Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pad do Xbox Series X i S

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj dostalem i troche sie wypowiem. Od miesiecy chcialem je miec i czekalem na promo i kupilem polowe taniej bez zastanowienia. Jestem pozytywnie zaskoczony, jedyne co mi przeszkadza to notyfikacje z telefonu na padzie i potrzeba sticka w konsoli ktory zreszta mozna podlaczyc do docka ladujacego pada. Albo dzialaja zle albo zle je skonfigurowalem. Pad jest lzejszy od tego co dostajemy z konsola i wygodniejszy. Triggery mozna przyblokowac co daje przewage w strzelaninach i czuje ze gram lepiej na tym padzie. Przyciski i d-pad sa super responsywne i dzialaja dobrze. Podswietlenie pada mozna dowolnie skonfigurowac, tak samo jak deadzony w analogach, wibracje lewa i prawa oddzielnie i 4 przyciski z tylu pada. Jestem zadowolony z zakupu, w komplecie z padem etui i 2 pary nakladek na analogi

IMG_0221.jpeg

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 67,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

Kiedyś uważałem pada od Xboxa za najlepszy. Teraz ten pad mega się zestarzał i potrzebuje wibracji haptycznych. Po graniu na dualsensie i pro kontrolerze/switchu jak grałem na xboxie miałem ochotę wył

• Ja mam ten z edycji forzy 5, jest super, nie trzeszczy i jest również gumowany od dołu.

Opublikowano

Jest bardziej cichy niz normalny pad, mi podoba sie dzwiek wciskanych przyciskow. Zapomnialem dodac ze jest dedykowana apka dla pada na Xboxa, Windowsa i smartfony

Opublikowano

Połowę taniej, to dałeś 450zł? 

900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 

Opublikowano
31 minutes ago, iluck85 said:

Połowę taniej, to dałeś 450zł? 

900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 

452.18 wedlug przelicznika walut Google z dostawa

12 minutes ago, messer88 said:

Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje?

We wszystko :D Moze wiecej w gry w ktore gra sie na d-padzie. Wibracji na razie nie moge porownac

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ludziska, polećcie jakiegoś pada do XSX, mam dwa, jeden oryginalny i drugi jeszcze z XOS, ale ze zmienionymi analogami na halla. Odbiór gra się na nich jak ta lala, o tyle dość głośne są - żona narzeka na klikanie, mi to lotto, bo i tak w słuchawkach siedzę, ale jest jak jest. Znacie jakieś ciche alternatywy, mogą być na kablu. Internety mówią i gamesir g7 se, coś jeszcze się znajdzie?

Opublikowano

Panocku, ja potrzebuję cichego pada do sporadycznego grania, po cholerę mi sprzęt za prawie całego kafla (wybacz, 450zł w promocji...)

Opublikowano

@Andreal z kablowych zamienników miałem kontakt z PDP i PowerA. oba spoko ale te pierwsze dość szybko mi się zużywały. PowerA były znośne. sprawdź jeszcze opinie o Turtle Beach ale jak piszesz o sporadycznym graniu to ten co wymieniłeś w swoim poście też powinien dać radę.

Opublikowano

8bitDO znam, kupiliśmy ostatnio dla brata do PC, dobry kawał plastiku, niestety głośność porównywalna z padem od XOS.

Będę cierpliwie szukał dalej ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pany, skończyła się gwara na pada i gała zaczeła pływać, gdzie to najlepiej oddać? Samemu jest trudno to wymienić (sam wymieniam analogi w switchu)

Oddałem drugiego pada, który był na gwarancji i wrócił (ten sam, kiedyś dawali nowe) i dalej gałka pływa. Ponownej opcji wysłania na gwarancje nie ma. Można coś z tym zrobić?

Edytowane przez S_600

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Xbox otwiera się na bezprzewodowe pady od producentów zewnętrznych.

To dobra informacjs, bo jak ktoś narzekał na awaryjne, albo głośne pady to teraz będzie miał alternatywę