Opublikowano 26 października 20168 l Ja już dawno nie grałem ale pamiętam że jeśli mieliśmy włączony free aim w singlu (brak auto locka) to gra wrzucała nas do lobby freeaim w którym zawsze było mało osób/albo wcale. Edytowane 26 października 20168 l przez Krizz
Opublikowano 29 października 20168 l wczoraj kupiłem sobie ten nowy motorek, Sanctus. generalnie świetnie wygląda, szybki, dobrze się zbiera, nieco szalony i nie ustępuje np. Bati. wszystko spoko, wszystko pięknie tylko nie cena, 2 mln zielonych. od kilku aktualizacji ostro przeginają z cenami. pamiętam jak na początku 400k za pojazd to było dużo, teraz patrząc na obecne ceny to prawie darmoszka. ciekawe kiedy dojdą do tego punktu wrzenia i skumają że za mocno doją i przeginają.
Opublikowano 8 listopada 20168 l hmmmm motorek ponoć 2,2 mln, strój jakieś 200k. http://www.rockstargames.com/newswire/article/60000/new-deadline-mode-and-shotaro-bike-plus-special-bonuses-in
Opublikowano 2 grudnia 20168 l co wyjdzie z połączenia 60 sekund oraz szybkich i wściekłych? nowe dlc do gta online http://www.rockstargames.com/newswire/article/60055/GTA-Online-Import-Export-Coming-December
Opublikowano 13 grudnia 20168 l pobrałem i pograłem chwilę przed obiadem. zawartość spoko ale z cenami ich po(pipi)ało. na dodatek znowu misje na publiku. tym razem foch, nic nie kupię, poczekam na przeceny a te pewnie będą w lutym jakoś znając życie i ich podejście.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l no pewnie ze trzeba czekac na przeceny, bo to co sie teraz odpiyerdala, to normalne lowienie kasy z portfeli idiotow. ja w zasadzie juz 4 dlc temu stracilem pozycje do kupienia tego co bym chcial, no coz, jak sie nie gra codziennie (a po 3 latach mozna nie miec juz na to ochoty), to niestety ale mozna co najwyzej pomoc w dostawach i zarobic na waciki
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ceny chore, ktoś podliczył, że kupno wszystkiego to ponad 30 mln, a w kolejce czeka jeszcze 10 aut. Do tego Ruiner 2000 i Rocket Voltic z rakietami, spadochronami, mozliwoscia skakania, robi sie Saints Row. Same misje import/export bardzo przyjemne, klimat troche 60 sekund, zwlaszcza jak kupisz garaz na wyspie na poludniu przy lotnisku Zarobek moze byc, 40-100k za jedno auto sprzedane.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Święta zawitały dzisiaj do Los Santos i Blaine County. Co nowego się pojawiło i co wydarzy się w ciągu kilku najbliższych dni?-Comet Retro Custom-nowy tryb Juggernaut z podwójnym $$$ i RP-24 i 25 grudnia za wszystkie rzeczy z dodatków Further Adventures in Finance and Felony, Bikers i Import/Export dostaniemy podczas ich sprzedaży o 50% więcej $$$-25 grudnia, każdy kto się zaloguje do gry otrzyma maskę jednorożca, jedną z dwóch piżam oraz dosyć pokaźny arsenał-każdy kto zaloguje się dzisiaj, jutro albo pojutrze dostanie wyrzutnię fajerwerków i jedną z koszulek, które były dostępne do odblokowania podczas różnych okazji, w spoilerze pełna lista An American Divorce T-ShirtBahama Mamas T-ShirtBase5 T-ShirtBitch'n' Dog Food T-ShirtBlack Nagasaki T-ShirtBOBO T-ShirtBounce FM T-ShirtButchery and Other Hobbies T-ShirtCheerleader Massacre 3 T-ShirtCrocs Bar T-ShirtDie Already 4 T-ShirtEmotion 98.3 T-ShirtFake Didier Sachs T-ShirtFake Dix Gold T-ShirtFake Dix White T-ShirtFake Enema T-Shirt T-ShirtFake Le Chien Crew T-ShirtFake Le Chien No2 T-ShirtFake