Jump to content

Quake

XM.

Recommended Posts

Guest kufir
Posted (edited)

W Q1 zagrywałem się jako dzieciak, specjalnie dla niego zmieniłem komputer z pierwszym na rynku chyba akceleratorem graficznym VOODO RUSH !

Mimo wszystko lepiej się bawiłem przy Duke Nukem 3D ale Quake tez dawał mnóstwo frajdy i jak wyglądał !

Jendak... Panowie w obecnych poje.... czasach poprawności religijnej, politycznej itp to będzie jakaś wykastrowana pewnie gra.

Wszystkie pentagramy, inne okultystyczne aspekty pewnie nie ujrzą światła dziennego ... obym się mylił bo chętnie z sentymentu (na którym bazują twórcy gier ehhhhh) pewnie zagram.

Edited by kufir
Posted

Czy ktoś wie czy jest jakiś stream online z tego eventu? Jak dla mnie moze byc i remake 1, jeżeli pójdzie to na silniku Dooma to i tak będzie zamiatać graficznie na kazdej platformie.

@kufir Doom Eternal jakos specjalnie ugrzeczniony nie był więc ja bym nie panikował. Zresztą pentagramy przy obecnych pojazdach po kosciele na całym globie przejdą bez problemu. To nie islam zeby sie osrali przed ahmedem. Jak kiedyś ktoś zdecyduje się zrobić remake DukeNukem 3D to wtedy zacznij sie martwić na powaznie.

Guest Nyu
Posted

Mordeczki, to bedzie remaster (przypominam: lepsza rozdzielczosc i tyle) Q1 z nowymi levelami. Jak widac nawet nie polasili sie na wszystkie trzy singlowe czesci. 

To nie wyklucza teasera Q5 czy czegos wiekszego, ale na ten moment potwierdzonyme jest tylko to. 

Posted

Jeśli ktoś rok temu na Quakecon dodawał sobie dzień po dniu Kłejki do konta na ich launcherze to remaster zastępuje oryginalną wersję. Co w praktyce oznacza, że dorzucają te wszelkie odświeżenia i mission packi za darmo. Między Bogiem a prawdą - gratis to uczciwa cena :nosacz3:

• Like 1