Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jakie Raków będzie miał statystyki, moja ostatnia fifa to 2018 wiec dla grania Rakowem może się skuszę w tym roku ;)

• Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 30,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ja płytkę z Fify 21 w akcie furii wkurwienia na futa rozjebalem na kawałki i tak się skończyła moja przygoda z fifka w tym roku. Pierwszy raz w życiu gra mnie doprowadziła do takiej kurwicy że coś

• Co wy dalej z tą fifą, naprawdę nie szkoda Wam czasu na ten korpo wysryw? Są dwie metody obrony:  1. Zaprzestanie grania, wyjebanie tego gówna z dysku i oszczędzenie sobie nerwów; 2. Sk

• kto to kupi zasługuje na plaskacza w ryj

Opublikowano

Te same animacje, takie same bramki, tylko cena nowa - 3 i pół bomby :bad:

Opublikowano

A gdzie ta nowa next genowa oprawa ? 

Opublikowano

Jakich czasów dożyłem, że pierwszy rok bez żadnej kopanki. To, że EA nic nie zrobi to było wiadome, ale to jak Konami dało ciała z PE.... wróć Efootball to kompletna kompromitacja. Nawet nie wiem na co się przerzucić ze sportówek. 

Opublikowano
11 minutes ago, Donatello1991 said:

Jakich czasów dożyłem, że pierwszy rok bez żadnej kopanki. To, że EA nic nie zrobi to było wiadome, ale to jak Konami dało ciała z PE.... wróć Efootball to kompletna kompromitacja. Nawet nie wiem na co się przerzucić ze sportówek. 

Zajebiście się gra w 2K NBA gdyby nie te śmierdzące mikro transakcję, które dla mnie zabiły grę. 

Opublikowano

W tym roku wybieram Fifę ,ale to kupię na promocji w wersji cyfrowej.Fuck Konami !

Opublikowano

dramat, wygląda to jak hokej... nie spodziewałem się, że na nowej generacji dalej wszystko będzie się ślizgać, a animacje zamiast przechodzić płynnie jedna w drugą nagle urywać

Opublikowano

I to niby nie ma być na PC, bo tylko nextgeny dadzą radę XD Przecież tylko naiwny myślał, że EA coś zmieni wraz z nadejściem nowych konsol. Zmiana silnika to by było dla nich za duże ryzyko jeśli chodzi o online i  FUT. Trzeba by było od nowa całego Handikapa przygotować. Po co zmieniać coś co przynosi takie pieniądze. Teraz kiedy już nawet Konami się poddało, to będą żyłować do porzygu ten gameplay i silnik.

Opublikowano

gry sportowe ogólnie zanotowały spory zjazd

Opublikowano
1 godzinę temu, ścierpła mi noga napisał:

przecież 2k z roku na rok coraz gorszy

Na nextgenach gra odżyła.

Opublikowano
W dniu 5.09.2021 o 00:30, easye napisał:

Na nextgenach gra odżyła.

Tzn ? Bo ja właśnie oglądam te gameplay i nie widzę tej jakości która miała nadejść wraz z nowymi konsolami.

Opublikowano

No tak średnio to wygląda, a chciałem sobie pograć jakąś karierę, jutro chyba demo się pojawi.

Są jakieś opcje, żeby taniej wyrwać gierkę i nie płacić 3 bomb za nią?

Opublikowano
  • Autor

Istnieje szansa, że w ogóle. Data 15 pojawiła się nieoficjalnie bo wyłapali na grafice Feyenoordu. Także równie dobrze może być, ale może i nie być. Zwłaszcza, że 22 wychodzi w ea Access, a dla tych co mają wersję ultimate i Access będzie 20h zamiast 10. Także może znowu wyjdą z założenia, że demo niepotrzebne.

Opublikowano

Ter Stegen z taką oceną to jakaś parodia

Opublikowano

Zawsze mnie ciekawiło na jakiej zasadzie oni przypisują te statystyki. Jak uzupełniają bazę danych, skąd biorą informacje. Wyliczanie średniej statystyki konkretnego atrybutu dla każdego gracza z danych na przestrzeni sezonu, wszystkich rozegranych meczów? No chyba nie, komu by się chciało w to bawić. xd