Opublikowano 14 godzin temu14 godz. @Homelander wszystko rozumiem, chodzi o prawidłową argumentację a nie rzucanie takiego bezsensownego komentarza, stąd ciągnę cię za język. I rozumiem, że nie chce ci się nic robić i wbrew temu co tam sobie wyobrażasz po czytaniu moich postów - szanuję takie podejście. Nie szanuję jedynie zbyt mocnych skrótów myślowych które mogą być mylące i tak odczytywałem twoje wcześniejsze wpisy (i nie tylko ja, patrząc na to, że to nie ja zadałem pierwszy pytanie). Po prawdzie w doopie mam czego kto używa, lubie jedynie trzymać się faktów@GearsUp musisz chyba przetłumaczyć ze zjebanego na polski bo nic nie zrozumiałem. Chcąc feeling nintendo instaluję sobie dolphina i cemu i gram w gre Nintendo albo odpalam switcha, nie potrzebuję do tego Bazzite wbrew pozorom
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Rzućcie mu jakąś komsolkę do rozkręcenia bo chłop dzisiaj strasznie agresywny
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. lepiej jakiś goovniany port na switcha z fsr zamiast mitycznego dlss który od paru lat można było kupić za 3 usd a teraz można w końcu za 3 i pół bomby
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 37 minutes ago, NemoKOF said:@Homelander wszystko rozumiem, chodzi o prawidłową argumentację a nie rzucanie takiego bezsensownego komentarza, stąd ciągnę cię za język. I rozumiem, że nie chce ci się nic robić i wbrew temu co tam sobie wyobrażasz po czytaniu moich postów - szanuję takie podejście. Nie szanuję jedynie zbyt mocnych skrótów myślowych które mogą być mylące i tak odczytywałem twoje wcześniejsze wpisy (i nie tylko ja, patrząc na to, że to nie ja zadałem pierwszy pytanie). Po prawdzie w doopie mam czego kto używa, lubie jedynie trzymać się faktówUżyłem niepotrzebnie skrótu myślowego, co natychmiast wyprostowałem. Pociągnęliściemnie razem z Bzdurasem za język, co jest zrozumiałe. Wyjaśniłem najlepiej jak mogłem wraz z szacunkiem dla osób z odmiennym podejściem. Zupełnie nie rozumiem Twojego agresywnego tonu i wyzywania mnie.Nieważne, najważniejsze, że się zrozumieliśmy, a na przyszłość będę bardziej precyzyjny
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dla mnie spoko, że Valve udostępniło steam OS i nie muszę specjalnie czekać na ich konsolę, a inne systemy tych mini PC mnie aktualnie nie interesują, jednak Valve zrobił to dobrze i jest to oficjalne wsparcie, żadnych zgrzytów, więc nie dziwię się, że ktoś nie chce się bawić w bazzite.Na ten moment jest ten Lenovo Legion Go S i fajnie działa z tego co widze, ale niestety to nie OLED, a pod tym względem nie chcę się cofać wstecz. Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś inne konsole ze steamos i z oledem na pokładzie, wtedy przesiadka będzie bardzo prawdopodobna.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, Homelander napisał(a):Użyłem niepotrzebnie skrótu myślowego, co natychmiast wyprostowałem. Pociągnęliściemnie razem z Bzdurasem za język, co jest zrozumiałe. Wyjaśniłem najlepiej jak mogłem wraz z szacunkiem dla osób z odmiennym podejściem. Zupełnie nie rozumiem Twojego agresywnego tonu i wyzywania mnie.Nieważne, najważniejsze, że się zrozumieliśmy, a na przyszłość będę bardziej precyzyjnyGdzie cię wyzywam? Staram się raczej bez inwektyw operować i jedynie odpowiadam na idiotyzmy człowieka-nogi w sposób brzydkiDo kolegi wyżej - ma powstać (powstaje?) instalator SteamOS i będzie jak z windowsem, dowolny wspierany sprzęt i działasz, czyli to co daje używanie teraz tych innych okropnych dystrybucji będzie załatwiało samo Valve. I jeszcze mała uwaga, trochę złośliwa, nie przeczę: cofać się da tylko w jednym kierunku więc nie trzeba pisać w którym ;-)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minutes ago, NemoKOF said:Gdzie cię wyzywam?2 hours ago, NemoKOF said:Girę tego tematu, O tu o. 14 minutes ago, Moldar said:Dla mnie spoko, że Valve udostępniło steam OS i nie muszę specjalnie czekać na ich konsolę, a inne systemy tych mini PC mnie aktualnie nie interesują, jednak Valve zrobił to dobrze i jest to oficjalne wsparcie, żadnych zgrzytów, więc nie dziwię się, że ktoś nie chce się bawić w bazzite.Na ten moment jest ten Lenovo Legion Go S i fajnie działa z tego co widze, ale niestety to nie OLED, a pod tym względem nie chcę się cofać wstecz. Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś inne konsole ze steamos i z oledem na pokładzie, wtedy przesiadka będzie bardzo prawdopodobna.Ja mam podobnie. Bardzo podobają mi sięrozwiązania w Decku, ale nie jestem przywiązany do samego sprzętu czy Valve. Jak ten nowy duży Legion Go okaże się mocnym skokiem i będzie wersja SteamOS prosto z pudła to poważnie przemyślę. Zwłaszcza, że plotki są o Decku 2 na 2028