Perseus T-ShirtFake Santo Capra T-ShirtFake Sessanta Nove T-ShirtFake Vapid T-ShirtFever 105 T-ShirtFlash FM T-ShirtGrotti T-ShirtHomies Sharp T-ShirtI Married my Dad T-ShirtMeltdown T-ShirtKDST T-ShirtKJAH Radio T-ShirtKnife After Dark T-ShirtK-ROSE T-ShirtNelson in Naples T-ShirtPsycho Swingers T-ShirtStatue of Happiness T-ShirtThe Loneliest Robot T-ShirtThe Shoulder of Orion II T-ShirtTwilight Knife T-ShirtWestern Logo Black TeeWestern Logo White TeeVictory Fist T-ShirtVinewood Zombie T-ShirtVinyl Countdown T-ShirtVivisection T-ShirtZombie Liberals in the Midwest T-Shirt Jeśli ktoś chce upolować konkretną to wystarczy poczekać na dźwięk dzwoneczek i okienko w lewym dolnym rogu, w którym będzie pokazana odblokowana koszulka. W przypadku gdy to nie ta, trzeba od razu zamknąć aplikację z grą, odpalić GTA 5 i ponownie się zalogować do Online. Powtarzać do skutku http://www.rockstargames.com/newswire/article/60086/GTA-Online-Festive-Surprise-Holiday-Bonuses-Los-Santos-Snowfall?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=newswire&utm_content=gtao-festivesurprise-12232016
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l jeżeli ktoś jeszcze pogrywa i ma ochotę na nieco darmowego hajsu to: Make sure to log in and play GTA Online on PS4, Xbox One or PC today to receive an upcoming GTA$425K tax refund bonus (will be deposited in your Maze Bank account during the month of May).
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Jakoś to jest zasygnalizowane? Włączyłem wersję na X1 to dostałem $250 000 jako alert na początku :D. Włączyłem na PS4 to nie miałem żadnej postaci i nie dostałem chyba nic jeszcze, spróbuję zaraz zalogować się znowu. W ogóle jakie to jest kiepskie, że nie postać nie synchronizuje się między platformami :/. Mam postać z PS3 na PC, a na X1 i PS4 jakichś dwóch różnych randomów bez hajsu.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Zaraz będę w domu to włącze ps4 i sprawdzę, darmowy frut zawsze mile widziany.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Raven, odpalaj w maju to dostaniesz komunikat na ekranie ze gratki, przelaliśmy hajs albo chociaż komunikat nad mini mapką. Zazwyczaj jednak jest to alert na cały ekran.
Opublikowano 4 maja 20177 l na pc zalew hakerskiego siana. 14 milionow dostalem nawet nie wiem kiedy.
Opublikowano 7 maja 20177 l Na PS4 ktoś jeszcze gra? Powoli myślę żeby wrócić bo dużo contentu doszło odkąd przestałem grać (ostatni update na jakim grałem to lowridery).
Opublikowano 8 maja 20177 l za tydzien, lub dwa moze gunrunning dlc wleciec, bo znowu same przeceny i 2x rp/$
Opublikowano 26 maja 20177 l Te dodatki to wszystko płatne i tylko online? Czy w singlu tez idzie sobie jeździć tymi wszystkimi furami?
Opublikowano 26 maja 20177 l Wszystkie dodatki są darmowe. W singlu też da się niektórymi pojazdami jeździć. Edytowane 26 maja 20177 l przez Rozi
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Czym różni się fabryka kokainy za 900 000$ od tej za 2 000 000$? Zakładam, że chodzi o tylko o lokacje, pustynia vs doki LS Opłaca się biznes kokainowy? Jak szybko można zarobić na tym jakieś konkretne pieniądze? Myślę nad tym żeby sobie urozmaicić rozgrywkę.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Ktoś zrobił fajny poradnik odnośnie tych biznesów, mam nadzieje że pomoże :) http://gtaforums.com/topic/870086-biker-warehouse-knowledge-base/