Opublikowano 16 listopada 20231 r Edit: Udało się Ja myślę, że nikt jeszcze nic nie kupił. Na zagranicznych grupkach, nie ma jeszcze ani jednego postu, że się komuś udało. Jest za to mnóstwo postów, że ludzie stoją na wpisywaniu adresu. Edytowane 16 listopada 20231 r przez rafanus2
Opublikowano 16 listopada 20231 r Poszło Za którymś razem dopiero na appce mobilnej Steam na tel, na przeglądarce non stop błąd przy checkout koszyka. I pro tip - w adresie wysyłki nie podawajcie polskich liter, inaczej wywali błąd niedozwolonych znaków. Edytowane 16 listopada 20231 r przez jar3czek
Opublikowano 16 listopada 20231 r Ja też zamawiałem poprzez aplikacje na telefonie i poszło bez problemu
Opublikowano 16 listopada 20231 r Mi przez apke w telefonie nie udało się kupić ale równoczesnie miałem sklep na decku więc decka zamówiłem przez decka
Opublikowano 16 listopada 20231 r Teraz, pattro napisał: Też macie 3-5 dni? Teraz to gdzie sprawdzić? Jak klikałem kupić to taki termin wysyłki byl
Opublikowano 16 listopada 20231 r Sklepu nie ogarnęli na premierę ale faktycznie trochę tego naprodukowali bo dalej termin utrzymany.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Miałem nie kupować, bo mam Switcha Oled… nie wytrzymałem. Zamówiona wersja 512
Opublikowano 16 listopada 20231 r Ano, nie kłamali że nie będzie jak przy premierze Switch OLED, deck OLED, #teamOLED
Opublikowano 16 listopada 20231 r 1 minutę temu, iluck85 napisał: 1TB wyprzedany. 512 nadal dostępny. Dalej jest Ale fakt co jakiś czas znika.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Nie wyprzedany tylko czasami strona się zawiesza i jest jakiś błąd i dlatego tak się dzieje.