Opublikowano 2 marca2 mar Jak będzie taki nakład jak Indiana Jones, to warto wziac na premiere i jeszcze potem sprzedac z zyskiem Indiana teraz ponad 3 bomby
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. pięknie się będzie prezentował ten średniaczek na półce z pozostałymi trofeami
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Te "gówna z iksboksa bez gier" to trofea? Doktorze, pacjent jest bardziej pierdolnięty niż sugerowały badania
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 100h już prawie klękło na Steam, to teraz już na pewno pęknie.Fajnie, że Terra Armada wpada w moim dawno zakupionym Premium, bo już myślałem, że się wysrają na to drugie DLC, oby było lepsze niż pierwsze. Tak czy inaczej fajnie będzie wrócić.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Rozumiem, że loadingów nie bedzie z super szybkim dyskiem ssd na pokładzie?W dniu 5.02.2026 o 13:26, Figaro napisał(a):graczdari się nie poddaje.Łyso?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, Shen napisał(a):Rozumiem, że loadingów nie bedzie z super szybkim dyskiem ssd na pokładzie?Łyso?Dari przecież nigdy nie zawodzi.@Shen loadingów ogólnie będzie chyba mniej, bo będzie można polecieć na planety.@gan alterze drogi, a weźwypierdalaj.@Shen @jimmy https://youtu.be/23IAtdTJ2lY?t=405Nie do końca tak jak w Outlaws, ale to fundamentalna zmiana, bo tylko jeden loading, zamiast 2/3 per planeta i te mapki konstelacji.BTW byłem na weekend w Chorzowie na https://www.planetarium.edu.pl/ polecam top, niesamowite rzeczy tam mają o kosmosie, łącznie z najlepszym w EU nowoczesnym projektorem, który wyświetla 100 mln gwiazd, warto wejść z lornetką.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 38 minut temu, Bzduras napisał(a):Te "gówna z iksboksa bez gier" to trofea? Doktorze, pacjent jest bardziej pierdolnięty niż sugerowały badaniaPolecam słownik języka polskiego, bo ewidentnie nie zatrybiło w główcetrofeum«zdobycz, zwłaszcza wojenna lub myśliwska, będąca dowodem odniesionego zwycięstwa
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czyli nawet bardziej pierdolnięty niż przypuszczałem. No ale dobra, mniejsza, e-eutanazji jeszcze na forum nie ma.Dodatek będzie za darmo dla posiadaczy Premiuma, to spoko. Może po DS2 i BG3 przyjdzie w końcu kolej na Starfielda, akurat do tego czasu może zdążą polatać to co zepsują nowymi patchami.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wychodzi na to, że trzeba będzie kiedyś wrócić do Starfielda. Raz, że będą do ogrania dwa dodatki, a dwa, że po tej aktualizacji to ma być lepsza gra. Sprawdzi się w praktyce, choć cudów się nie spodziewam, bo i zapowiedziane zmiany jednak fundamentów tej gry nie naprawią.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja gram w fanowskiego moda Star Wars Genesis na pc, i gra się o wiele przyjemniej niż OG
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobrze wytłumaczył, Ci co przeszli i przegrali dużo godzin w tym ja, nie mają i tak po co wracać do gry, no chyba, że ktoś ma ochotę zrobić replay, to sobie zrobi. Także jednak meh z mojej strony. Mooooooże kiedyś się wróci, ale nieprędko.Podróże po planetach to dalej będzie megapizda, która nic nie zmieni.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, Faka napisał(a):Dobrze wytłumaczył, Ci co przeszli i przegrali dużo godzin w tym ja, nie mają i tak po co wracać do gry, no chyba, że ktoś ma ochotę zrobić replay, to sobie zrobi. Także jednak meh z mojej strony. Mooooooże kiedyś się wróci, ale nieprędko.Podróże po planetach to dalej będzie megapizda, która nic nie zmieni.No ja wrócę na drugie fabularne DLC po prostu. 10-15h contentu. Ma być chyba kilka "leveli", a nie jedna planeta jak poprzednio.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W końcu się ogra fallouta w kosmosie ale kiedyś tam bo Starfield na bank zostanie zakolejkowany w backlogu. To nie jest gierka na pierwszy strzał w tym roku.