Opublikowano 12 września 20213 l Paolo to żaden odmieniec potrafi pojechać po m$ że wydają gówno. Ale ASX i inch to nieeee panie rozkminka na 5 stron co to jest gra z duszą i obrona Częstochowy. A tak serio to ta gra skonczy jak wspomniana przez Slimshady bleading edge ktore nikogo.
Opublikowano 12 września 20213 l . 8 minut temu, balon napisał: Słabe na maxa jest te stalkowanie ludziom kont, to jest śmierdzące nawet jak na CW, a w normalnym temacie, brrrr? No ale rozumiem determinację i przesłanki. Wezyr mocno się naraził krytyką systemu gier video Xbox i pisze czasami krytycznie o grach na ten system, wczoraj dołożył bo skrytykował niesamowicie zapowiadającego się open World lootera. Już nic nie będzie takie jak kiedyś! edit: przecież nie raz pisałem wprost do Ciebie. Potrzebujesz jakiegoś dekodera do tego? Zresztą w tym poście co cytujesz jest jasno napisane co i jak. Milusiej niedzieli! Myślę, że stalkowanie to najdelikatniejszy środek prewencji w obronie transformacji na lootshotera. Czasem mam wrażenie, że jakakolwiek krytyka to już grzech.
Opublikowano 12 września 20213 l Sam jesteś mistrzem w robieniu prywaty na forum, wyciągając co chwilę na kogo głosowałem w jakiś wyborach, ale teraz opublikowanie publicznych informacji widocznych na gierkowym profilu jest dla ciebie nagle 20 minut temu, balon napisał: Słabe na maxa Piękna hipokryzja wiec daruj sobie tę tatusiowe moralizatorstwo bo jesteś ostatnią osobą która może mnie pouczać w kwestiach hipokryzji A poprosiłem tylko o przykłady kiedy teoretyzowałem o jakiś grach na PS5, bo sam sobie tego nie przypominam.
Opublikowano 12 września 20213 l Fajny Gebelsik ASX, ale mnie denerwuje ziomalski styl o ktorym pisałem, a nie design per se. Śmieszne jest, że tak ci dupsko pęka, że nie uprawiam.propagandy sukcesu, że aż musiałeś o tym napisać na następny dzień. Sorki kolego, kolejne połamanko na to wychodzi, przepraszam.
Opublikowano 12 września 20213 l 44 minuty temu, mozi napisał: Paolo to żaden odmieniec potrafi pojechać po m$ że wydają gówno. Ale ASX i inch to nieeee panie rozkminka na 5 stron co to jest gra z duszą i obrona Częstochowy. Zacznijmy od tego że Wezyr to taki trochę Mendrek, dużo pisze o grach (głównie w CW) ale mało w nie gra, i tylko o to mi chodziło. A czy Redfall faktycznie będzie takim gównem to się okaże ;]
Opublikowano 12 września 20213 l Dodać tylko logosy xboxa w odpowiednie miejsce i mamy kapitana xboxa. Na ratunek lootshoter redfall. Edytowane 12 września 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 12 września 20213 l Co to za temat? xD A looter shooter nie ma prawa mieć duszy bo to mechaniczne powtarzanie tych samych czynności w oczekiwaniu na to aż ze stworka wypadnie fioletowa broń brzmi jak symulator narkomana mam nadzieję że to jednorazowy wybryk tego znakomitego studia bo szkoda żeby Karnowski swój potencjał na takie gówno
Opublikowano 12 września 20213 l Że tak sobie wtrące, po pierwsze dla każdego gra z duszą to zupełnie co innego. Podam przykład mój i mojego kolegi Pipolinio. Moje dwie ostatnie ograne gry czyli Hades i Carrion. No dla mnie meeeega gry z duszą, dla niego crapy na po 5 minut i wypad z dysku. Po drugie jest jakaś definicja gry z duszą? Looter shooter nie może mieć duszy? Niby dlaczego? Takie destiny klimatem, designem, fajnym gameplayem i ogólnym feelingiem nie może mieć duszy bo to luterszuter? No coomon, każdy inaczej to widzi.
Opublikowano 12 września 20213 l Gry z "duszą" to takie crapy ze słaby gameplayem ubrane w japonskie dziwactwa. Coś w stylu nier, no more heroes czy shadows of the damned.
Opublikowano 12 września 20213 l Inch wątpię że przez jutubka wyczujesz ulotną dusze singlowego doświadczenia ej mati wypadł Ci już ten fioletowy dagger z obrażeniami krwi na +10? Nie? No to czas bić tego samego bossa przez kolejne 10h hehe ZABAWA
Opublikowano 12 września 20213 l Za szybko się ulatnia, pewnie dlatego jej nigdy nie poczułem. Wstyd było przy młodszym bracie grać w te gry ;/
Opublikowano 12 września 20213 l 16 minut temu, Pupcio napisał: A looter shooter nie ma prawa mieć duszy bo to mechaniczne powtarzanie tych samych czynności Czyli Death Stranding i Diablo też nie ma duszy
Opublikowano 12 września 20213 l Czyli żadna gra nie ma duży, bo w każdej ogólnie robisz praktycznie ciągle to samo.
Opublikowano 12 września 20213 l Może i ta gra nie będzie gownem ale arkane się marnują pracując nad czymś takim.
Opublikowano 12 września 20213 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czyli żadna gra nie ma duży, bo w każdej ogólnie robisz praktycznie ciągle to samo. Polecam zagrać w Mario Odyssey czy Galaxy albo Psychonauts 2 i zobaczyć jak się praktycznie robi to samo.
Opublikowano 12 września 20213 l No to polecam zagrać w Fife, bo też grasz często na innym boisku z innym wyglądem i mecz może inaczej wyglądać.
Opublikowano 12 września 20213 l No szkoda, bo obecnie tylko oni robią takie dobre gierki, a nie cinematic gówno z excela.