Opublikowano 12 września 20213 l Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD
Opublikowano 12 września 20213 l 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: No to polecam zagrać w Fife, bo też grasz często na innym boisku z innym wyglądem i mecz może inaczej wyglądać. No ale mi nie chodzi o zmianę grafiki, a co chwilę inne mechaniki, praktycznej do końca gry. Z drugiej strony takie gierki jak FIFA czy NBA to w sumie dobry przykład, bo faktycznie nie ma dwóch takich samych meczy i jak się potrafi w to grać to naprawdę jest ok.
Opublikowano 12 września 20213 l Tyle, że różnica polega na tym, że w Psycho 2 dostajesz z biegiem fabuły i nawet nie musisz ich się uczyć, a w Fifie czy NBA masz od razu cały festiwal ruchów i mechanik odblokowany tylko musisz się nauczyć. Jak w realnym życiu, a jak coś jest jak realne życie to ma większą duszę.
Opublikowano 12 września 20213 l 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Że tak sobie wtrące, po pierwsze dla każdego gra z duszą to zupełnie co innego. Podam przykład mój i mojego kolegi Pipolinio. Moje dwie ostatnie ograne gry czyli Hades i Carrion. No dla mnie meeeega gry z duszą, dla niego crapy na po 5 minut i wypad z dysku. Po drugie jest jakaś definicja gry z duszą? Looter shooter nie może mieć duszy? Niby dlaczego? Takie destiny klimatem, designem, fajnym gameplayem i ogólnym feelingiem nie może mieć duszy bo to luterszuter? No coomon, każdy inaczej to widzi. Dokładnie, dlatego śmieszne jest to pierdolenie że jakaś gra nie może mieć "duszy" bo nie i chuj
Opublikowano 12 września 20213 l Gra z duszą? Gram regularnie w MFS, grałem w Hadesa i próbuje teraz Psychonauts 2. Hades mnie wkurwiał i poleciał z dysku, Psychonauts spoko, ale nie czuję jakieś mega podjarki. MFS? Mogę latać i latać, gra z duszą . Yebac, którzy będą mi mowic, jakie gry mają duszę, pozwólcie że sam sobie wyrobię opinie. Mam nadzieję, że pomogłem.
Opublikowano 12 września 20213 l Widzę, że każdy tutaj pisze to co ja pisałem o RedFall i Arkane. Cieszy mnie to. Może być świetna gra, ale świetna nie oznacza wcale, że ma duszę. Gra z duszą wyróżnia się w swoim gatunku wszystkim na najwyższym poziomie. Dla przykładu podam kilka tytułów gier z duszą. Demon's/Dark Souls 1,2,3 Bloodborne Otogi 1,2 Dishonored 1,2 Mirror's Edge Bioshock 1,2,3 Bayonetta I wiele, wiele innych. Jednak w ogólnym rozrachunku i liczbie gier to bardzo mały procent. Czy każdy może wskazać grę z duszą i mieć racje? Niestety nie. Trzeba mieć kilka cech i wyrobiony gust by można było dobrze to ocenić. Jednak Ci którzy tego nie czują zawsze mogą posłuchać opinii tych którzy mają tą umiejętność i potrafią polecić taką grę pod typ danej osoby. Edytowane 13 września 20213 l przez Jordanensis
Opublikowano 13 września 20213 l Nie no, trzymajcie mnie... Jakiś internetowy random o reputacji poniżej 0 NA GROWYM FORUM, którego niespecjalnie bym chciał poznać w życiu realnym będzie się malował na grową wyrocznię i oznajmiał, które gry mogą mieć mityczną duszę, a reszta ma słuchać Edytowane 13 września 20213 l przez Shago
Opublikowano 13 września 20213 l dobrze że jest taki Jerome i inni którzy mogą powiedzieć nam maluczkim, które gry mają dusze a które nie, bez nich żylibyśmy jak ślepcy
Opublikowano 13 września 20213 l Gra ma duszę w tedy kiedy byśmy chcieli się w świecie tej gry znaleźć. Tak jak seria filmów o Harrym Potterze. Jedyny film z duszą, bo każdy by tam chciał być. Hogwart Legacy będzie miało duszę.
Opublikowano 13 września 20213 l MFS ma duszę, bo chciałbym uratować potężnego Boeinga jako pasażer po zemdleniu wszystkich pilotów i na koniec otrzymać brawa od pasażerów i napalonych stewardess
Opublikowano 13 września 20213 l Ale zostawmy ten temat zielonym fanom konsoli Xbox. To u nich jest wojna domowa i rozłam. Niech się tłuką. Niebiescy są zgrana ekipa i takie niesnaski nie występują.
Opublikowano 13 września 20213 l Mfs niegra ma mieć dusze Co następne? Farming simulator? A nie, to gra nie ma loga xboxa więc nie ma na to szans
Opublikowano 13 września 20213 l Dusza jest kiedy grasz na PS3 w RDR na telewizorze CRT gdy za oknem jest już wieczór, a na stoliku stoi ciepła herbatka i ciasteczka. Ale się kurwa rozmarzyłem.
Opublikowano 13 września 20213 l Grasz tak długo, aż zasypiasz przy grze. Później przychodzi mama, ściąga kapcioszki, przykrywa cię kocykiem i całuję w czoło na dobranoc. Sen masz piękny, jesteś szeryfem na dzikim zachodzie.
Opublikowano 13 września 20213 l Ja pier.dole, zaraz bedziecie deliberowac czy gry to sztuka. Tak w ogole fajny temat xD Odpowiednik wkpowskiego "czy kolega ... moglby przestac wozic sie jak alfons po forum".
Opublikowano 13 września 20213 l Red dead Redemption=sztuka Ulubiona gra mejma? Zdecydowanie nie sztuka i na dodatek pewnie mega crap
Opublikowano 13 września 20213 l Jak temat Gra z duszą, to tylko Spoiler No bo chodzi o sterowanie duszą, c'nie?
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Czy dostaliśmy cytat roku? Cytat Ledwo wróciłeś na forum i znowu zaczynasz. Nie mógłbyś po prostu zostawić Tinykina w spokoju. Jestem pewny że gdyby gra nie trafiła do GP to nigdy byś nie napisał posta w tym temacie.