Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano

Nie do końca, bo wiadomo, że na klapa zagłosują boty, a na bota klapy, z kolei bezbek to raczej kategoria ogólna. Zresztą, zagłosowane to zagłosowane, na chuj drążyć temat.

Opublikowano

Dokładnie. Niemniej jednak bardzo prawdopodobny wynik głosowania. Wszak bot i bezbek do siebie pasują XD

Sorry - musiałem :)

Opublikowano

Ja np. Liściu zagłosowałem na Ciebie ale nie dlatego że byłeś największym bezbekiem ale na takie randomowe odpady jak spermatello szkoda głosu takiego potężnego senior membera  :(

Opublikowano
37 minut temu, Pupcio napisał:

Ja np. Liściu zagłosowałem na Ciebie ale nie dlatego że byłeś największym bezbekiem ale na takie randomowe odpady jak spermatello szkoda głosu takiego potężnego senior membera  :(

Kurde Pupcio, nie musisz się tłumaczyć. Nie żywię urazy, zwłaszcza wobec Ciebie:)

Opublikowano

Aż jestem zszokowany jak bardzo te wyniki z punktów 1, 2 i 5 pokrywają się z rzeczywistością. Szacunek dla wszystkich głosujących:fsg:

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

ASX bezbekiem roku to jakaś farsa.

Wiedziałem że moje żarty są słabe, ale nie spodziewałem się że aż tak, że wygram rywalizację z takimi tuzami xD 

Niestety nie mogę obiecać poprawy i póki mam w sobie tę pasję do gierek wideo, to dalej zamierzam o nich pisać, dyskutować i dzielic się z wami moimi, często niezbyt mądrymi, przemyśleniami, a jeśli komuś to przeszkadza to z góry przepraszam ;)

Opublikowano

O nie było mnie trochę i nawet dostałem nominację Nintendofaga. To zaszczyt, ale jeszcze wiele mi brakuje. Przy Czezkym to ja mogę być randomowym Yoshim z levelu 2-1.

O klapa też jeszcze zawalczę :)

Gratulacje zwycięzcom. Każdy moim zdaniem wygrał zasłużenie.

Mam nadzieję, że moderacja uszanuje wyniki tej nieco oddolnej inicjatywy i nowe tytuły zostaną szybko przyznane ;)

Opublikowano

kanabis blacharz roku 2021 :)

A co Ty kabi zamieniłeś tablet na kąputer?

@kanabis, czy oni tutaj żarty sobie robią?

Opublikowano

Ostatni raz w komputer gralem w settlersow 3. 

No tutaj jest duzo niezlych kabareciarzy wiec robia sobie widocznie jajca. Ale jak wygram to przyjme honory.

Dobra widze ze nie wygralem. Spierdalam stad.

Opublikowano
48 minut temu, Mendrek napisał:

Mam nadzieję, że moderacja uszanuje wyniki tej nieco oddolnej inicjatywy i nowe tytuły zostaną szybko przyznane ;)

Tak, chciałbym zobaczyć jak @Colin wpisuje tytuł bota i bezbeka w jednym wierszu:)

Opublikowano
W dniu 3.08.2021 o 09:03, ASX napisał:

Panowie dodałem ankiete na podstawie naszych propozycji i zapraszam do głosowania. Głosujemy do 10 sierpnia

10 sierpnia już minął, myślę, że można podsumować i zamykać.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Bzduras napisał:

10 sierpnia już minął, myślę, że można podsumować i zamykać.

Ankieta została zgodnie z tym co zapowiadałem została  zamknięta 10 sieronia, a wyniki są ogólnodostępne i widoczne, nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić?

