Opublikowano 2 marca2 mar Jak będzie taki nakład jak Indiana Jones, to warto wziac na premiere i jeszcze potem sprzedac z zyskiem Indiana teraz ponad 3 bomby
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. pięknie się będzie prezentował ten średniaczek na półce z pozostałymi trofeami
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Te "gówna z iksboksa bez gier" to trofea? Doktorze, pacjent jest bardziej pierdolnięty niż sugerowały badania
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 100h już prawie klękło na Steam, to teraz już na pewno pęknie.Fajnie, że Terra Armada wpada w moim dawno zakupionym Premium, bo już myślałem, że się wysrają na to drugie DLC, oby było lepsze niż pierwsze. Tak czy inaczej fajnie będzie wrócić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Rozumiem, że loadingów nie bedzie z super szybkim dyskiem ssd na pokładzie?W dniu 5.02.2026 o 13:26, Figaro napisał(a):graczdari się nie poddaje.Łyso?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, Shen napisał(a):Rozumiem, że loadingów nie bedzie z super szybkim dyskiem ssd na pokładzie?Łyso?Dari przecież nigdy nie zawodzi.@Shen loadingów ogólnie będzie chyba mniej, bo będzie można polecieć na planety.@gan alterze drogi, a weźwypierdalaj.@Shen @jimmy https://youtu.be/23IAtdTJ2lY?t=405Nie do końca tak jak w Outlaws, ale to fundamentalna zmiana, bo tylko jeden loading, zamiast 2/3 per planeta i te mapki konstelacji.BTW byłem na weekend w Chorzowie na https://www.planetarium.edu.pl/ polecam top, niesamowite rzeczy tam mają o kosmosie, łącznie z najlepszym w EU nowoczesnym projektorem, który wyświetla 100 mln gwiazd, warto wejść z lornetką.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 38 minut temu, Bzduras napisał(a):Te "gówna z iksboksa bez gier" to trofea? Doktorze, pacjent jest bardziej pierdolnięty niż sugerowały badaniaPolecam słownik języka polskiego, bo ewidentnie nie zatrybiło w główcetrofeum«zdobycz, zwłaszcza wojenna lub myśliwska, będąca dowodem odniesionego zwycięstwa
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czyli nawet bardziej pierdolnięty niż przypuszczałem. No ale dobra, mniejsza, e-eutanazji jeszcze na forum nie ma.Dodatek będzie za darmo dla posiadaczy Premiuma, to spoko. Może po DS2 i BG3 przyjdzie w końcu kolej na Starfielda, akurat do tego czasu może zdążą polatać to co zepsują nowymi patchami.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wychodzi na to, że trzeba będzie kiedyś wrócić do Starfielda. Raz, że będą do ogrania dwa dodatki, a dwa, że po tej aktualizacji to ma być lepsza gra. Sprawdzi się w praktyce, choć cudów się nie spodziewam, bo i zapowiedziane zmiany jednak fundamentów tej gry nie naprawią.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja gram w fanowskiego moda Star Wars Genesis na pc, i gra się o wiele przyjemniej niż OG
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze wytłumaczył, Ci co przeszli i przegrali dużo godzin w tym ja, nie mają i tak po co wracać do gry, no chyba, że ktoś ma ochotę zrobić replay, to sobie zrobi. Także jednak meh z mojej strony. Mooooooże kiedyś się wróci, ale nieprędko.Podróże po planetach to dalej będzie megapizda, która nic nie zmieni.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Faka napisał(a):Dobrze wytłumaczył, Ci co przeszli i przegrali dużo godzin w tym ja, nie mają i tak po co wracać do gry, no chyba, że ktoś ma ochotę zrobić replay, to sobie zrobi. Także jednak meh z mojej strony. Mooooooże kiedyś się wróci, ale nieprędko.Podróże po planetach to dalej będzie megapizda, która nic nie zmieni.No ja wrócę na drugie fabularne DLC po prostu. 10-15h contentu. Ma być chyba kilka "leveli", a nie jedna planeta jak poprzednio.
Opublikowano 51 minut temu51 min W końcu się ogra fallouta w kosmosie ale kiedyś tam bo Starfield na bank zostanie zakolejkowany w backlogu. To nie jest gierka na pierwszy strzał w tym roku.