Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

szczerze? czuję pewnego rodzaju ulgę. grę mam na dysku konsoli od samego początku. ani razu nawet nie pomyślałem o jej odinstalowaniu. po zakończeniu kariery, dobiciu wszystkiego, co tydzień w czwartek z kumplem ogrywaliśmy świeżą playlistę. dla aut i po prostu zabawy. tłuczenie noobów w trialu i tourze, do tego mnóstwo godzin w open gdzie też fajnie się kosiło ludzi skillem i sprytem. oczywiście wjechała też mania kolekcjonowania, wszystkie niepłatne auta w garażu :czezky: żadnej playliście nie odpuściłem. ostatnio nawet gadałem z kumplem że już chyba pora się rozstać. czas najwyższy na FH6.

po zakończeniu zerknę w statystyki gry ale już teraz boję się co tam znajdę. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 303,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Proszę przenieść temat do multiplatform

Opublikowano

Tak jakby na PlayStation był jakiś :kekw:

Opublikowano

Dobry ruch, piątka jest już wyruchana na wszystkie strony, 6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5. 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji

Wygasły licencje ;)

Opublikowano
7 minut temu, Bartg napisał(a):

6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5

tim-robinson-i-think-you-should-leave.gi

Lepiej by wyszli na wydaniu day one na playstation i z opoznien na gamepassa niz na odwrot.

Opublikowano

O w końcu jakis dobry horizon na sonce będzie, bo ten kaszalot od ubi i podrabiany solar crown strasznie mnie zawiodły swoją jakością.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji

Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6.

Opublikowano

O kurwancka, na grubo wjeżdżają w PlayStation :obama: Bawcie się dobrze z tym koksem, solidna fest giereczka.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał(a):

Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6.

Wiadomka, no ale mimo wszystko szkoda, że Plejkę omija (IMO) najlepszy ze wszystkich Horizonów. Sam bym chętniej zapomniał i chciał ograć tego sztosa jakby po raz pierwszy. Te wyścigi Kią Stinger w brytyjskie zimowe noce. :fsg: Szczytowe osiągnięcie gatunku.

Opublikowano

Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery.

Opublikowano

Posiadacze Playstation powinni mocno świętować, bo tak dobrych arcadowych wyścigów nie było od wielu wielu lat na konsoli Sony. 

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał(a):

Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery.

no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki

no ale ceo to phil spencer a nie ja

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał(a):

no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki

no ale ceo to phil spencer a nie ja

Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku.

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku.

zależy, kiedy będzie premiera, jak kwiecień to przecież dwa miechy wystarczą, najwyższa sprzedaż jest w okolicach premiery, plus to nie jest jakaś nowa gra

Opublikowano

2 miechy wystarczą, z Forza Horizon będzie pewnie podobnie jak Sea of Thieves przez wiele miesięcy na topie sprzedaży na PSN 

Opublikowano
17 minut temu, SnoD napisał(a):

Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli.

Wiadomo, że w tym roku nie wyjdzie ale liczyłem na trailer żeby wiedzieć czy się jarać - dla mnie seria wypaliła się po 3. Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał(a):

Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp.

błagam nie, the crew wystarczy

Opublikowano
  • Autor

FH6 w Japonii na Xbox Prime? DAY ONE :banderas:

ale znając PG z wybieraniem miejscówek to będzie Tajlandia