Opublikowano 30 września 20213 l 26 minut temu, MBeniek napisał: Paolo, już strasznie męczysz bułę z tym "żartem", a teraz jeszcze zacząłeś odkopywać temat tylko w tym celu Na tym etapie czekam już na dalsze info o samym Abandoned. Gra umarła jak sam temat? Tam miały być jakieś dalsze filmy i chyba nawet trailer z gameplayem.
Opublikowano 30 września 20213 l Jestem niemal w 100% przekonany że to jednak trolling wyższego sortu
Opublikowano 30 września 20213 l Ja jestem w 100% przekonany, że to mały dev, który w przeszłości kręcił wałki i teraz chce w końcu zrobić coś fajniejszego pod Sony xD
Opublikowano 14 października 20213 l 13 minut temu, Czoperrr napisał: a jak tam ta innowacyjna apka, działa już? Ściągasz godzinę, oglądasz 3 sekundy, w sumie takiej innowacji jeszcze nie było
Opublikowano 14 października 20213 l Nie wiem, ile to waży, ale i tak wyciągasz 4 sekundy czegokolwiek z tej apki. NO ALE BUTY TO MA JAK U SILENT HILLA
Opublikowano 14 października 20213 l Autor Dopóki nie wrzucą do tej apki tego co obiecywali to trzeba olać ten tytuł.
Opublikowano 14 października 20213 l 14 minut temu, Bzduras napisał: NO ALE BUTY TO MA JAK U SILENT HILLA bo ma xD
Opublikowano 14 października 20213 l Niesamowite, drzwi. Widze tutaj wyraźne nawiązania do Silent Hill: The Room. Albo P.T. przecież to jak pierwsza lokacja z P.T!
Opublikowano 14 października 20213 l Jak zwykle osoby co nie widziały apki na oczy mają najwięcej do powiedzenia
Opublikowano 14 października 20213 l na stronie firmy sprzedającej drzwi znalazłem takie same drzwi, https://www.directdoors.com/products/bury-real-american-white-oak-crown-cut-veneer-door Spoiler czy to kolejny trop podrzucony przez Kojime? jak mogliśmy to przegapić? na stronie Unreala można sobie też kupić takie same drzwi do wykorzystania w swojej grze https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/product/door-pack
Opublikowano 14 października 20213 l Może dla odmiany napisałbyś jakiegoś śmiesznego posta? Tak czy siak q1 2022 będzie demko niczym pt przed silent hill Edytowane 14 października 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 14 października 20213 l 1 hour ago, PanKamil said: Przepięknie wycentrowany tekst. Widać, że design to ich konik.
Opublikowano 14 października 20213 l 12 minut temu, PanKamil napisał: Może dla odmiany napisałbyś jakiegoś śmiesznego posta? nie muszę pisać nic śmiesznego bo doszukiwanie się w modelu buta i drzwi śladów Silent Hilla, w grze której twórcy otwarcie i wielokrotnie powtarzali że ich gra nie ma nic wspólnego z SH jest już wystarczająco śmieszne.
Opublikowano 14 października 20213 l To żeby dolać oliwy do tego jakże wzbudzającego emocje tematu od dwóch tygodni krążą plotki o silent hill, kojimie i sony https://wccftech.com/new-sony-funded-silent-hill-kojima/ Myślę, że abandoned=silent hill to byłby największy zwrot akcji w historii zapowiedzi gierek wideło
Opublikowano 14 października 20213 l 52 minuty temu, PanKamil napisał: Myślę, że abandoned=silent hill to byłby największy zwrot akcji w historii zapowiedzi gierek wideło Byłby, ale nie będzie xd
Opublikowano 14 października 20213 l 1 godzinę temu, PanKamil napisał: niczym pt przed silent hill tym silent hills co to nie wyszło?
Opublikowano 14 października 20213 l Tak, właśnie tym Konami dało doopy ale Sony X Kojima X Hasan to już nie będzie takiego rozczarowania Edytowane 14 października 20213 l przez PanKamil