Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Back 4 Blood

Featured Replies

Opublikowano

Tak zupełnie przypadkowo trafiłem na ten tytuł. Twórcy Left 4 Dead tworzą nowe dzieło w podobnym klimacie. Skoro nie możemy się doczekać L4D3, to robią to chyba pod inną nazwą.

W każdym razie tutaj gameplay:

Bardziej mnie w tym wszystkim zastanawia endgame i sens powtarzania kolejnych rund. Ciekawe czy będzie jakiś loot do zdobywania, czy granie czysto pod cyferki. 

Nie wsłuchiwałem się w to co mówią, jak było i mi umknęło to trudno :P

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rasistowskie Zombie? Jeszcze jak  

• creatinfreak
    creatinfreak

Gra to typowy średniak. Jeżeli się sprzeda to tylko dlatego, że maczali w tym palce twórczy l4d i to widać. Jest w gamepassie to się pogra z ziomeczkami. A tak to bym nawet 50zł za to nie dał.

• Byle do grudnia i znowu wleci na dysk:   Back 4 Blood getting solo offline mode with campaign progression in December • Eurogamer.net

Opublikowano

Ci którzy dostali betę narzekają na AI i reżysera. Mykiem w grze jest system kart modyfikujących rozgrywkę, który niestety ma potencjał do mikropłatności.

Na wyprzedaży może kupię jak nie będzie martwe do tego czasu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A'propos L4D - są "enhanced" na XSX, ale czy jest sens w to teraz grać? W sensie - samemu się pewnie nie da, a serwery żyją jeszcze?

Opublikowano

Ej co by nie mówić to L4D to akurat ta gra w którą dobrze się gra nawet samemu, a z ludźmi zwyczajnie lepiej. 

Opublikowano

Grałem ostatnio w dwojke i bez problemu znalazło.

31 minut temu, Wredny napisał:

A'propos L4D - są "enhanced" na XSX, ale czy jest sens w to teraz grać? W sensie - samemu się pewnie nie da, a serwery żyją jeszcze?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda spoko, ale poczekam do sporej promocji. No i nie dość, że dużo sobie życzą to jeszcze będą kosmetyczne mikrotransakcje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiadomo coś na temat split screena w tej grze? Fajnie, gdyby jak w przypadku Left 4 Dead, był dostępny, ale pewnie pomarzyć tylko można... :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dajcie znać jak to się gra bo jestem fanem L4D i bardzo licze na podobny vibe.

Opublikowano

Jakby ktoś miał kod na xboxa to poproszę na pw:banana:

Opublikowano

Przeglądam rano maila a tam kod do bety od WB Games, ogólnie gra nie robi szału graficznie i w sumie gameplay to stary dobry L4Dead, do GP w sam raz żeby płacić to taki średniak

Opublikowano
  • Autor

Obejrzałem trochę gameplayów i moje pierwsze wrażenie, to taki trochę średniak, który raczej szybko umrze na konsolach.

Opublikowano

Też wam wyskakuje komunikat o nieudanym logowaniu przy próbie uruchomienia gry? Nie wiem czy to tylko u mnie coś nie działa czy jest może jakaś przerwa w działaniu serwerów(Xbox).

Opublikowano

@Oski918 A masz aktywowany kod na wczesny dostęp czy open betę, która zacznie się dopiero 12'go Sierpnia?

E dobra nieważne bo aktywowałem ten kod i mi pisze, że open beta ale normalnie się zalogowałem i mogę grać.

Opublikowano

Mam kod. Na series s odpala mi bez problemu, a na series x za każdym razem „logowanie nieudane, sprawdź swoje połączenie z siecią”

Pomógł reset konsoli 

Edytowane przez Oski918