Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Figurki kolekcjonerskie

Featured Replies

Opublikowano

,,Veni, vidi, vici... !". Tym razem ,,takowoż" taki oto klimacik... zagościł u mnie w geekowskim świecie figurek. No i elo, ,,geekowska sportowa brać"! Z racji mojej pasji do wszelakich aktywności fizycznych i poszukiwania w sporcie ciągłych wyzwań służących przełamywaniu własnych granic i słabości, ot możliwości organizmu, także z racji ogromnego szacunku do koszykówki, no i polubienia - czego nie ukrywam - ,,Kuroko's Basket", świetnej anime ,,sportówki", zrobiłem sobie mały prezencik w postaci zakupu skromnej, dobrze wykonanej i stabilnej figurki Tetsuyi Kuroko, fenomemu „Pokolenia Cudów”, nazywanego w tym anime „Szóstym Zawodnikiem Widmo” xD.

1000010682.jpg1000010683.jpg aa.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 28,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żólwie się kilku osobom podobały, dziś dotarł ostatni to wrzucam.

• Where is Francis!? (No dobra, to z jedynki)  DP2 w skali 1:12 od S.H. Figuarts. 1:6  może się uda zdobyć w wersji z trzeciego filmu. 

• PiotrekP
    PiotrekP

Patisonowy Batman od Mezco w 1:12. Szukałem jakiegoś fajnego artykulacyjnego figsa Gacka i albo brzydkie, albo za drogie 1:6 z premierą "kiedyś będzie". Więc wleciał ten, kupiony ma Amazonie.

Opublikowano

Chwilowo mnie nie ma ale przypomnialo mi sie ze Kojima mnie troche oszukal z ta edycja kolekcjonerska DS2. Figurka DHV Magellana jest straszna kaszana. Wzialem zeby postawic obok Metal Geara ale to naprawde tandetnie wyglada ze nawet wstyd to porownywac do czegokolwiek. Wiedzminski Gryf to wzrokiem go zabija. Wielka szkoda. Jak wroce to zrobie kilka fotek ale czuje sie oszukany sapek No nikomu nie polecam.

Opublikowano

Kojima robił pokaz tej figurki na YT przed premierą i od razu była widać że gówno