Skocz do zawartości

Captain Xbox: Civil War

Featured Replies

Opublikowano

Paolo to żaden odmieniec potrafi pojechać po m$ że wydają gówno. Ale ASX i inch to nieeee panie rozkminka na 5 stron co to jest gra z duszą i obrona Częstochowy. 

A tak serio to ta gra skonczy jak wspomniana przez Slimshady bleading edge ktore nikogo. 

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a.  Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie   Jeszcze s

• Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie  chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem 

Opublikowano

.

8 minut temu, balon napisał:

Słabe na maxa jest te stalkowanie ludziom kont, to jest śmierdzące nawet jak na CW, a w normalnym temacie, brrrr? 

No ale rozumiem determinację i przesłanki. Wezyr mocno się naraził krytyką systemu gier video Xbox i pisze czasami krytycznie o grach na ten system, wczoraj dołożył bo skrytykował niesamowicie zapowiadającego się open World lootera. 
Już nic nie będzie takie jak kiedyś!

edit: przecież nie raz pisałem wprost do Ciebie. Potrzebujesz jakiegoś dekodera do tego? Zresztą w tym poście co cytujesz jest jasno napisane co i jak. 

Milusiej niedzieli! 

Myślę, że stalkowanie to najdelikatniejszy środek prewencji w obronie transformacji na lootshotera. Czasem mam wrażenie, że jakakolwiek krytyka to już grzech. 

Opublikowano

Sam jesteś mistrzem w robieniu prywaty na forum, wyciągając co chwilę na kogo głosowałem w jakiś wyborach, ale teraz opublikowanie publicznych informacji widocznych na gierkowym profilu jest dla ciebie nagle

20 minut temu, balon napisał:

Słabe na maxa

Piękna hipokryzja :dunno:wiec daruj sobie tę tatusiowe moralizatorstwo bo jesteś ostatnią osobą która może mnie pouczać w kwestiach hipokryzji

A poprosiłem tylko o przykłady kiedy teoretyzowałem o jakiś grach na PS5, bo sam sobie tego nie przypominam. 

Opublikowano

Co to za zlot stetryczałych tatusków, ktorzy nie grają w gry?

Opublikowano

Fajny Gebelsik ASX, ale mnie denerwuje ziomalski styl o ktorym pisałem, a nie design per se. Śmieszne jest, że tak ci dupsko pęka, że nie uprawiam.propagandy sukcesu, że aż musiałeś o tym napisać na następny dzień. :pawel:

Sorki kolego, kolejne połamanko na to wychodzi, przepraszam. :smutas:

Opublikowano
44 minuty temu, mozi napisał:

Paolo to żaden odmieniec potrafi pojechać po m$ że wydają gówno. Ale ASX i inch to nieeee panie rozkminka na 5 stron co to jest gra z duszą i obrona Częstochowy.

Zacznijmy od tego że Wezyr to taki trochę Mendrek, dużo pisze o grach (głównie w CW) ale mało w nie gra, i tylko o to mi chodziło. 

A czy Redfall faktycznie będzie takim gównem to się okaże ;]

Opublikowano

ASX w "kurtularnych" tematach większy agresor nic w CW :obama:

Opublikowano

Raczej kinomani vs gracze wars. Stop singlowej propagandzie.

Opublikowano

image.thumb.png.fbc97aaab23ad3232838e4869010da04.pngDodać tylko logosy xboxa w odpowiednie miejsce i mamy kapitana xboxa. Na ratunek lootshoter redfall.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Co to za temat? xD A looter shooter nie ma prawa mieć duszy bo to mechaniczne powtarzanie tych samych czynności w oczekiwaniu na to aż ze stworka wypadnie fioletowa broń brzmi jak symulator narkomana  :) mam nadzieję że to jednorazowy wybryk tego znakomitego studia bo szkoda żeby Karnowski swój potencjał na takie gówno 

Opublikowano

Dusza zastąpniona stuleją w nier jakos wam nie przeszkadza.

Opublikowano

Że tak sobie wtrące, po pierwsze dla każdego gra z duszą to zupełnie co innego. Podam przykład mój i mojego kolegi Pipolinio. Moje dwie ostatnie ograne gry czyli Hades i Carrion. No dla mnie meeeega gry z duszą, dla niego crapy na po 5 minut i wypad z dysku.

Po drugie jest jakaś definicja gry z duszą? Looter shooter nie może mieć duszy? Niby dlaczego? Takie destiny klimatem, designem, fajnym gameplayem i ogólnym feelingiem nie może mieć duszy bo to luterszuter? No coomon, każdy inaczej to widzi.

Opublikowano

Gry z "duszą" to takie crapy ze słaby gameplayem ubrane w japonskie dziwactwa. Coś w stylu nier, no more heroes czy shadows of the damned.

Opublikowano

Inch wątpię że przez jutubka wyczujesz ulotną dusze singlowego doświadczenia  :) ej mati wypadł Ci już ten fioletowy dagger z obrażeniami krwi na +10? Nie? No to czas bić tego samego bossa przez kolejne 10h hehe ZABAWA

Opublikowano

Za szybko się ulatnia, pewnie dlatego jej nigdy nie poczułem. Wstyd było przy młodszym bracie grać w te gry ;/

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

A looter shooter nie ma prawa mieć duszy bo to mechaniczne powtarzanie tych samych czynności

Czyli Death Stranding i Diablo też nie ma duszy :pechowiec:

Opublikowano

Death stranding ma, diablo nie ma

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Czyli żadna gra nie ma duży, bo w każdej ogólnie robisz praktycznie ciągle to samo.

Polecam zagrać w Mario Odyssey czy Galaxy  albo Psychonauts 2 i zobaczyć  jak się praktycznie robi to samo.

Opublikowano

No szkoda, bo obecnie tylko oni robią takie dobre gierki, a nie cinematic gówno z excela.