Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 240
  • Wyświetleń 50,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No Reptile z 95 byl robiony na Amidze ale potem wje.bal sie w jakis posag, zmienil w zielnego ninje, komentator odpalil "reptile", muza zaczela naku.rwiac a kino wyje.balo w kosmos.   Tutaj

• Jedno z moich najlepszych doznan jesli idzie o przezywanie czegos stadnie. Nic pozniej, nawet duze koncerty, nie wygladalo tak jak mk w kinie. Cala sala z dziecmi i mlodziezom max pierwszolicealna, ja

• Nowa wersja utworu przewodniego

Opublikowano

Naprawdę jestem ciekaw co im z tego wyjdzie. Wiadomo że (dawniej) jedyny prawilny Cage to Cena. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trzeba będzie jedynke odswiezyc przed dwojka, bo juz nic z niej nie pamietam. Długo im coś schodzi produkcja tego filmu.

Opublikowano

4 lata od premiery jedynki- 55mln budżetu, BO 85mln. Aż dziwne, że dostali zielone światło na dwójkę. 

Opublikowano
On 3/18/2025 at 4:03 PM, Shen said:

Trzeba będzie jedynke odswiezyc przed dwojka, bo juz nic z niej nie pamietam. Długo im coś schodzi produkcja tego filmu.

Raczej do pamiętania nic tam nie ma

Opublikowano

Z jedynki to sobie wystarczy obejrzec scene ze scorpionem i SZ z przeszlosci na yt i tyle starczy.

Ale brzydka ta Kitana.

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 21:27, PiotrekP napisał(a):

4 lata od premiery jedynki- 55mln budżetu, BO 85mln. Aż dziwne, że dostali zielone światło na dwójkę. 

Pewnie ogólnie marka Mortal Kombat robi swoje.

Kitana brzydula a Shao Kahn spotkał się chyba z terminatorem, ale do kina idę i tak, bo jedynka mi się podobała.

Oby tego Cole'a ubili na początku filmu.

Opublikowano
11 minut temu, Mejm napisał(a):

Z jedynki to sobie wystarczy obejrzec scene ze scorpionem i SZ z przeszlosci na yt i tyle starczy.

Ale brzydka ta Kitana.

Walka pod koniec (ale bez coli) też spoko. 

Opublikowano

Kitana średnia ale pewnie wzięli taką bo machać coś tam potrafi i w scenach walki da radę. Do kina ide bank mimo że jedynka jakaś super nie była. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jutro trailer, no jestem ciekaw poziomu, bo gorzej niż poprzednio chyba się nie da. A w kinach 24 października. Przynajmniej data dobra tak przed samym Halloween.

Opublikowano

Wiadomo kicz zamierzony, ale walka i tak bieda w porównaniu z pierwszym MK

Opublikowano

Szkoda, że wybrali takiego starego dziada do roli Johnnego, ale może o to chodziło, upadła gwiazda u schyłku kariery. Poprzedni film był ok, nie zapamiętałem go jako wielkiej katastrofy, jak dwójka nie wleci do neta przed premierą w kinach, to się pewnie przejde na seans.

Opublikowano

Jedynka miała zajebisty początek. Potem już było tak sobie, ale walki były na dobrym poziomie.

Jak dwójka utrzyma ten poziom to będzie idealny film do piwka i chrupek.