Widzę też że Liściu i Mendrek domagają się przyznania tytułu, osobiście nie mam z tym problemu i jeśli tylko im to sprawi satysfakcję to mogę nosić zdobyte wyróżnienia, mimo iż osobiście uważam, że nie do końca na nie zasłużyłem ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 10.08.2021 o 20:16, ASX napisał:

Niestety nie mogę obiecać poprawy i póki mam w sobie tę pasję do gierek wideo, to dalej zamierzam o nich pisać, dyskutować i dzielic się z wami moimi, często niezbyt mądrymi, przemyśleniami, a jeśli komuś to przeszkadza to z góry przepraszam ;)

38 minut temu, ASX napisał:

mimo iż osobiście uważam, że nie do końca na nie zasłużyłem

Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą.
Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, balon napisał:

Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą.
Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

Dziękuję balonie, jako że jesteś wzorem obiektywizmu na pewno wezme sobie twoją opinię do serca

Opublikowano

Nie musisz brać mojej opinie. Wolne wybory tak zdecydowały. Ja nawet nie oddałem głosu. Nie chciałem ci dokładać. Możesz sobie doliczyć w pamięci +1. Będziesz miał bardziej przekonywujące zwycięstwo, bo Pieter ci trochę punktów zabrał. Tak z 20 na loozie by się uzbierało. 

Opublikowano
  • Autor

21 minut temu, balon napisał:

Nie musisz brać mojej opinie. Wolne wybory tak zdecydowały. Ja nawet nie oddałem głosu. Nie chciałem ci dokładać. Możesz sobie doliczyć w pamięci +1. 

Spoko po prostu sobie dyskutujemy

Bawią nie mnie te zarzuty o "pseudoobiektwnosc" bo nigdy nie zgrywałem obiektywnego, mam swoje preferencje i niektóre gry lubię bardziej a inne mniej jak każdy. 

Z bezjajecznoscia mogę się zgodzić bo rzeczywiście w przeciwieństwie do wielu, nie angażuje się w personalne ataki, nie wyzywam innych i staram się generalnie żyć ze wszystkimi w zgodzie, chociaż wiem że wielu osobom taka postawa działa po prostu na nerwy.

Z tą podprogową propagandą też nie wiem o co chodzi? Czy to wina tego że wrzucam na forum pozytywne informacje jeśli takie się pojawią? Nie wiem

Ale ostatecznie tak jak mówiłem to tylko ankieta w betoniarni i skoro ludzie tak zdecydowali to nie mam z tym problemu żeby nosić tytuł bezbeka roku 2021

Opublikowano

Daj spokój ziom. Pisz jak najwiecej. Po to jest forum,. Wszystko jest Okey oprócz tego głosu na Dudę XD 

Opublikowano

To kiedy ktoś uzupełni tytuły? 2 złota piłka dla fana pecetów z rzędu i to w roku kiedy wróciłem do konsol. :kaz:

Opublikowano

Jutro jak będę siedział przy kompie to ogarnę :lapka:

Opublikowano

Powinna być kategoria " najstarszy user", ew "staruch" , czy inny "weteran" - mówię o wieku; to niesprawiedliwe, że nie ma bo na bezbeka się nie łapię i w sumie jestem nikim mimo napisania wielu zajebistych kwestii i poruszania masy trudnych spraw. No, trudno jak dożyję to w przyszłym roku napiszę już w maju do asx-a w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, balon napisał:

Daj spokój ziom. Pisz jak najwiecej. Po to jest forum,. Wszystko jest Okey oprócz tego głosu na Dudę XD 

każdy popełnia błędy, ale nie mieszajmy proszę polityki do gier, bo te powinny łączyć a nie dzielić

Opublikowano

Problem ASX polega na tym, że ludziom ciemnym jak spod od patelni próbuje coś za wszelką cenę wytłumaczyć zamiast odpuścić, też raz napisałem coś na temat gwarancji SONY i no cóż.

Co sekta to sekta jak widzę kto głosował i kto dał plusy balonowi...

:)

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

#ŻYSŁI XBOKS

CHLIP CHLIP CAŁY ŚWIAT PRZECIWKO NIEMU :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.