Skocz do zawartości

Gry i coraz mniej czasu

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, bartiz napisał:

Ten telefon to jest choroba, jebane FOMO, gram i też co chwilę sprawdzam forumek, pepper czy jakieś promo nie ucieka, tu fejsik albo grupka z Messengera/whatsappa

Małe kroczki i wyciszenie tego badziewia, a przede wszystkim zostawienie go poza zasięgiem ręki pomaga. Też łapałem się na tym, że zanim włączyłem gierkę czy wziąłem książkę do ręki musiałem sprawdzić forum, discorda, jeszcze Eurogamer, jeszcze reddit, jeszcze coś i zanim się obejrzałem czas na gierkę/czytanko/cokolwiek innego przeciekł przez palce, czy raczej przez szkalny ekran smartfona. Zacząłem się karcić i działać pod wpływem impulsu, czyli "mam ochotę pograć - rzucam to wszystko w cholerę i włączam gierkę". Potem doszło wywalenie telefonu gdzieś na łózko, żeby nie korciło (wiadomo, że jak trzeba włożyć minimum wysiłku i ruszyć kapsko z miejsca żeby sprawdzić fejsika to wydaje się to mniej kuszące w porównaniu do zwykłego wyciągnięcia ręki), działa pięknie.

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• figaro bierze prysznic 2 razy dziennie tylko żeby popłakać jak nikt nie widzi

• Schranz1985
    Schranz1985

No raczej xD. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

• No myślę ,że tutaj jest problem, zaliczyłem wszystkie główne misje, z 3 zakończenia i wszystkie fabularne poboczne (oprócz jednej bo mam błąd xD) i spędziłem w gierce 42h. No nie wiem co ty tam tyle r

Opublikowano
9 hours ago, bartiz said:

Ten telefon to jest choroba, jebane FOMO, gram i też co chwilę sprawdzam forumek, pepper czy jakieś promo nie ucieka, tu fejsik albo grupka z Messengera/whatsappa 

I tak ucieka wieczór za wieczorem z piwkiem i telefonem w ręku

a właśnie, po 30 roku zycia duzo hektolitrów alkoholu godzinowo pijecie?

Opublikowano
4 minuty temu, michal napisał:

hektolitrów alkoholu godzinowo pijecie?

Chciałeś chyba napisać tygodniowo. Albo miesięcznie :morning2:

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Małe kroczki i wyciszenie tego badziewia, a przede wszystkim zostawienie go poza zasięgiem ręki pomaga. Też łapałem się na tym, że zanim włączyłem gierkę czy wziąłem książkę do ręki musiałem sprawdzić forum, discorda, jeszcze Eurogamer, jeszcze reddit, jeszcze coś i zanim się obejrzałem czas na gierkę/czytanko/cokolwiek innego przeciekł przez palce, czy raczej przez szkalny ekran smartfona. Zacząłem się karcić i działać pod wpływem impulsu, czyli "mam ochotę pograć - rzucam to wszystko w cholerę i włączam gierkę". Potem doszło wywalenie telefonu gdzieś na łózko, żeby nie korciło (wiadomo, że jak trzeba włożyć minimum wysiłku i ruszyć kapsko z miejsca żeby sprawdzić fejsika to wydaje się to mniej kuszące w porównaniu do zwykłego wyciągnięcia ręki), działa pięknie.

Ja się z telefonem sam musiałem tresować jakbym dziecko wychowywał. Tragedia jak się łatwo uzaleznić od małych dawek dopaminy. U mnie było gorzej bo w pracy byłem też o wiele mniej produktywny. 

Opublikowano

Tak to działa, twarda bania i zaciśnięte pięści albo jeszcze jeden pościk na insta. Tak jak mówisz, samodyscyplina musi być sztywno narzucona.

Opublikowano
19 godzin temu, creatinfreak napisał:

Mam 5min max samochodem do pracy, tak więc wstaje, siku, jakaś kanapka/banan/jogurt, myje zęby, ubieram się i wychodzę. Kawkę już w pracy pije.

Uuu czyżby pracownik IT? :yao:

To ja muszę mieć 1,5h. Obrzędy poranne (łącznie ze zmoczeniem i suszeniem włosków:banderas:) + wyjście z psem oraz zawiezienie syna do przedszkola. 

Opublikowano
W dniu 3.03.2021 o 21:35, creatinfreak napisał:

Mam 5min max samochodem do pracy, tak więc wstaje, siku, jakaś kanapka/banan/jogurt, myje zęby, ubieram się i wychodzę. Kawkę już w pracy pije

A nie myjesz się?

Opublikowano

Przeciętny Polak bierze prysznic raz na tydzień [ZOBACZ MEMY]

Opublikowano

Co niektórzy mają ciepłą wodę i ogrzewanie + ręcznik, zanim się ubiorą to już nie są mokrzy (?)

Opublikowano

Paolowi chyba chodzi o to, że zimą nie trzeba się tak często myć, bo się tak nie pocimy. Typowa myśl gościa z Białegostoku.

Opublikowano

figaro bierze prysznic 2 razy dziennie tylko żeby popłakać jak nikt nie widzi

Opublikowano

Jakbyście musieli rozpalić w piecu NA BOJLER to by się wam kurwa odechciało szorowania i mycia jajek dwa razy dziennie. 

Opublikowano
44 minutes ago, Wiolku said:

Jakbyście musieli rozpalić w piecu NA BOJLER to by się wam kurwa odechciało szorowania i mycia jajek dwa razy dziennie. 

tak masz u siebie w domu w Kielcach?

Opublikowano

W Kielcach to stare rury są i co roku zawsze jakaś jedna się wypierdala na ten głupi ryj i ludzie przez tydzień ciepłej wody nie mają :yao:

Opublikowano

Ziomeczki higiena bardzo ważna rzecz, dbajcie o zdrowie, dwa prysznice dziennie to norma :good2:

Opublikowano

Dwa dziennie ale co trzeci dzien tak?

Opublikowano
5 godzin temu, michal napisał:

tak masz u siebie w domu w Kielcach?

Niestety michal. Hard Life w starym domku na wyngiel.

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał:

Dwa dziennie ale co trzeci dzien tak?

Codziennie:sir: będziesz zdrowy jak ta ryba :pawel: 

Opublikowano

Kierwa BOJLER. Zdarzyło mi się pare razyw życiu używać tego wynalazku i czułem się jakbym mieszkał w rosji.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

A michał ma kaflaki i kładzie garnki z woda na nich, żeby miał zagrzaną do mycia, dlatego tak dopytuje.