Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tropikalny Open World od Awaceb mający pojawić się na PS5, PS4 i PC w 2022 roku.

Wygląda pięknie i zapowiada się na bardzo przyjemną grę.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wygląda jak crap, szanujmy się.

• Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci. 

• tak cie zaintrygował że nawet nie wiesz żę miesiąc temu był nowy materiał i data premiery podana XD EOT

Opublikowano

wygląda jak crap, szanujmy się.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci. 

Opublikowano

Sam koncept z przenienianiem sie w zwierzątka nie jest nowy bo był już na Nesowym/Pegazusowym Little Nemo Dream Master.

little-nemo-the-dream-master-04.png.2080b5211bfa02020143696f83e0949f.png

Gra zapowiada się na solidną ale trailery sobie a życie sobie. Biomutant też miał być kopodupem a okazał się wydmuszką. Czekamy na więcej info i oficjalne gameplaye.

Opublikowano
Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci. 

Zgadzam się, wygląda prześlicznie. Liczę na to, że będzie to spokojna, baśniowa przygoda z możliwością eksploracji świata gry, wówczas córka będzie zachwycona.
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda jak gierka idealna do abonamentu.

Opublikowano

Just Cause: Breath of the Fenyx :bad:

Nie mogę już patrzeć na tego typu mieszanki, przejadlo mi się.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi.

Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią.

Opublikowano

Pobrałem i na Prosiaku ta gra jest dla mnie niegrywalna. Non stop się tnie a nie wygląda za specjalnie. Może kiedyś naprawią.

Opublikowano

Niestety fakt, że nawet na PS5 nie chodzi to tak płynnie jak powinno.

Oprócz tego to pograłem ponad godzinkę i na razie dosłownie wszystko mi się podoba. :)

Opublikowano
W dniu 20.03.2023 o 20:45, Rtooj napisał:

Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi.

Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią.

Ten pierwszy indyk mnie mega zaintrygował. Nie często mi się to zdarza ale będę śledził co tam się dzieje choć trzy lata od pokazu to szmat czasu i ile jeszcze trzeba czekać?

Pragmata też mnie wtedy zaintrygowała fest i wręcz zostawiła kojimowskie zakręcenie wtf? O grze jest niestety mega cisza i tez obawiam się czy nie zdechło jak np. deep dawn. Wydają jakieś gówno pvp z dinozaurami a tu takiego potencjalnego sztosiwa nie ma na rozkładzie :(

edit. sprawdziłem opis tego goodbay volcano i to o jakiś rozkminach transa nastolatka xd to jednak podziekuje.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 godziny temu, PanKamil napisał:

Goodbye Volcano High

tak cie zaintrygował że nawet nie wiesz żę miesiąc temu był nowy materiał i data premiery podana XD

EOT

• 1 miesiąc temu...