce PS5, a rodzice jego, że nie jest dostępne bo jest wysoki popyt, a XSX leżał na półkach to wzięli. Mówią mu, że pogra w dużo gier, a on, że chciał w Spidermana. No powiem wam, że taką przykrość mu zrobili, że święta zepsute u tej rodziny całe przez tego XSX. Eh

Może sprzedawca im doradził XSX zamiast PS5. Wydali jedne pieniądze, za 4zł od razu na dzień dobry syn bedzie miał dostęp do kilkuset gier w gamepassie. A jeśli tak lubi Spidermana to może go ograć w PSNow na PC.

Opublikowano

Pamiętam moje zdziwienie jak przestałem opłacać plusika i gierki nagle zniknely. 

A zapomnij dodać gierki do biblioteki jak masz plusika w danym miesiącu. Zdarzyło mi sie na poczatku i trochę smuteczek nastąpił ze sony mnie wydymalo bo powinienem niby ich procesy biznesowy znać na pamięć. 

Yebac tego plusa i ich usługę maczetami. 

A teraz jeszcze wyciąganie wtyczki na ps3. 

Bycie klapem to dosłownie życie na smyczy na zmiane ze spaniem w kojcu. 

Opublikowano
10 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Może sprzedawca im doradził XSX zamiast PS5. Wydali jedne pieniądze, za 4zł od razu na dzień dobry syn bedzie miał dostęp do kilkuset gier w gamepassie. A jeśli tak lubi Spidermana to może go ograć w PSNow na PC.

Większość exów była,jest lub będzie do ogrania na laptopie z biedry A klapy i tak będą coś pierdolić pod nosem xD no ale cieszcie się że ogracie gierkę wideo za 3 i pół bomby troche wczesniej niz reszta xDD podludzie  :)

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

Bidokowi dee to już wywiało resztkę mózgownicy od spędzania całych dni w stróżówce. Oczywiście. że możesz grać dopóki opłacasz usługę tak jak w każdym innym abonamencie. Nie wiedziałem. że trzeba AŻ TAK pisać jak do debili bo nie zrozumieją..

Twój "żart" o stróżówce jest tak samo chujowy jak polityka Sony. 

Opublikowano
25 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Myślę, że nie nadrobią faktu, ze chłopak chciał dostać next gena i zagrać chociaż w tych kilka prezentujących modern poziom gier, setkami staroci w abonamencie.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Control w najlepszej wersji to na ps5 był w plusie. Uwaga: gra po przypisaniu do konta jest moja

Jeden z  tych cytatów, które będa śmieszyły i za kilka lat. Tak się przechodzi do historii forum :xboss:

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale ten Izon jest czerstwy, ja pierdole.

Nie no a Twoje wpisy to wyżyny retoryki. Chyba Was Panowie boli fakt ze ludzie maja wyjebane na argumenty czterech ostatnich jeźdźców apokalipsy z tego tematu, tłumnie kupują ps5 i świetnie się bawią w nextgenowe granie.

dee te Twoje wypociny to już są tak nudne i powtarzające się ze zmieniłabyś w końcu płytę;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

dee te Twoje wypociny to już są tak nudne i powtarzające się ze zmieniłabyś w końcu płytę;)

Edytowane 2 minuty temu przez izon

Właśnie doszedłem do wniosku, że za mało tu piszę i mam zamiar zwiększyć aktywność :shieeet:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

No to lepiej Panowie było za w czasu kupić najlepszą konsolę na rynku i opłacić właściwą usługę, a nie bawić się w piaskownicy pringelsami i w graniem w dooma 93 ;)

Czyli Godpass gorszy od Playstajszon Szlus. Aha...ok...

comment_FpqCAEWPVLeRaz6m86nRdNYUKNFKN8wd.gif

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Właśnie doszedłem do wniosku, że za mało tu piszę i mam zamiar zwiększyć aktywność :shieeet:

No i super, exacty, deepthroaty i inni zieloni cyrkowcy zakotwiczyli ostatnio na intelektualnej mieliźnie to mozesz ich wesprzeć choc obawiam się, ze efekt może być odwrotny ;)

5 minut temu, Czezare napisał:

Czyli Godpass gorszy od Playstajszon Szlus. Aha...ok...

comment_FpqCAEWPVLeRaz6m86nRdNYUKNFKN8wd.gif

Gamepasss jest spoko, mam i korzystam:) nie zmienia to faktu, ze retrobox ssie pałkę :)

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

ludzie maja wyjebane na argumenty czterech ostatnich jeźdźców apokalipsy z tego tematu, tłumnie kupują ps5 i świetnie się bawią w nextgenowe granie.

W co się bawią? Na PS5? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.