Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Captain Xbox: Civil War

Featured Replies

Opublikowano

Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a.  Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie   Jeszcze s

• Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie  chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem 

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

No to polecam zagrać w Fife, bo też grasz często na innym boisku z innym wyglądem i mecz może inaczej wyglądać.

No ale mi nie chodzi o zmianę grafiki, a co chwilę inne mechaniki, praktycznej do końca gry. 

Z drugiej strony takie gierki jak FIFA czy NBA to w sumie dobry przykład, bo faktycznie nie ma dwóch takich samych meczy i jak się potrafi w to grać to naprawdę jest ok. 

Opublikowano

Tyle, że różnica polega na tym, że w Psycho 2 dostajesz z biegiem fabuły i nawet nie musisz ich się uczyć, a w Fifie czy NBA masz od razu cały festiwal ruchów i mechanik odblokowany tylko musisz się nauczyć. Jak w realnym życiu, a jak coś jest jak realne życie to ma większą duszę.

Opublikowano
2 godziny temu, creatinfreak napisał:

Że tak sobie wtrące, po pierwsze dla każdego gra z duszą to zupełnie co innego. Podam przykład mój i mojego kolegi Pipolinio. Moje dwie ostatnie ograne gry czyli Hades i Carrion. No dla mnie meeeega gry z duszą, dla niego crapy na po 5 minut i wypad z dysku.

Po drugie jest jakaś definicja gry z duszą? Looter shooter nie może mieć duszy? Niby dlaczego? Takie destiny klimatem, designem, fajnym gameplayem i ogólnym feelingiem nie może mieć duszy bo to luterszuter? No coomon, każdy inaczej to widzi.

Dokładnie, dlatego śmieszne jest to pierdolenie że jakaś gra  nie może mieć "duszy" bo nie i chuj

Opublikowano

Gra z duszą? Gram regularnie w MFS, grałem w Hadesa i próbuje teraz Psychonauts 2. Hades mnie wkurwiał i poleciał z dysku, Psychonauts spoko, ale nie czuję jakieś mega podjarki. MFS? Mogę latać i latać, gra z duszą :banderas:. Yebac, którzy będą mi mowic, jakie gry mają duszę, pozwólcie że sam sobie wyrobię opinie.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Widzę, że każdy tutaj pisze to co ja pisałem o RedFall i Arkane. Cieszy mnie to.

Może być świetna gra, ale świetna nie oznacza wcale, że ma duszę. Gra z duszą wyróżnia się w swoim gatunku wszystkim na najwyższym poziomie. 

Dla przykładu podam kilka tytułów gier z duszą.

Demon's/Dark Souls 1,2,3

Bloodborne

Otogi 1,2

Dishonored 1,2

Mirror's Edge

Bioshock 1,2,3

Bayonetta

I wiele, wiele innych. Jednak w ogólnym rozrachunku i liczbie gier to bardzo mały procent.

Czy każdy może wskazać grę z duszą i mieć racje? Niestety nie. Trzeba mieć kilka cech i wyrobiony gust by można było dobrze to ocenić. Jednak Ci którzy tego nie czują zawsze mogą posłuchać opinii tych którzy mają tą umiejętność i potrafią polecić taką grę pod typ danej osoby.

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Nie no, trzymajcie mnie... Jakiś internetowy random o reputacji poniżej 0 NA GROWYM FORUM, którego niespecjalnie bym chciał poznać w życiu realnym będzie się malował na grową wyrocznię i oznajmiał, które gry mogą mieć mityczną duszę, a reszta ma słuchać :dynia:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

dobrze że jest taki Jerome i inni którzy mogą powiedzieć nam maluczkim, które gry mają dusze a które nie, bez nich żylibyśmy jak ślepcy

Opublikowano

Gra ma duszę w tedy kiedy byśmy chcieli się w świecie tej gry znaleźć. Tak jak seria filmów o Harrym Potterze. Jedyny film z duszą, bo każdy by tam chciał być. Hogwart Legacy będzie miało duszę.

Opublikowano

MFS ma duszę, bo chciałbym uratować potężnego Boeinga jako pasażer po zemdleniu wszystkich pilotów i na koniec otrzymać brawa  od pasażerów i napalonych  stewardess :obama:

Opublikowano

Ale zostawmy ten temat zielonym fanom konsoli Xbox. To u nich jest wojna domowa i rozłam. Niech się tłuką.

Niebiescy są zgrana ekipa i takie niesnaski nie występują.

Opublikowano

forumek ad 2021

filozof.thumb.jpg.675875036ea13368a5a00ddb5643fe35.jpg

Opublikowano

Mfs :dynia::dynia::dynia: niegra ma mieć dusze:dynia:

Co następne? Farming simulator? A nie, to gra nie ma loga xboxa więc nie ma na to szans :yao:

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiecie czym jest dusza w grach typu wideo

Opublikowano

Dusza jest kiedy grasz na PS3 w RDR na telewizorze CRT gdy za oknem jest już wieczór, a na stoliku stoi ciepła herbatka i ciasteczka.

Ale się kurwa rozmarzyłem.:fsg:

Opublikowano

Grasz tak długo, aż zasypiasz przy grze. Później przychodzi mama, ściąga kapcioszki, przykrywa cię kocykiem i całuję w czoło na dobranoc. Sen masz piękny, jesteś szeryfem na dzikim zachodzie.

Opublikowano

Ja pier.dole, zaraz bedziecie deliberowac czy gry to sztuka.

Tak w ogole fajny temat xD Odpowiednik wkpowskiego "czy kolega ... moglby przestac wozic sie jak alfons po forum".

Opublikowano

Red dead Redemption=sztuka

Ulubiona gra mejma? Zdecydowanie nie sztuka i na dodatek pewnie mega crap :nosacz3:

Opublikowano

Jak temat Gra z duszą, to tylko

Screenshot_20210913-225247_Chrome.jpg

Spoiler

No bo chodzi o sterowanie duszą, c'nie? 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy dostaliśmy cytat roku? :banderas:

Cytat

Ledwo wróciłeś na forum i znowu zaczynasz. Nie mógłbyś po prostu zostawić Tinykina w spokoju. Jestem pewny że gdyby gra nie trafiła do GP to nigdy byś nie napisał posta w tym temacie.