Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, SlimShady napisał(a):

FH stała się popularna dopiero od trójki, a FM lepszy wynik zrobiła dopiero przy 4. Wcześniej był to poziom podobny do project cars, który się zawinął z rynku.

co?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 281,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

FH stała się popularna dopiero od trójki, a FM lepszy wynik zrobiła dopiero przy 4. Wcześniej był to poziom podobny do project cars, który się zawinął z rynku.

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, SnoD napisał(a):

Myślę, że z wejściem FH na PS największy problem będzie miało Polyphony - nie ma co się oszukiwać, że FH nie przyczyniła się do ostrego zjazdu popularności FM ściągając z serii większość casualowego gracza.

Dokładnie, FM ma zjazd popularności głównie przez FH która jest kolosem, to obecnie większe IP niż Halo. 

i oczywiście że FH, FM, czy GT wszystkie są dla siebie konkurencyjne, większość ludzi odpala te gry żeby sobie na luzie pojeździć samochodem a nie piłować czasy na torze o ułamek sekundy.

a co do PGR4

4LP8D2l.gif

cd82956e-1cbd-471d-a53d-2912fe6657d4.gif

18 lat temu, Bizarre miało świetny silnik graficzny  :obama:

Opublikowano
10 godzin temu, Figaro napisał(a):

Nie zgodzę się, już przy dwójce był szał. Przy trójce stała się co najwyżej jeszcze bardziej popularna bo seria zadebiutowała na PC.

Opublikowano

Jak ktoś ma to może sprawdzić leaderboardsy w grze.

Opublikowano
14 godzin temu, MaZZeo napisał(a):

A te osiągnięcia z trybu zabawy w chowanego łatwe do zrobienia ?

jedno jest upierdliwe - Successfully hit a total of 20 Seekers with Chase Breaker in a game of Hide and Seek. bez ustawki może być ciężko i w dużej mierze bazujące na szczęściu żeby trafić 20 w jednym meczu. reszta to tylko grind aż do 50 rozegranych zabaw. po drodze jedynie uważać żeby nie opuścić gry przed czasem albo żeby z serwerami nie rozłączyło bo streaka może zresetować. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ściągnąłem sobie grę na PC z GP i teraz pytanie. Gdzie skasować Save, żeby zacząć wszystko od nowa? Kasowanie w folderze nic nie daje. Dalej w tym samym miejscu jestem co na xboxie.

Opublikowano

Grzebanie w folderach nic nie da. Dokladnie nie pamietam ale ja usuwalem na apce od xboxa

w googlach szybko znajdziesz co i jak

PS. teraz cos kojarze ze przeinstalowywalem gre na nowo i wylaczylem autosync save data i wtedy sie usunelo i podmienilo na nowy save file

Edytowane przez Plackus

Opublikowano
8 godzin temu, Plackus napisał(a):

Grzebanie w folderach nic nie da. Dokladnie nie pamietam ale ja usuwalem na apce od xboxa

w googlach szybko znajdziesz co i jak

PS. teraz cos kojarze ze przeinstalowywalem gre na nowo i wylaczylem autosync save data i wtedy sie usunelo i podmienilo na nowy save file

Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania. Nic nie pomaga.

Jak ten autosync wyłączyć?

Opublikowano
15 hours ago, Donatello1991 said:

Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania. Nic nie pomaga.

Jak ten autosync wyłączyć?

To próbowałeś?

IMG_4683.png

Opublikowano
W dniu 26.04.2025 o 12:55, Homelander napisał(a):

To próbowałeś?

IMG_4683.png

Próbowałem nic. Mniejsza o to. Nawet jeśli grałem to gra crashowała po jakichś 20 minutach. Kupiłem na steam i mogłem od początku, ale tam też crash co chwilę, WTF. Chyba trzeba jednak kupić na PS5. Dualsens ciekawe czy wykorzystany.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

W FH5 jest RT? Gdzie?

In addition, we’re enhancing our DirectX Raytracing implementation on PC with two new presets: Ultra and Extreme, which render true-to-life reflections for the player car in Free Roam and Races, as well as realistic Drivatar reflections in Photo Mode. Ray tracing is also available in Forzavista as before.

Opublikowano
Teraz, tjery napisał(a):

In addition, we’re enhancing our DirectX Raytracing implementation on PC with two new presets: Ultra and Extreme, which render true-to-life reflections for the player car in Free Roam and Races, as well as realistic Drivatar reflections in Photo Mode. Ray tracing is also available in Forzavista as before.

ah, no to wiele Tłumaczy - wysłużona RTX 3060Ti dała radę z 4K/60 na High, ale przyklękła już przy Ultra. lapka

Opublikowano

Mimo tego że premierowo ukończyłem na XSX to kupiłem aby calaka wbić na Pro i dalej gra wygląda świetnie po tylu latach, mega się gra na dual sensie :)

Opublikowano

Mam pytanie czy mozna auta sprzedawac ale nie przez aukcje. Dopiero zaczynam przygode z gra na ps5 i nigdzie nie widze opcji sprzedazy poza aukcjami a watpie zeby ktos kupil np takiego forda bronco🤣

Opublikowano

Ja zdobędziesz dubla to jest opcja quick sella, tak to tylko aukcje

Opublikowano

W trybie 60 to wygląda jak jakość na XSX i nic się nie doczytuje :)

IMG_9011.jpeg

IMG_9012.jpeg

IMG_9009.jpeg

IMG_9013.jpeg

Edytowane przez Whisker