Skocz do zawartości

A Plague Tale: Requiem

Featured Replies

Opublikowano

<gearsup mode on> to będzie najlepsza wersja, bo będzie przenośna <gearsup mode off>

• Odpowiedzi 984
  • Wyświetleń 75,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• grafika jest piekna (zwlaszcza "z daleka", z bliska juz mniej ale i tak), klimat sie wylewa z ekranu, gameplay to w sumie poki co to samo co w jedynce, jade teraz 3 chapter i jak na razie jest troche

• Podobny poziom co HFW, ale tam mamy otwarty świat i 60 fps  więc nawet nie ma co porównywać, bo wtedy szczury przegrywają. No ja nie za bardzo słyszę muzykę w grze, bo słuchawek nie mam do xboxa,

• Dokładnie tak, choć ja oceniam przeskok z 7 na 9/10 - idealnej noty nie dam, ale kuźwa dawno tak gra nie wciągnęła mnie swoją historią, świetnie napisanymi, wiarygodnymi relacjami międzyludzkimi i ogó

Opublikowano

Może kiedyś odkryje, że xcloud też jest przenośny :reggie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to wygląda. :fsg:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Wygląda bardzo dobrze, Biorę Day One w GP

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Wygląda bardzo dobrze, Biorę Day One w GP

you-robert-de-niro.gif

Opublikowano

Ściśle współpracują z Asobo, więc gdyby od tego zależało to pewnie niewiele, ale że w grę wchodzi Focus Home, to trochę pewnie zabulili.

Za samo wrzucenie myjki do GP dali 609 tys. :nosacz3:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nie wiemy czy zapłacili, ostatnio twórcy sami błagają żeby ich gra była w GP bo to robi prestiż i rozpoznawalność.

Opublikowano

Mi się wydaję, że prędzej czy później Microsoft wykupi Asobo bo jak widać współpraca układa im się bardzo dobrze. MS przydałoby się studio, które wydaje gry, a nie tylko pracuje nad "niezapowiedzianymi" tytułami :)

Opublikowano

Jakby ich wykupili po wydaniu Plagi to i tak byłoby czekanko minimum 3 lata na nową grę. :nosacz3:

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Jakby ich wykupili po wydaniu Plagi to i tak byłoby czekanko minimum 3 lata na nową grę. :nosacz3:

i znów by było narzekanie że nic nie robią, graczom nie dogodzisz

Opublikowano
  • Autor

No też jestem zdania że jakby ich przejęli zaraz po Innocence to Requiem by było kolejnym widmem na 2023 xd 

Opublikowano

Gra już złota, więc raczej powinno się obejść bez opóźnień.

Edytowane przez Bigby

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetne porównanie, od razu widać różnicę na tych ujęciach i niestety bez tego gra wygląda słabo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ajjj mam nadzieję że Amicia będzie już piękną maszyną do zabijania. 

Oczywiście po francusku gramy

Bążur putain