Skocz do zawartości

Mass Effect: Legendary Edition

Featured Replies

Opublikowano

Coś nie zagrało z oczami i oświetleniem w niektórych scenach

Nowe:

r/masseffect - The Eyes! Are They Going to Fix This? (Original in Second Pic)
vs

stare

Lekkie flashbacki z Andormedy.

Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie.

• Odpowiedzi 668
  • Wyświetleń 146,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mass Effect bez tyłka Mirandy to nie Mass Effect.

• Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle.   Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na sk

• Prawda jest taka że ta najlepsza growa trylogie ever kupilbym nawet bez żadnych zmian, dają DLC na jednym nośniku i już siusiak staje. MUSZE TO MIEC.

Opublikowano

Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? :obama: Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć.

Opublikowano
40 minutes ago, Bzduras said:

Zabij ją pierwszy i kup gierkę, wykorzystaj przewagę elementu zaskoczenia :kaz:

No gdyby to było takie proste. W nocy jak gram to ona z drugiego pokoju krzyczy, że głośno gram na padzie... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść ;)

21 minutes ago, pawelgr5 said:

Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? :obama: Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć.

Nie. Nie ma. Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki :) i szczerze też mnie trochę boli, ale widziałem, że można klucze taniej wyrwać, więc :cebula:

Opublikowano
1 godzinę temu, Sedrak napisał:

... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść ;)

Czyli bzykanie "na śpiocha" odpada :(

1 godzinę temu, Sedrak napisał:

Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki :) 

Jedyne 250 zeta raz na jakiś czas, jak Pan przykazał?

To jest potwór!!! 

Opublikowano
3 minuty temu, MLeKSk napisał:

Dwie, jedna instalacyjna, druga do grania.

To teraz jeszcze napisz mi czy mogę ustawić sobie ANG VA i PL napisy, bo wiele sprzecznych informacji na necie.

Opublikowano

Ja tam i tak nie dam pełnej ceny za to. Trylogia na zawsze w serduszku ale dwie i pól bombki to moge dać za nową odslonę a nie remastera. Na szczęście szybciutko stanieje:)

Opublikowano

Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

To teraz jeszcze napisz mi czy mogę ustawić sobie ANG VA i PL napisy, bo wiele sprzecznych informacji na necie.

a nie da się jak zawsze język systemu na ang i dopiero w grze napisy zmienisz?

Opublikowano

Nie wiem bo jeszcze nie odebrałem swojej kopii, dopiero po robocie.

3 minuty temu, XM. napisał:

Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA

Na ps wszystko na płytach niby + 13GB day1patch

Opublikowano

To niemożliwe żeby na xboxie było inaczej skoro 2xbr ale fakt jest taki że tak właśnie jest. Beka

CO TU SIE ODPIERDALA XDDDD

20210514_134601.jpg

Opublikowano
8 minut temu, XM. napisał:

CO TU SIE ODPIERDALA XDDDD

a jak wyłączysz neta to nie pójdzie z płyty i potem dopiero pacz?

Opublikowano

Przy dobrym necie pobieranie gry jest często szybsze niż instalacja z dysku. 

@XM. na przyszłość ściągaj całą grę przed premierą za pośrednictwem oficjalnej aplikacji, później w premierę wkładasz płytę i grasz od razu.

Opublikowano

Offline wgrywa z płyty właśnie sprawdziłem.

Opublikowano

Ewidentnie coś jest spierdolone bo zainstalowałem dwojke prawie do końca i wyjebalo mnie z menu i nie mogę odpalić gry bez połączenia z netem.

Opublikowano
7 godzin temu, smoo napisał:

Właśnie milem pisać, Shepard wygląda jakby był naćpany i wkuriwony na raz :)

Poza tym grame w ME1 i albo tej gry kilka lat temu nie ogarniałem albo obnizyli poziom trudności, gram na Insanity i zero problemów, pamiętam że gra była dużo trudniejsza.

Opublikowano

Dajcie znać jak będziecie wiedzieli coś o zakończeniu trójki w Legendary Edition, jestem ciekaw czy coś zmienili.

Opublikowano

Jest defaultowo ustawione te z dlc do trójki.

Opublikowano

Sztosik gierka pamiętam, jak ogrywałem na premierę lata temu. Ale bardzo mi nie pasuje sposób trzymania broni przez gł bohatera. Jakoś tak nie i chuj.

Opublikowano
8 godzin temu, smoo napisał:

Nowe:

vs

stare

Lekkie flashbacki z Andormedy.

Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie.

Oglądalem wczoraj streama tvgry i rzeczywiście jest coś posrane z oświetleniem i ryjami. Udina ma szarą mordę i wygląda na bladego mulata, Anderson jakby mu ktoś pysk węglem wysmarował i jak na Twoim przykładzie widać, że rozświetlili grę niepotrzebnie i klimacik idzie się walić.

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że żeby pograć po angielsku to muszę zmieniać na xsx język systemu? 

Opublikowano

Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle.

Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na skórce od fjóta miałem.