Opublikowano 28 września 20213 l 5 godzin temu, krzysiek923 napisał: Czym się różnią kanibale od ludzi jedzących mięso zwierzęce? Mięso jak mięso, a człowiek też zwierzę, chociaż lubi myśleć inaczej. Tym, że jak będziesz jadł ludzi, to z czasem może dojść do nieodwracalnej degeneracji mózgu i ostatecznie będziesz srał pod siebie. Papua-Nowa Gwinea miała z tym problem, bo żarli siebie nawzajem. Rozwijać się może nawet po 40 latach także nie polecam, no chyba, że się rozbijesz samolotem w górach i nie będzie innego wyjścia. Edytowane 28 września 20213 l przez SlimShady
Opublikowano 28 września 20213 l 2 godziny temu, SlimShady napisał: "[...] może dojść do nieodwracalnej degeneracji mózgu [...] Rozwijać się może nawet po 40 latach" Może, może... Część wegetarian też nie je mięsa zwierzęcego, bo jest przekonana o jego szkodliwości. Czytałem o tym i są to przypuszczenia. Poza tym nie to miałem na myśli, chodziło mi raczej o moralne, cywilizacyjne podejście.
Opublikowano 29 września 20213 l Moralne podejście jest takie, że jako cywilizacja jest przyjęte co można jeść a co nie. Prosta sprawa ludzie zazwyczaj się oburzają i dziwią jak mówię, że jadłem psy i koty i dla mnie takie same mięso jak inne. Jak zwierzę też człowiek to warzywo też człowiek, chyba że tu nagle będą podziały na lepsze i gorsze. Wtedy jednak trudno usprawiedliwiać swoją wyższość nad innymi w kwestii kanibalizmu. Co do tej artystki to odpaliłem coś co było w statusach odechciało mi się żyć i wróciłem do swojej muzyki i będę starał się żyć w błogiej nieświadomości na temat współczesnego rapu. Ale niech sobie ludzi słuchają co tam chcą w końcu każdy ma swój gust a ja objadam się parówkami z psa i wędliną z kota. Edytowane 29 września 20213 l przez Dante
Opublikowano 29 września 20213 l Mi tam jedna wolna piosenka nawet podeszła w jej wykonaniu. Moje pytanie brzmi - dlaczego otrzymała ta panienka takiego zaszczytu i posiada temat na forumku dla koneserów? Pośpiewa trochę, dorośnie i przestanie. Albo pojedzie na zachód za pieniążkami.
Opublikowano 29 września 20213 l messer na etapie trollingu tak zaawansowanego, że sam już nie wie czy to na żarty czy na serio
Opublikowano 29 września 20213 l Autor Leosia to żart który idzie za daleko i powinien już się nie rozwijać. Wolałem jak byliśmy na etapie 2 hipnotuzyjących swoją chujowatością kawałków, bo w wtedy naprawdę mnie fascynowała jak taki szrot może być tak popularny i sam nabijałem wyświetlenia by dostrzec drugie dno Spoiler nie ma drugiego dna
Opublikowano 29 września 20213 l Wczoraj była u Wojewódzkiego no i cóż, jak ktoś jej pisze muzykę to jeszcze ktoś jej powinien pisać, co ma mówić w wywiadach, żeby to jakoś wyglądało. Za to wydaje się być sympatyczna.
Opublikowano 29 września 20213 l Dzień dobry, Szklanki i Jungle Girl są niesamowite. Cała reszta to guwno.
Opublikowano 29 września 20213 l Jak w szklankach Leokadia pojawia się w szlafroku to znowu wierzę w miłość! Ta baba jest niesamowita
Opublikowano 29 września 20213 l Autor 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Jak w szklankach Leokadia pojawia się w szlafroku to znowu wierzę w miłość! Ta baba jest niesamowita mata już nagrał teledysk jak simpuje do leosi, więc its over dla kąsolomania fana komboji
Opublikowano 29 września 20213 l 4 godziny temu, Blaise napisał: Dzień dobry, Szklanki i Jungle Girl są niesamowite. Cała reszta to guwno. ja lubie jeszcze Wyspy
Opublikowano 29 września 20213 l 4 hours ago, Pupcio said: Jak w szklankach Leokadia pojawia się w szlafroku to znowu wierzę w miłość! Ta baba jest niesamowita Ty juz bys pewnie wyruchal wszystko co jest rozowe, nawet Kirby'ego xD
Opublikowano 29 września 20213 l Przecież tutaj bardzo sympatyczny głos ma jak Shen zauważył: niech sobie śpiewa, byle mi się nie pojawiała na reklamach na twitchu gdy oglądam transmisje Podsumowując bo już nie chce mi się o niej wincyj pisać - jest nieszkodliwa, głos jakiś tam posiada. EOT Spoiler tutaj dla porównania macie tu koleżanke. która umiała śpiewać i jeszcze grać na instrumentach, kiedys to kurla było Edytowane 29 września 20213 l przez oFi
Opublikowano 29 września 20213 l 8 godzin temu, Soban napisał: mata już nagrał teledysk jak simpuje do leosi, więc its over dla kąsolomania fana komboji Przestań Soban ten dzieciak jest z 2000 roku XDD Leokadia woli dojrzałych tatuśków z 95
Opublikowano 29 września 20213 l 13 minut temu, Pupcio napisał: Przestań Soban ten dzieciak jest z 2000 roku XDD Leokadia woli dojrzałych tatuśków z 95 Chyba nie ogladales wywiadu u Kuby, Królowa ma chłopaka.
Opublikowano 29 września 20213 l Trzeba przyznać, że to dobra dupa. Pomimo rodzynków zamiast tzytzków.
Opublikowano 29 września 20213 l No nie wiem, ilekroć na nią patrzę to widzę nastoletnie dziecko, nie potrafię na nią patrzeć w inny sposób, a laska ma 23 lata. xd
Opublikowano 30 września 20213 l Ja za kazdym razem jak na nia patrze to widze mefedron i czuje Viceroy’e. Taka muza dla patoli byla od zawsze, jest po prostu swieza. Tutaj macie przyklad:
Opublikowano 30 września 20213 l To jeszcze nic, po tym kawalku nic z pato-rapsow juz czlowieka nie ruszy