Opublikowano 1 września 20213 l Ciekawe jakie Raków będzie miał statystyki, moja ostatnia fifa to 2018 wiec dla grania Rakowem może się skuszę w tym roku
Opublikowano 3 września 20213 l Jakich czasów dożyłem, że pierwszy rok bez żadnej kopanki. To, że EA nic nie zrobi to było wiadome, ale to jak Konami dało ciała z PE.... wróć Efootball to kompletna kompromitacja. Nawet nie wiem na co się przerzucić ze sportówek.
Opublikowano 3 września 20213 l 11 minutes ago, Donatello1991 said: Jakich czasów dożyłem, że pierwszy rok bez żadnej kopanki. To, że EA nic nie zrobi to było wiadome, ale to jak Konami dało ciała z PE.... wróć Efootball to kompletna kompromitacja. Nawet nie wiem na co się przerzucić ze sportówek. Zajebiście się gra w 2K NBA gdyby nie te śmierdzące mikro transakcję, które dla mnie zabiły grę.
Opublikowano 4 września 20213 l W tym roku wybieram Fifę ,ale to kupię na promocji w wersji cyfrowej.Fuck Konami !
Opublikowano 4 września 20213 l dramat, wygląda to jak hokej... nie spodziewałem się, że na nowej generacji dalej wszystko będzie się ślizgać, a animacje zamiast przechodzić płynnie jedna w drugą nagle urywać
Opublikowano 4 września 20213 l I to niby nie ma być na PC, bo tylko nextgeny dadzą radę XD Przecież tylko naiwny myślał, że EA coś zmieni wraz z nadejściem nowych konsol. Zmiana silnika to by było dla nich za duże ryzyko jeśli chodzi o online i FUT. Trzeba by było od nowa całego Handikapa przygotować. Po co zmieniać coś co przynosi takie pieniądze. Teraz kiedy już nawet Konami się poddało, to będą żyłować do porzygu ten gameplay i silnik.
Opublikowano 4 września 20213 l 2 godziny temu, easye napisał: No niestety, tylko NBA w tym roku... przecież 2k z roku na rok coraz gorszy
Opublikowano 4 września 20213 l 1 godzinę temu, ścierpła mi noga napisał: przecież 2k z roku na rok coraz gorszy Na nextgenach gra odżyła.
Opublikowano 7 września 20213 l W dniu 5.09.2021 o 00:30, easye napisał: Na nextgenach gra odżyła. Tzn ? Bo ja właśnie oglądam te gameplay i nie widzę tej jakości która miała nadejść wraz z nowymi konsolami.
Opublikowano 12 września 20213 l Ktoś wie czy jak kupię ea play to będę miał te 10-20h grania wcześniej? Mam zamówiona wersję ultimate ale wygasło mi ea play i nie wiem czy mi to zadziala
Opublikowano 14 września 20213 l No tak średnio to wygląda, a chciałem sobie pograć jakąś karierę, jutro chyba demo się pojawi. Są jakieś opcje, żeby taniej wyrwać gierkę i nie płacić 3 bomb za nią?
Opublikowano 15 września 20213 l Autor Istnieje szansa, że w ogóle. Data 15 pojawiła się nieoficjalnie bo wyłapali na grafice Feyenoordu. Także równie dobrze może być, ale może i nie być. Zwłaszcza, że 22 wychodzi w ea Access, a dla tych co mają wersję ultimate i Access będzie 20h zamiast 10. Także może znowu wyjdą z założenia, że demo niepotrzebne.
Opublikowano 15 września 20213 l https://www.ppe.pl/news/161442/fifa-22-oficjalnie-z-nowym-polskim-komentarzem-dariusz-szpakowski-po-15-latach-zegna-sie-z-seria.html Wreszcie bez Szpakowskiego !!!!!!
Opublikowano 15 września 20213 l Zawsze mnie ciekawiło na jakiej zasadzie oni przypisują te statystyki. Jak uzupełniają bazę danych, skąd biorą informacje. Wyliczanie średniej statystyki konkretnego atrybutu dla każdego gracza z danych na przestrzeni sezonu, wszystkich rozegranych meczów? No chyba nie, komu by się chciało w to bawić. xd