Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z tego samego powodu dla którego kupuje się stare Soulsy w nowej oprawie.

Ale masz ciagle ból dupy o te Demony :D od samej premiery

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

A po co  oby kupować kolekcje gry, w która na ps3 przegrało się kilkadziesiąt godzin?

Ja kupiłem. Kupiłbym też nową część, gdyby  sony nie zarżnęło serii oraz studia. 

Ale wiadomo, że na plejśmieciu nie ma miejsca dla ścigałek. 

Opublikowano

Tymi kategoriami to Boty zarzynają Xboxa w Polsce cebuląc na zdrapkach z Brazylii itd. zamiast płacąc abonament po Bożemu.

Oj Boty Boty czego to Wy jeszcze nie wymyślicie..

Opublikowano

Zerknij sobie do tematu z promocjami. Klapy gotowe brać kody na ps plus od jakiegoś słupa :usmiech:

Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

Pewna strona?

Śmierdzi mi trochę. @Square ryzykujesz?

3 godziny temu, ZakOnIck napisał:

No ja właśnie zamówiłem i przesłany kod nie działa. Napisałem na adres kontaktowy więc czekam na odpowiedź

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

Pa pa pa, pa pa pa to jest właśnie klapów świat.

Opublikowano

Panowie no tak się nie bawmy, nie będę tu cytował połowy cebulowego tematu z działu xbox :)

Opublikowano

Gram sobie w TLOU2 i pomijając kwestie fabuły, to ta gra wygląda na PS4 FAT lepiej niż wszystko co widziałem na XSX :notbad:

Opublikowano

Tylko wyłącz ten film grain bo aż szkoda sobie nim oczy kaleczyć w tej grze.

Opublikowano

Gra piękna szkoda,  że fabuła kurwa

Opublikowano

Na XSX to teoretycznie niektóre starocie ładnie wyglądają aczkolwiek jak porównać je do zmodowanych wersji na PC to wciąż jest słabiutko.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie no graficznie Gyrosy 5 > TLOU 2 ale fabularnie TLOU 2 > Gyrosy 5, ale ogólnie TLOU 2 to gowno obesrane, mam nadzieje ze rozumiecie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Gram sobie w TLOU2 i pomijając kwestie fabuły, to ta gra wygląda na PS4 FAT lepiej niż wszystko co widziałem na XSX :notbad:

Dla mnie jeden z największych zawodów ever w kwestii grafy.

Jak jest korytarzyk to wygląda całkiem ładnie, ale otwarte tereny są paskudne. Obiekty wyglądające jakby były doklejone w paincie, tekstury rodem z Dreamcasta, akweny wodne bez odbić...taki ekwiwalent trzeciego aktu z piątych gyrosów :-P

Pierwsze kilka godzin po prologu w porownaniu do Hillcrest to jak jakaś pre-alpha...

Opublikowano

Tlou2 miażdży wszystko detalami, otwarte przestrzenie to mistrzostwo świata, lasy, drzewa, oświetlenie, cienie - klasa

Gearsy są kilka lat w tył z technologią

ADA581B7-20C8-4E8C-A0A4-7AD05179A2E6.jpeg

CBA7A230-2576-4309-8088-7F057AA842C6.jpeg

57262948-2AE9-4878-B556-115BF5D4ADEE.jpeg

Opublikowano

No narzekanie na oprawę w TLOU 2 to niezły trolling. Bardzo naturalne oświetlenie i przywiązanie do detali powoduje właśnie że mało co wygląda jak 'doklejone w paincie'. Gearsy 5 ogrywałem na PC (praktycznie max detale) i też prezentują się momentami zacnie ale nadal o te pół oczka niżej niż TLOU 2.

Opublikowano

Tlou ładne ale rdr ładniejszy  :)

Opublikowano

No prawde wypisuja. Wielkie super gearsy z mega patchem next genowym na najpoteznieszej bece swiata wygladaja przy tlou2 odpalanym na blisko 10letniej konsoli o mocy wibratora ktorym daddy napada co wieczor incha jak wymaz z odbytu

Opublikowano
31 minut temu, Magik napisał:

Dla mnie jeden z największych zawodów ever w kwestii grafy.

Jak jest korytarzyk to wygląda całkiem ładnie, ale otwarte tereny są paskudne. Obiekty wyglądające jakby były doklejone w paincie, tekstury rodem z Dreamcasta, akweny wodne bez odbić...taki ekwiwalent trzeciego aktu z piątych gyrosów :-P

Pierwsze kilka godzin po prologu w porownaniu do Hillcrest to jak jakaś pre-alpha...

To proponuje przesiąść się z crt na Oleda. Co jak co ale akurat pod katem grafiki TLoU 2 wiele zarzucić nie można.

Opublikowano

tlou2 grafika? co te dwa niebieskie psy pierdolą xDDDDDDDDDDDDDDDD  

4K/60fps  z One X

EkcQjEFX0AAR7uj?format=jpg&name=4096x409

1440p/30fps z prosiaka

EkcQ2D9XEAA65QD?format=jpg&name=large

I to bez patcha pod nadkonsole, różnica generacji  :banderas:  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.