Szymek 1 047 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Panowie gdzie kupie teraz najtaniej elden ringa. Oczywiscie chodzi o ms store Na enebie z ARG 171 zł. Tańsze kody pewnie dopiero jak wskoczy promocja na ms store. BTW najtansze kody są jak gra wskakuje do GP Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 no dobra ale jak to kupic teraz kupowac i vpn czy trzeba te kody doladowujace Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Kupujesz klucz, odpalasz vpn, wchodzisz na stronę realizowania kodu, wklejasz, dodajesz, wyłączasz vpn, ściągasz gierkę i grasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. Edytowane 27 Września 2022 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Chyba jeszce nie wycofali zdrapek do Tureckiego XBL Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 5 godzin temu, creatinfreak napisał: Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. Podbijam, za ile nowe MW2 u turasa wychodzi? Ze dwiesta mógłbym dać, 350? i poproszę o dokładny poradnik jak to zrobić. Rozumiem, że z poziomu konsoli się tego nie ogarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Kupuje się normalnie, aktualnie na kinguin wersja na Turcję za 240 zł. Potem tylko wpisać klucz używając vpn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat: Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Bzduras napisał: No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat: Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka Próbowałeś przez różne VPNy? Edytowane 1 Grudnia 2022 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Nie, przez jeden, który zawsze działał, nie chciało mi się w to bawić dalej. edit: spróbowałem przez VPN.lat i poszło, kumpel zadowolony. Fałszywy alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Pany odkopie temat. Czy jak podstawkę mam kupiona w Brazyli to jak kupię dodatek w Polsce to będzie działać czy też muszę kupić w Brazyli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Możesz mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Potężne zniżki na gamivo, polecam wycieczkę do Argentyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Co tam ciekawego kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 ja kupiłem na własność w końcu żółwie shredders revenge za 8zł, streets of rage 4 też za 8 zł i kolekcje wszystkich klasycznych megamanów za 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 9 minutes ago, bartiz said: Co tam ciekawego kupiliście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 12 minutes ago, bartiz said: Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD Też mnie zdziwiła ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 36 minutes ago, schabek said: Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala? Kup se wersję z Argentyny wejdź przez vpn na Microsoft.com/redeem logując się na swoje konto i wklep kod. Po aktywacji normalnie masz przypisane do swojego konta i grasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 44 minutes ago, devilbot said: Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny. 5-20 zł Kusi mnie jeszcze Callisto i Dying Light 2 bo kosztują śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 5 godzin temu, schabek napisał: Chlopaki xboksiaki, kupuje to https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala? Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: Cytat kupujesz kodzik na argentynę/kebabownię ściągasz na telefon UrbanVPN albo VPN.lat, bez różnicy włączasz w telefonie przeglądarkę i wchodzisz na redeem.microsoft.com logujesz się na swoje konto włączasz wcześniej ściągniętego VPN, jak będzie coś wołać reklamami o płatność czy kupno premium to skip wybierasz z listy argentynę/kebabownię w zależności od tego jaki kod kupiłeś i klikasz Połącz (czy tam Connect albo duży guzior Start) i czekasz na połączenie chwilkę jak się połączy i zacznie pokazywać ping oraz dl/ul to wracasz do otwartej karty z punktu 3 wklejasz/przepisujesz kod, klikasz Next, potem znowu Next "To już wszystko, dziękujemy", zamykasz przeglądarkę i wyłączasz połączenie w aplikacji z punktu 6 logujesz się na konsolecie, ściągasz grę z biblioteki i napierdalasz ciesząc się zasileniem PKB innego kraju oraz dodatkowym hajsem na kebaba/piwo/narkotyki/kurwy/konto premium na FPE I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej cenie w PL 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Brazylię i Turcję też da się aktywować przez VPN czy tylko Argentyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Turcję da a Brazylia do tej pory chodziła bez vpn. Zmieniało się w konsoli i wklepywało kod. A co tam będzie kupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi