Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wiem, wiem. Wypust dla plebsu miał być na Q4 tego roku, ale taki John Wick 4 miał dodatkowe 3 miesiące. Skala 1/6 jest akurat w sam raz, większy by się na półce nie mieściły z wysokością. Zamawiane u chińczyka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U tej na górze? Nie, ona defaultowo jest na golasa. To Jaden Sculpture od Jonathana Dewara kupiona jakieś 5lat temu. Wyszło tylko 75 sztuk na świat o ile dobrze pamiętam. Teraz koleś sprzedaje statuetki np Afrodytę i inne fantasy za ok 400funa ale jakość wykonania kosmiczna.Ta animka na dole też jest fajna, ma rajstopki materiałowe z delikatnej siateczki. Ot takie duperelki ale przy figurkach się liczą jako wartość dodana
Opublikowano 27 minut temu27 min Kumam że nie masz więcej pytań, czy może chcesz dłuższy esej o rajstopkach i figurkowych fatałaszkach?2 godziny temu, Square napisał(a):Piękna kolekcja. Jak już odpakujesz to wrzuć więcej fotek.Foty wlecą jak ogarnę detolfa dla figurki Vault Dwellerki z Fallouta, mam obecnie problem ze znalezieniem czegoś większego niż 170cm wysokości i min 60cm szerokości. Wygląda na to że będę musiał złożyć zamówienie na customowy display bo standardowe detolfy są za małe.