Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 50 minutes ago, Daffy said:Mieszane ma opinie w Early access ale dalej daleko do wersji 1.0 i zawsze trzeba mieć na uwadze że to Moon Studio czyli twórcy OriTo nie o wykonanie chodzi tylko o ogólne założenia. Chyba to oglądałem jakiś czas temu u Quaza i nie spinała się gierka po prostu
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Homelander napisał(a):To nie o wykonanie chodzi tylko o ogólne założenia. Chyba to oglądałem jakiś czas temu u Quaza i nie spinała się gierka po prostuNo założenia były fajne ale niedopracowany balans, tyle wyniosłem z filmu Quaza. Ja czekam na 1.0.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minutes ago, Ukukuki said:No założenia były fajne ale niedopracowany balans, tyle wyniosłem z filmu Quaza. Ja czekam na 1.0.Ja tak średnio, ale niech im się wiedzie :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie macie wrażenia, że teraz w nowych grach instalowanie patchy trwa stanowczo za długo? Ściągam np teraz patcha do tlou2 w kilka sekund, a potem muszę czekać 30 minut aż się gra spatchuje.W Metaphor i Rebirth było to samo.