Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

schabek klap roku, typ kupił nową konsole zeby grać w dlc do spajdermena i nadal tym walczy - tytuł mu sie należy jak nic

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Demon's Souls będzie najszybciej taniejącą grą, niedługo używki będą już za 80zł latać.

Fix.

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Fix.

dokładnie, już widzę jak fani playstation w polsce się zabijają o ds - tak ogólnie, a gdzie za 280 zł xd

Opublikowano
7 minut temu, bluber napisał:

schabek klap roku, typ kupił nową konsole zeby grać w dlc do spajdermena i nadal tym walczy - tytuł mu sie należy jak nic

mowa o tym dlc na 5h za 250 zł?

Opublikowano

Niestety mogę to osobiście potwierdzić - PS5 nie obsługuje pełnej jakości obrazu przy 4K@120Hz 10bit (HDR) i obraz leci w "skompresowanym" formacie YUV422 (w przeciwieństwie do np XSX i nowych GPU dla PC). Nie jest to jakiś wielki deal breaker w kwestii gier, ale trochę szkoda że urządzenie wydane pod koniec 2020 roku nie ma dla tego pełnego wsparcia...

Edytowane przez jar3czek

Opublikowano

:dynia::dynia::dynia: Fajne te porty hdmi2.1 w konsolce. Dlatego mają też wyje.bane w telewizor.

Opublikowano

ps5 juz w domu, bedzie grane :)

Spoiler

image.thumb.png.e51aede9baf7d12cf074c5e880a72157.png

EnMPEcVXYAEFllt?format=jpg&name=large

musze przyznac ze dobrze wyglada obok starszej siostry

Opublikowano

policzył ktoś ile razy już było wrzucane to zdjęcie na forum? jeszcze troche i patrząc na to zdjęcie zaczne sie czuć jak u siebie

Opublikowano
51 minut temu, LiŚciu napisał:

Dodam jeszcze ze hasło „ co Sonka to Sonka” tez jest mojego autorstwa. Często tutaj stosowane:kaz:

a zerknalem sobie i w wyszukiwarce niby ja jestem pierwszy z takim tekstem ;) 22 wrzesien 

Opublikowano

Niech ta generacja się rozkręci na dobre, bo narazie to wojowanie fpsami to trochę kur.wa meh. 

Co mi czy jest 112klatek czy 97? 

Opublikowano

powrót bełchatowa 

307e44c8022a1cc37d7d1ddb102770f0.gif

Opublikowano
41 minut temu, ASX napisał:

mowa o tym dlc na 5h za 250 zł?

Nie, mowa o tym w ktorym nabilem juz wiecej niz 5h a fabula ledwo dotknieta o pobocznych nie wspominajac

Ale co wy mozecie wiedziec jak na swoim nextgenie nie odpaliliscie gry nowszej niz z 2018 roku :reggie:

Opublikowano

no to już uzbierało się z 5 niebieskich frajerów na forum ze śmieciem 4.5 bez gier, w ZG nawet młoty gierek nie kupują na szrota bo nie ma co, tylko:

6C19BBFC-9570-4AE9-88E8-1346DF579827.jpeg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a nie sorry schabek wkleił fifke 21, plejśmieciarze nie zmieniajcie się  :kaz:

Opublikowano

q1vUndn.jpg

schabek widzę prawilnie dodatkowy akumulatorek dokupiony w razie gdyby przejście gry jednym tchem trwało więcej niż 5h - STAĆ GO, WIĘC KUPIŁ :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

Ladowarka swietna rzecz, od ps3 zawsze mam i pady naladowane. Klasa i solidnosc - typowe u japonczykow. Nie to co u xkur wiarzy. Jak w niedziele bateryjki je bna a sklepy zamkniete to wycieracie zasmarkane geby o fruit of the loom i wracacie do domu przekladac z pilota od tv do pada :reggie:

Opublikowano

pisząc dodatkowy akumulatorek miałem na myśli pada :kaz:

Opublikowano

Fifka, nba,  ubigame xDDDDDDDDD schaboszczak? Larwa gejmingu  I typowy klapers  :)

Opublikowano
5 minut temu, krzysiekp392 napisał:

q1vUndn.jpg

schabek widzę prawilnie dodatkowy akumulatorek dokupiony w razie gdyby przejście gry jednym tchem trwało więcej niż 5h - STAĆ GO, WIĘC KUPIŁ :we_need_to_go_deeper:

plejkurwa bez gier kolejną generacje, można? Można :kaz:

Opublikowano

Ku,rwa Skwarek, ale ogarnij że jest jakiś poziom trollingu nawet jak na ten temat. :/ Od czasów PS3 Sony zalicza więcej wpadek niż zwycięstw w kwestii HW, chwilowo wybijając się padem który w końcu ma zamiar pokazać, że Sony nie siedzi mentalnie w 94.

Jeszcze ten śmieszny pilocik nie dorastający funkcjonalnością do pilota dodawanego do każdego smart TV. XDDD naprawdę, czasem warto zastanowić się nad własnym zachowaniem

Opublikowano

Boże, miej w opiece graczy, fifa21 srakowata i nba2021 lootwhore.

Opublikowano

Piszę sobie w temacie aktualnego nr psxe a tam wpada sobie taki typ i mi pisze:

Zwyczajnie  brak ci argumentów i stosujesz klasyczną rejteradę. Niestety widziałem twoją radosną twórczość na forum i wiem, że tym fanbojem  jesteś ty, a nie ludzie, którzy Cuszimie wystawili oceny wyższe niż nowym Assasynom.

Za jakiś czas wyjdzie twoje ulubione i kolejne rewolucyjne  halo i subiektywnie sobie ocenisz 11/10 , a grafikę na 12/10, bo nigdy nie było gry, gdzie strzelało się do kosmitów skacząc jak pasikonik.

Nie no niektórym na banie to już totalnie siada. 

Ręce (pipi)a totalnie mi już opadają. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Cuszima :we_need_to_go_deeper:

ale trzeba być retardem, zeby tak napisac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.