Opublikowano 6 sierpnia6 sie ,,Veni, vidi, vici... !". Tym razem ,,takowoż" taki oto klimacik... zagościł u mnie w geekowskim świecie figurek. No i elo, ,,geekowska sportowa brać"! Z racji mojej pasji do wszelakich aktywności fizycznych i poszukiwania w sporcie ciągłych wyzwań służących przełamywaniu własnych granic i słabości, ot możliwości organizmu, także z racji ogromnego szacunku do koszykówki, no i polubienia - czego nie ukrywam - ,,Kuroko's Basket", świetnej anime ,,sportówki", zrobiłem sobie mały prezencik w postaci zakupu skromnej, dobrze wykonanej i stabilnej figurki Tetsuyi Kuroko, fenomemu „Pokolenia Cudów”, nazywanego w tym anime „Szóstym Zawodnikiem Widmo” xD.
Opublikowano wtorek o 11:312 dni Chwilowo mnie nie ma ale przypomnialo mi sie ze Kojima mnie troche oszukal z ta edycja kolekcjonerska DS2. Figurka DHV Magellana jest straszna kaszana. Wzialem zeby postawic obok Metal Geara ale to naprawde tandetnie wyglada ze nawet wstyd to porownywac do czegokolwiek. Wiedzminski Gryf to wzrokiem go zabija. Wielka szkoda. Jak wroce to zrobie kilka fotek ale czuje sie oszukany No nikomu nie polecam.
Opublikowano wtorek o 12:172 dni Kojima robił pokaz tej figurki na YT przed premierą i od razu była widać że gówno