Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Ma_niek napisał:

Panowie gdzie kupie teraz najtaniej elden ringa. Oczywiscie chodzi o ms store

Na enebie z ARG 171 zł. Tańsze kody pewnie dopiero jak wskoczy promocja na ms store. 

BTW najtansze kody są jak gra wskakuje do GP

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 132,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano

Kupujesz klucz, odpalasz vpn, wchodzisz na stronę realizowania kodu, wklejasz, dodajesz, wyłączasz vpn, ściągasz gierkę i grasz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. 

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
5 godzin temu, creatinfreak napisał:

Panowie jest gdzieś aktualny poradnik jak kupować u Turka? W necie wyszukuje mi jakieś stare posty, że poblokowali użycie revoluta. Chciałbym coda taniej kupić. 

Podbijam, za ile nowe MW2 u turasa wychodzi? Ze dwiesta mógłbym dać, 350? :drakenope: i poproszę o dokładny poradnik jak to zrobić. Rozumiem, że z poziomu konsoli się tego nie ogarnie?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat:

image.png.bd125bba10e52fae699f1514b22a00a7.png

Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

No to co panowie, chyba czas pożegnać cebulkę z VPN. Wczoraj ziomek chciał, żeby mu aktywować kod z Argentinos, bo waliła strona błędami. Dzisiaj zalogowałem się na jego konto, wszystko zgodnie z procedurką, kod wklepany, next, otrzymujesz taką i taką gierkę, next, a na końcu komunikat:

image.png.bd125bba10e52fae699f1514b22a00a7.png

Także chyba skończył się dzień dobroci dla dziecka

Próbowałeś przez różne VPNy?

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano

Nie, przez jeden, który zawsze działał, nie chciało mi się w to bawić dalej.

edit: spróbowałem przez VPN.lat i poszło, kumpel zadowolony. Fałszywy alarm.

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja kupiłem na własność w końcu żółwie shredders revenge za 8zł, streets of rage 4 też za 8 zł i kolekcje wszystkich klasycznych megamanów za 15zł

Opublikowano

Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD

Opublikowano
12 minutes ago, bartiz said:

Remake tego Front Mission co dopiero wyszedł jest za niecałe 8zł, pewnie nigdy nie zagram ale chyba kupię xD

Też mnie zdziwiła ta cena

Opublikowano
36 minutes ago, schabek said:

Chlopaki xboksiaki, kupuje to

https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one

robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala?

Kup se wersję z Argentyny wejdź przez vpn na Microsoft.com/redeem logując się na swoje konto i wklep kod. Po aktywacji normalnie masz przypisane do swojego konta i grasz.

Opublikowano

Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny.

Opublikowano
44 minutes ago, devilbot said:

Nie trzeba żadnych dodatkowych kont na xboxie. Ja kupuję normalnie klucz z argentyny i na komórce odpalam program VPN.lat na argentynę i przez link microsoft redeem wymieniam kod i tyle i znowu gry kosztują tyle ile powinny.

5-20 zł :potter: Kusi mnie jeszcze Callisto i Dying Light 2 bo kosztują śmieszne pieniądze

Opublikowano
5 godzin temu, schabek napisał:

Chlopaki xboksiaki, kupuje to

https://www.gamivo.com/product/red-dead-redemption-2-tr-xbox-one

robie tureckie konto, sciagam, gram na glownym. Zgadza sie? Czy moze chlopski rozum na xboxie nie dziala?

Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji:

Cytat

kupujesz kodzik na argentynę/kebabownię

ściągasz na telefon UrbanVPN albo VPN.lat, bez różnicy

włączasz w telefonie przeglądarkę i wchodzisz na redeem.microsoft.com

logujesz się na swoje konto

włączasz wcześniej ściągniętego VPN, jak będzie coś wołać reklamami o płatność czy kupno premium to skip

wybierasz z listy argentynę/kebabownię w zależności od tego jaki kod kupiłeś i klikasz Połącz (czy tam Connect albo duży guzior Start) i czekasz na połączenie chwilkę

jak się połączy i zacznie pokazywać ping oraz dl/ul to wracasz do otwartej karty z punktu 3

wklejasz/przepisujesz kod, klikasz Next, potem znowu Next

"To już wszystko, dziękujemy", zamykasz przeglądarkę i wyłączasz połączenie w aplikacji z punktu 6

logujesz się na konsolecie, ściągasz grę z biblioteki i napierdalasz ciesząc się zasileniem PKB innego kraju oraz dodatkowym hajsem na kebaba/piwo/narkotyki/kurwy/konto premium na FPE

I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej cenie w PL

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Turcję da a Brazylia do tej pory chodziła bez vpn. Zmieniało się w konsoli i wklepywało kod.

A co tam będzie kupowane?