Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Uuuuu.... Użytkownik @Josh i użytkownik @Observer przejmują ten temat. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 46 minut temu, oFi napisał(a):Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.Aż tak to raczej nie poszaleją, chyba nie są tak pierdolnięci. Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ale po mordzie od laski to w u4 dostajemy nawet więc krecenie dramy o takie rzeczy tylko pokazuje ze social media to scam.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Młody, nieopierzony Bond, więc za bardzo to przeszkadzać nie będzie. Póki co to można sobie tylko gdybać, zobaczymy po premierze.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie wiem co to za durny tweet i po co w ogóle robić burzę o coś co w sumie nie zostało powiedziane, bo to co akurat tam widnieje nie nosi dla mnie znamion jakiejkolwiek kontrowersji.Wiadomo, że czasy się zmieniły, a stary Bond (od Brosnana wstecz) był wydmuszką w ładnym garniturze, traktującą przedmiotowo kobiety i że dzisiaj by to nie przeszło, więc takie oczywiste oczywistości nawet nie wymagają komentarza, no ale burza w necie sama sie nie zrobi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 godziny temu, Josh napisał(a):Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.Z filmówRatowany też był niejednokrotnie przez kobiety w filmach.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Spała z Bondem w tym filmie, więc jeśli nie jest, to dodatkowo Bond...
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 7 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Uuuuu.... Użytkownik @Josh i użytkownik @Observer przejmują ten temat., jak po prostu nie będzie wątków romansowych to nawet lepiej wyjdzie bo i tak by tego dobrze nie zrobili. Za to jak gra będzie moralizować i zaimkować, a bond będzie ciągnął kichę jakiemuś murzyńcowi, no to wyjdzie słabo. Ale póki co nic na to nie wskazuje.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W sumie ten Bond to od zawsze taki pro DEI... Bo i karzeł był i geje...