Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Autor 9 minut temu, Czoperrr napisał: To ta opcja już została wprowadzona? Chyba nie. albo już jest albo w ciągu kilku dni bedzie dostępna (nie mam teraz konsoli więc nie moge teraz sprawdzić)
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Jeszcze nie ma bo ostatnio sprawdzałem po przeczytaniu newsa o tej opcji, długo każą czekać.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Mi się chyba akumulatorek play charge rozwalił. Pad nie ładuje. Oni to wymieniają?
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l 5 minutes ago, 20inchDT said: Serio to światelko RAZI ciebie w oczy? Xd Jak gram w całkowitej ciemności w środku nocy to trochę przeszkadza.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ten z limitowanej edycji konsoli o wiele ładniejszy w dodatku tu jest guma na uchwycie a z nią mam mega nie miłe wspomnienia bo już takiego pada odsyłałem - to był ten z edycji Gears 5 przy okazji X One X. Po pół godzinie dłonie się strasznie ślizagają na tej gumie, plastik sprawdza się o wieeeele lepiej
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ładny, tylko nie za taką kasę, nie ma nawet porównania do tego z FH5.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l fajny jak ktoś lubi klimaty 2000 i oryginalnego xbox-a, ale tak w 2021 to trochę nie wypada
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l W dniu 23.08.2021 o 14:23, czeskimaster napisał: Przycisk share, da się dezaktywować? Albo ślepy albo nie widzę. Da się.
Opublikowano 19 września 20213 l Autor wstawiam bo może ktoś nie wiem że Xboxowy pad potrafi takie rzeczy
Opublikowano 19 września 20213 l Mi między xsx a mobile bez problemu działa. Ale @Paolo de Vesir to chyba tylko w padzie od Xboxów series działa, na starym padzie od one nie.
Opublikowano 19 września 20213 l AFAIK to dość stara funkcja, bo poruszałem już kiedyś ten temat i odpowiedzi jak na filmie powyżej dostarczył mi asx.