Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Starym zwyczajem forumka wybieramy użytkownika w pięciu kategoriach:

1. Bezbek roku

2. Klap roku

3. Bot roku

4. Nintendofag roku

5. Blacharz roku

zapraszam do zgłaszania kandydatur, do 3 sierpnia 2021 r., potem zrobimy ankietę i zorganizujemy głosowanie

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano
  • Autor

zapomniałem, oczywiście Nintendofag roku też będzie

Korzystając z okazji, zgłaszam pierwszą kandydata na bezbeka: Donatallo1991

Opublikowano

Wybranie bezbeka w tym roku jest trudniejsze niż wybranie goty w 2017 :obama:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

W połowie roku? 

z tego co pamiętam, poprzednie edycje zawsze były organizowane po E3

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Wybranie bezbeka w tym roku jest trudniejsze niż wybranie goty w 2017 :obama:

Fakt, same bezbeki i żadnego porządnego klapa.

Opublikowano

Dzięki ASX, brakowało mi tego plebiscytu. Uznając bezbeka za kategorię jednoznacznie negatywną a resztę za w względnie pozytywną:

1. Bezbek roku - bardzo długo myślałem nad donatello, ale kategoria która go opisuje nie istnieje, a za dodanie jest otrzymałbym bana, więc postawię na izona - męczący i suchy styl pisania, poplecznik patologii. Pojawił się z nikąd i truje dupę, do zaorania.

2. klap roku - bez dwóch zdań schabek, pomimo chwilowych odpałów to zdecydowanie najjaśniejszy punkt niebieskich - zabawny styl, punktowanie bez (nadmiernej) prywaty. Wyrazista postać, bardzo propsuję.

3. bot roku - no bez zaskoczenia, najlepiej poinformowany pracownik polskiego oddziału Xboxa, legenda piracka i gość zorientowany w branży. kolega @ASX <3

4. nintendofag roku - tutaj musiałem się chwilę zastanowić, bo Nintendowcy trzymają się w swoich rezerwatach działach, ale stawiam na czezkyego który oprócz miłości do pieniędzy poczuł tez miłość do przenośniaka Nintendo i jego wkład w zdobywanie perełek dla forumowiczów jest nie bez znaczenia dla popularyzacji pstryka w Polsce.

5. blacharz roku - nie wiem czy mi się takowy przewinął. edit: po głębszym zastanowieniu postawię jednak na iziego, bo oprócz wiedzy w temacie PC-tów oraz chęci niesienia pomocy dla przyszłych nabywców ma jeszcze coś z blaszanego wojownika. Mimo wszystko brak mu konkurencji i liczę na poprawę w tym segmencie w ciągu najbliższych lat.

Opublikowano

Użytkownik roku - Kmiot.

Opublikowano

Kiedys cos było chyba jeszcze o blacharzu roku. Klap roku to oczywiscie schabek. Reszta jeszcze walczy o tytuły.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, pawelgr5 napisał:

Kiedys cos było chyba jeszcze o blacharzu roku.

Blacharz roku i Bot roku funkcjonują w ramach jednego ekosystemu, a że nie ma sensu dublować tytułów więc połączyłem ich w jedno

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Blacharz roku i Bot roku funkcjonują w ramach jednego ekosystemu

A dziwne, bo nie widziałem na swoim Xboxie GOGa, Epica, Steama, uPlay, Origina, Bethesdy Launchera, Humble Bundle, IndieGala i pewnie jeszcze z pięćdziesięciu niezależnych stron na których można kupić gry.

Opublikowano

Nie da się w tym roku wybrać bezbeka, konkurencja jest zbyt duża :smutas:schabek, donatello, izon, kamilek a jeszcze dzbany z coronawars

Opublikowano

W ogóle nie. ASX jak zwykle odfrunął ze swoją gówniana konsolkom.

Żądam natychmiastowego przywrócenia tytułu Blacharza roku.

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Blacharz roku i Bot roku funkcjonują w ramach jednego ekosystemu, a że nie ma sensu dublować tytułów więc połączyłem ich w jedno

Patrz jaki masz demand ze strony PCMR!

Opublikowano
  • Autor

okej tytuł blacharza roku wraca

Opublikowano

Nintendofag - Czezky za te walke ze steamdeck.

Na inne kategorie nie głosuje, bo przestałem śledzić szambo

Opublikowano

Klap roku @LiŚciu za oddanie marce mimo niegrania w większość tych mitycznych eksów, bezbek @schabek bo pisał śmiesznie niestety odkąd pojawiły się Kamilki i inne spermatella zniżył się do ich poziomu. 

2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Przydałby się jeszcze DZBAN roku

Skrrrrrt 

Opublikowano

Bezbek - ciężka decyzja, postawię na Weskera

Klap - schabek, czasami śmiesznie się czytało

Bot - ASX jest nie do wyjebania, nawet tutaj próbował przeforsować Xboxa w ramach Blacharza Roku, takie poświęcenie trzeba docenić

Nintendofag - Jaczes, temat Steam Decka nie pozostawił wątpliwości

Blacharz - nie wiem, nie śledziłem za mocno, postawię na iziego

Opublikowano

Bezbek: Liść jest bezkonkurencyjny, główna przyczyna spadku poziomu CW 

Klap: poza Schabkiem brak poważnych zawodników, zostały jego alterkonta i jakieś randomy 

Bot: zdecydowanie ASX 

Blacharz i Nintendofag: wstrzymuję się od głosu.

Opublikowano

Bezbek: Liściu :wub:

Klap: Schabek :kaz:

Bot: ASX :xboss:

Blacharz: easy :yao:

Nintendofag: Mendrek :problem:

Opublikowano

1. Bezbek roku - Liściu - nieśmieszne żarty w CW, w stylu wąsatego wujka na weselu

2. Klap roku - Whisker - upojne noce przy szklance whisky, PS5 i popku zostaną zapamiętane na długo

3. Bot roku - ASX - dobra PR-owa robota tego pracownika Microsoftu

4. Nintendofag roku - Czezky - za jego strach i paniczną obronę przed Steam Deckiem

5. Blacharz roku - niech będzie Easy bo nie mam własnego typu

Opublikowano

ja to widzę niemal identycznie jak MYSZa7

Bezbek: Liściu (bez urazy, szanuję usera, tylko w CW ostatnio mocny spadek formy)

Klap: Schabek (mistrz świata w byciu klapem, dawno się tak nie śmiałem jak przy twórczości tego pana - lubię taki prymitywny i prostacki humor)

Bot: ASX 

Nintendofag: Mendrek - dobrze, że go namówiłem na switcha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.