Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minutes ago, dee said:

A słyszeliście, że czołowe klapy z foruma zostały zaproszone do testowania nowego sztosa na sonkę? Właśnie wyciekł ekskluzywny film  z tego wydarzenia:

tylko na switcha i tylko w pudełku :fsg:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kurwa co tu się dzieję, Boty na bezrobociu, czy odwołali im dzisiaj lekcję w szkole? :facepalm:

Opublikowano

Jak tam klapki dzisiaj nastroje? Gotowi do bulenia trzy i pół bomby za kolejną gierkę z 2013 roku, tylko teraz w 1440p (bo 4K ten szrot widzi na jutubie co najwyżej)? xd Retrostejszon 4,5 nie zwalnia w dostarczaniu beki.

Opublikowano

Jesteśmy w pracy. Pilnujemy klapów w zakładzie poprawczym "CW"

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Jak tam klapki dzisiaj nastroje? Gotowi do bulenia trzy i pół bomby za kolejną gierkę z 2013 roku, tylko teraz w 1440p (bo 4K ten szrot widzi na jutubie co najwyżej)? xd Retrostejszon 4,5 nie zwalnia w dostarczaniu beki.

MOŻE KTOŚ NIE OGRAŁ XDDDDDDDDDDDDD

PS3 -> remaster PS4 -> remake PS5

to już nie jest dymanie klapów, to już gangbang

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

warto przeczytać cały artukuł bo rzuca dużo światła na to co dzieje się teraz wewnątrz Sony. 

Ja wiem że często byłem krytykowany kiedy pisałem że Sony gra bezpiecznie i w swoich grach stara się nie podejmować ryzyka. Ale jeśli nawet pracownicy Sony o tym mówią  i nie są z tego powodu zadowoleni to coś chyba jest na rzeczy. 

i co to w ogóle za pomysł by robić remake TLOU1 i zagonić Bend Studio do pomocy, zamiast pozwolić im robić własną grę którą chcieli robić xd 

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał:

Klapy w skrócie, lepsze detale, których nie widać niż ostry ekran i parę baniek pixeli więcej na ekranie, jak widać PRO przyzwyczaiło ich do góvna rozmazanego i tak już mają :kojima:

Już abstrahując od absurdu pt. FM7 ładniejsza od GTS :turned: Niestety obydwie nowe konsole (series S nie liczę) są zbyt słabe na 4k w faktycznie next genowych grach... więc ja wolę np 1440-1600p ale z detalami "jak życie" i realistycznym realtime'owym oświetleniem, niż 4k i niższe detale + statystyczne oświetlenie z roku 2000 (jak w FM1-7). Ale co kto woli... 

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Niech mnie chuy robić rimejk 8 letniej gry xDDDD No cóż, jak jest wsteczne to 3 i pół bomby nie mogą sobie zabrać. Chłopaki kiedy rimejk gowa z ps4 gdzie dodadzą 3  nowe kolory dla trolli?

Opublikowano

To o co się zakładamy ze TLOU Remake pojawi się tez na PC? XD

Opublikowano

na początku chcieli robić remake Uncharted 1 ale sony stwierdziło że to za dużo pracy xd

Cytat

For their first solo project, Mumbauer and his crew wanted to pitch something that would be well received by their bosses at Sony. Recognizing the risks and expense involved with developing a new game from scratch, they decided to focus on remaking older games for the new PlayStation 5. Remakes are considered a safe bet since it’s cheaper to update and polish an old game than it is to start from scratch, and they can be sold both to nostalgic old fans and curious new ones. The team originally planned on a remake of the first Uncharted game, released by Naughty Dog in 2007. That idea quickly fizzled because it would be expensive and require too much added design work. Instead, the team settled on a remake of Naughty Dog’s 2013 melancholic zombie hit, The Last of Us.

Opublikowano
8 minut temu, Emet napisał:

Już abstrahując od absurdu pt. FM7 ładniejsza od GTS :turned: Niestety obydwie nowe konsole (serier S nie liczę) są zbyt słabe na 4k w faktycznie next genowych grach... więc ja wolę np 1440-1600p ale z detalami "jak życie" i realistycznym realtime'owym oświetleniem, niż 4k i niższe detale + statystyczne oświetlenie z roku 2000 (jak w FM1-7). Ale co kto woli... 

Pewnie, że co kto woli, nie rozumiem czemu zakładasz, że jak jest wyższa rozdzielczość to już nagle detali zaczyna brakować? jeszcze jak człowiek czyta na co stać nowego iXa i jakie technologie go zasilają to już w ogóle nie czaję takiego stweirdzenia...

Też nie oczekuje natywnego 4K później no ale przynajmniej natywne 1800p bo poniżej to już trochę bieda, tym bardziej, że gry o których teraz piszemy no cóż next genami bym ich nie nazwał.  Co Ci po detalach jak życie skoro przez niższą rozdzielczość są słabo widoczne albo tak jak w GTS podczas gameplayu w ogóle niewidoczne :turned:

Też wole bajery, które wymieniłeś i grając w gry w wysokiej rozdzielczości nie narzekam na ich brak, patrz RDR2 tam wszystko się zgadza.

Oświetlenie Fm7 takie jak z roku 2000? no to już nieźle odpłynąłeś Emet. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oj klapy ale wy macie przeyebane w tej generacji i jeszcze sobie nie zdajecie z tego sprawy :)

Opublikowano

Remake Last of Us 1? Jak będzie przeskok jak między Residentem 1 na PS1 a tym na GC to poproszę (oczywiście nie będzie). Jak Druckmann zacznie 'poprawiać' fabułę to może zrobić z gry 9+/10 grę 7/10, ale nagrody branżowców będą się zgadzały.

Opublikowano

ja jebie remake kilkuletniej gry, która wciąż dobrze wygląda xdddd

no ale trzy i pół bomby drogą nie chodzi, młody kawalerze. TO SĄ WŁAŚNIE BOMBY SONY.

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie też kampania abby dodana i pokazane jak traci dziewictwo, mniam  :)

Opublikowano

Jak patrzę na te praktyki Sony to zaczyna mi się odechciewac nawet slimki/pro PS5.

Durne klapy tylko pogłębiają ta patologie w Sony chętnie nastawiając dupe na takie praktyki.

Co następne? Ramake Spidermana czy Horizon xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Cuckman przepisze historię z 1, żeby pasowała do narracji w lesby dwie.

Opublikowano

No w sumie jednak rimejk się przyda. W 2021 już trochę przypał że spotyka się tylko 2 czarnoskórych braci (pewnie sc0rwensyny są jeszcze hetero i czują się mężczyznami) Neil byczku wykieruj tę serię na dobrą drogę!

Opublikowano

Aż miło popatrzeć jak upadlane od lat zwierzęta wylewają od 5 stron swoje żale bez żadnej reakcji magnaterii od Sony. Zielonych nie trzeba nawet upokarzać, robią to sami :rofl:

Opublikowano

A ta gierka o murzynie na rowerku co mu się tak okulary świeciły to wyszła czy już z niego spadł na drodze z kostki brukowej wypełnionej blockbusterami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.