Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Ma_niek napisał: Panowie gdzie kupie teraz najtaniej elden ringa. Oczywiscie chodzi o ms store Na enebie z ARG 171 zł. Tańsze kody pewnie dopiero jak wskoczy promocja na ms store. BTW najtansze kody są jak gra wskakuje do GP
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l no dobra ale jak to kupic teraz kupowac i vpn czy trzeba te kody doladowujace
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Kupujesz klucz, odpalasz vpn, wchodzisz na stronę realizowania kodu, wklejasz, dodajesz, wyłączasz vpn, ściągasz gierkę i grasz.
Opublikowano 27 września 20222 l Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. Edytowane 27 września 20222 l przez creatinfreak
Opublikowano 27 września 20222 l 5 godzin temu, creatinfreak napisał: Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. Podbijam, za ile nowe MW2 u turasa wychodzi? Ze dwiesta mógłbym dać, 350? i poproszę o dokładny poradnik jak to zrobić. Rozumiem, że z poziomu konsoli się tego nie ogarnie?
Opublikowano 27 września 20222 l Kupuje się normalnie, aktualnie na kinguin wersja na Turcję za 240 zł. Potem tylko wpisać klucz używając vpn.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat: Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat: Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka Próbowałeś przez różne VPNy? Edytowane 1 grudnia 20222 l przez BRY@N
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Nie, przez jeden, który zawsze działał, nie chciało mi się w to bawić dalej. edit: spróbowałem przez VPN.lat i poszło, kumpel zadowolony. Fałszywy alarm.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Pany odkopie temat. Czy jak podstawkę mam kupiona w Brazyli to jak kupię dodatek w Polsce to będzie działać czy też muszę kupić w Brazyli?
Opublikowano 18 lipca 20231 r ja kupiłem na własność w końcu żółwie shredders revenge za 8zł, streets of rage 4 też za 8 zł i kolekcje wszystkich klasycznych megamanów za 15zł
Opublikowano 18 lipca 20231 r Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD
Opublikowano 18 lipca 20231 r 12 minutes ago, bartiz said: Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD Też mnie zdziwiła ta cena
Opublikowano 22 lipca 20231 r Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala?
Opublikowano 22 lipca 20231 r 36 minutes ago, schabek said: Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala? Kup se wersję z Argentyny wejdź przez vpn na Microsoft.com/redeem logując się na swoje konto i wklep kod. Po aktywacji normalnie masz przypisane do swojego konta i grasz.
Opublikowano 22 lipca 20231 r Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 44 minutes ago, devilbot said: Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny. 5-20 zł Kusi mnie jeszcze Callisto i Dying Light 2 bo kosztują śmieszne pieniądze
Opublikowano 22 lipca 20231 r 5 godzin temu, schabek napisał: Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala? Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: Cytat kupujesz kodzik na argentynę/kebabownię ściągasz na telefon UrbanVPN albo VPN.lat, bez różnicy włączasz w telefonie przeglądarkę i wchodzisz na redeem.microsoft.com logujesz się na swoje konto włączasz wcześniej ściągniętego VPN, jak będzie coś wołać reklamami o płatność czy kupno premium to skip wybierasz z listy argentynę/kebabownię w zależności od tego jaki kod kupiłeś i klikasz Połącz (czy tam Connect albo duży guzior Start) i czekasz na połączenie chwilkę jak się połączy i zacznie pokazywać ping oraz dl/ul to wracasz do otwartej karty z punktu 3 wklejasz/przepisujesz kod, klikasz Next, potem znowu Next "To już wszystko, dziękujemy", zamykasz przeglądarkę i wyłączasz połączenie w aplikacji z punktu 6 logujesz się na konsolecie, ściągasz grę z biblioteki i napierdalasz ciesząc się zasileniem PKB innego kraju oraz dodatkowym hajsem na kebaba/piwo/narkotyki/kurwy/konto premium na FPE I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej cenie w PL
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Brazylię i Turcję też da się aktywować przez VPN czy tylko Argentyna?
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Turcję da a Brazylia do tej pory chodziła bez vpn. Zmieniało się w konsoli i wklepywało kod. A co tam będzie kupowane?