Opublikowano 14 maja 20213 l Coś nie zagrało z oczami i oświetleniem w niektórych scenach Nowe: vs stare Lekkie flashbacki z Andormedy. Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie.
Opublikowano 14 maja 20213 l Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć.
Opublikowano 14 maja 20213 l 40 minutes ago, Bzduras said: Zabij ją pierwszy i kup gierkę, wykorzystaj przewagę elementu zaskoczenia No gdyby to było takie proste. W nocy jak gram to ona z drugiego pokoju krzyczy, że głośno gram na padzie... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść 21 minutes ago, pawelgr5 said: Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć. Nie. Nie ma. Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki i szczerze też mnie trochę boli, ale widziałem, że można klucze taniej wyrwać, więc
Opublikowano 14 maja 20213 l 1 godzinę temu, Sedrak napisał: ... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść Czyli bzykanie "na śpiocha" odpada 1 godzinę temu, Sedrak napisał: Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki Jedyne 250 zeta raz na jakiś czas, jak Pan przykazał? To jest potwór!!!
Opublikowano 14 maja 20213 l 3 minuty temu, MLeKSk napisał: Dwie, jedna instalacyjna, druga do grania. To teraz jeszcze napisz mi czy mogę ustawić sobie ANG VA i PL napisy, bo wiele sprzecznych informacji na necie.
Opublikowano 14 maja 20213 l Ja tam i tak nie dam pełnej ceny za to. Trylogia na zawsze w serduszku ale dwie i pól bombki to moge dać za nową odslonę a nie remastera. Na szczęście szybciutko stanieje:)
Opublikowano 14 maja 20213 l Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA
Opublikowano 14 maja 20213 l Godzinę temu, Figuś napisał: To teraz jeszcze napisz mi czy mogę ustawić sobie ANG VA i PL napisy, bo wiele sprzecznych informacji na necie. a nie da się jak zawsze język systemu na ang i dopiero w grze napisy zmienisz?
Opublikowano 14 maja 20213 l Nie wiem bo jeszcze nie odebrałem swojej kopii, dopiero po robocie. 3 minuty temu, XM. napisał: Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA Na ps wszystko na płytach niby + 13GB day1patch
Opublikowano 14 maja 20213 l To niemożliwe żeby na xboxie było inaczej skoro 2xbr ale fakt jest taki że tak właśnie jest. Beka CO TU SIE ODPIERDALA XDDDD
Opublikowano 14 maja 20213 l 8 minut temu, XM. napisał: CO TU SIE ODPIERDALA XDDDD a jak wyłączysz neta to nie pójdzie z płyty i potem dopiero pacz?
Opublikowano 14 maja 20213 l Przy dobrym necie pobieranie gry jest często szybsze niż instalacja z dysku. @XM. na przyszłość ściągaj całą grę przed premierą za pośrednictwem oficjalnej aplikacji, później w premierę wkładasz płytę i grasz od razu.
Opublikowano 14 maja 20213 l Ewidentnie coś jest spierdolone bo zainstalowałem dwojke prawie do końca i wyjebalo mnie z menu i nie mogę odpalić gry bez połączenia z netem.
Opublikowano 14 maja 20213 l 7 godzin temu, smoo napisał: Coś nie zagrało z oczami i oświetleniem w niektórych scenach Właśnie milem pisać, Shepard wygląda jakby był naćpany i wkuriwony na raz Poza tym grame w ME1 i albo tej gry kilka lat temu nie ogarniałem albo obnizyli poziom trudności, gram na Insanity i zero problemów, pamiętam że gra była dużo trudniejsza.
Opublikowano 14 maja 20213 l Dajcie znać jak będziecie wiedzieli coś o zakończeniu trójki w Legendary Edition, jestem ciekaw czy coś zmienili.
Opublikowano 14 maja 20213 l Sztosik gierka pamiętam, jak ogrywałem na premierę lata temu. Ale bardzo mi nie pasuje sposób trzymania broni przez gł bohatera. Jakoś tak nie i chuj.
Opublikowano 14 maja 20213 l 8 godzin temu, smoo napisał: Coś nie zagrało z oczami i oświetleniem w niektórych scenach Nowe: vs stare Lekkie flashbacki z Andormedy. Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie. Oglądalem wczoraj streama tvgry i rzeczywiście jest coś posrane z oświetleniem i ryjami. Udina ma szarą mordę i wygląda na bladego mulata, Anderson jakby mu ktoś pysk węglem wysmarował i jak na Twoim przykładzie widać, że rozświetlili grę niepotrzebnie i klimacik idzie się walić.
Opublikowano 14 maja 20213 l Czy ja dobrze rozumiem, że żeby pograć po angielsku to muszę zmieniać na xsx język systemu?
Opublikowano 14 maja 20213 l Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle. Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na skórce od fjóta miałem.