Jump to content

Tchia

Jordanensis

Recommended Posts

Posted

Sam koncept z przenienianiem sie w zwierzątka nie jest nowy bo był już na Nesowym/Pegazusowym Little Nemo Dream Master.

little-nemo-the-dream-master-04.png.2080b5211bfa02020143696f83e0949f.png

Gra zapowiada się na solidną ale trailery sobie a życie sobie. Biomutant też miał być kopodupem a okazał się wydmuszką. Czekamy na więcej info i oficjalne gameplaye.

Posted
Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci. 

Zgadzam się, wygląda prześlicznie. Liczę na to, że będzie to spokojna, baśniowa przygoda z możliwością eksploracji świata gry, wówczas córka będzie zachwycona.
  • 8 months later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi.

Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią.

Posted

Niestety fakt, że nawet na PS5 nie chodzi to tak płynnie jak powinno.

Oprócz tego to pograłem ponad godzinkę i na razie dosłownie wszystko mi się podoba. :)

Posted (edited)
W dniu 20.03.2023 o 20:45, Rtooj napisał:

Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi.

Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią.

Ten pierwszy indyk mnie mega zaintrygował. Nie często mi się to zdarza ale będę śledził co tam się dzieje choć trzy lata od pokazu to szmat czasu i ile jeszcze trzeba czekać?

Pragmata też mnie wtedy zaintrygowała fest i wręcz zostawiła kojimowskie zakręcenie wtf? O grze jest niestety mega cisza i tez obawiam się czy nie zdechło jak np. deep dawn. Wydają jakieś gówno pvp z dinozaurami a tu takiego potencjalnego sztosiwa nie ma na rozkładzie :(

edit. sprawdziłem opis tego goodbay volcano i to o jakiś rozkminach transa nastolatka xd to jednak podziekuje.

Edited by PanKamil
  • 1 month later...