Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 hours ago, messer88 said:BG3 sprawdź jak możesz.Włączyłem save z 3 aktu. Ustawienia graficzne mam takie:Bez scalingu 18-24 klatkiScaling x2 i limit 40 klatek
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Najlepiej grać w trybie okna lub okna bez ramek . Dajesz tam gdzie się da limit na 30 klatek i wtedy włączasz na 2x.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Póki co grałem 2h w Wiedźmina, nie zauważyłem żadnych lagów czy problemów w sterowaniu, a gra chodzi płynnie i wygląda zjawiskowo.Na tym filmiku z Deck Wizard mówili żeby zostawić v-sync. Tylko jak go zostawiam to obraz jest taki "pokaleczony", szczególnie podczas ruchu. Po wyłączeniu wszystko gra.Na koniec pytanie: Frame Scaling - co to jest i jak to ustawić? Domyślnie jest 75%
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minutes ago, dominalien said:No to chyba jest czas, żebym się BG3 zainteresował.Szczerze wątpię, żeby było cały czas 40 klatek, ale i tak różnica to kosmos