Opublikowano 31 maja31 maj 2 hours ago, Josh said:Nie no, tu akurat trzeba się zgodzić. Wolałbym być przez 10 godzin hardkorowo ruchany przez 10 transów niż przez 5 sekund całować się z Bellą.Wolałbyś być ruchany przez 10 facetów niż pocałować średnio urodziwą dziewczynę Zawsze byłem ciekawy który forumowicz pierwszy wyjdzie z szafy. Stawiałem raczej na Observera albo Yetiego, a tu niespodzianka. Kudosy za odwagę
Opublikowano 31 maja31 maj Średnio urodziwa laska według Homelandera. Chyba nie chcę wiedzieć jak wyglądają mało urodziwe.
Opublikowano 31 maja31 maj 3 godziny temu, Josh napisał(a):Nie no, tu akurat trzeba się zgodzić. Wolałbym być przez 10 godzin hardkorowo ruchany przez 10 transów niż przez 5 sekund całować się z Bellą.
Opublikowano 31 maja31 maj 27 minutes ago, Josh said:Średnio urodziwa laska według Homelandera. Chyba nie chcę wiedzieć jak wyglądają mało urodziwe.No lepsza mało urodziwa laska niż sex z facetem, no ale to dla mnie :) Nie wnikam co wolisz, ale doceniam szczerość ;)
Opublikowano 2 czerwca2 cze Eddie Redmayne zagrał transa: po latach przepraszanie, stwierdzanie, że powinna tam zagrać osoba trans, wspominanie ze wstydem, że w 2015 świat był jeszcze mniej świadomy i zacofany. Trans ma zagrać kobietę: i bardzo dobrze, grunt, że wygląda podobnie, gdybyście nie wiedzieli, że to trans, to byście się nawet nie skapnęli, beka z inceli, którzy fikcyjnej postaci w 3D przypisują realne cechy płciowe.xD
Opublikowano 2 czerwca2 cze 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał(a):Eddie Redmayne zagrał transa: po latach przepraszanie, stwierdzanie, że powinna tam zagrać osoba trans, wspominanie ze wstydem, że w 2015 świat był jeszcze mniej świadomy i zacofany.Trans ma zagrać kobietę: i bardzo dobrze, grunt, że wygląda podobnie, gdybyście nie wiedzieli, że to trans, to byście się nawet nie skapnęli, beka z inceli, którzy fikcyjnej postaci w 3D przypisują realne cechy płciowe.xDCytujesz opinie tych samych osób w obu przypadkach?
Opublikowano 2 czerwca2 cze 4 godziny temu, Homelander napisał(a):Czekacie na nowe Elder Scrolls?Te baby pracują w Bethesdzie od czasów Obliviona albo dłużej, więc jeśli ktoś czekał na ich gry wcześniej to teraz też nie powinno się nic zmienićhttps://fallout.fandom.com/wiki/Angela_Browderhttps://fallout.fandom.com/wiki/Christiane_Meisterhttps://fallout.fandom.com/wiki/Megan_Sawyerzresztą ocenianie gry przed premierą na podstawie aparycji developerów, to nie jest zbyt dobry kierunek. Przypominam co działo się przy okazji premiery ostatniej gry Bethesdy i jak się to zestarzało
Opublikowano 2 czerwca2 cze 1 minutę temu, ASX napisał(a):zresztą ocenianie gry przed premierą na podstawie aparycji developerów, to nie jest zbyt dobry kierunekKurde, poczekaj aż Josh się obudzi i Ci wytłumaczy.
Opublikowano 2 czerwca2 cze No jak pracują od czasów Obliviona to wiem już na pewno, że na ich następne gry nie czekam. I tak, oczywiście, że nie powinno oceniać się aparycji. I wielu innych rzeczy też się nie powinno. Ale raz, że świat tak nie działa. A dwa, że jednak, kurczę, dziwnie się składa, że jednak jest to powiązane
Opublikowano 2 czerwca2 cze Aparycja developerów akurat ma bardzo małe powiązanie względem tego czy gra będzie dobra czy słaba.A jeśli już jakieś ma to raczej odwrotne, Ja na przykład nie ufam ładnym developerom typu Jade Raymond, a o wiele więcej zaufania wzbudzają u mnie ci brzydcy, bo mogę się z nimi identyfikować, a jednocześnie widać po nich muszą być naprawdę dobrzy w tym co robią, bo z taką aparycją trudno byłoby im znaleźć lepszą pracę.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Chyba jednak nie jest powiązane bo przy indianie też pracował podobny goguś z którego się śmialiśmy na forum a gra była yebanym sztosikiem
Opublikowano 2 czerwca2 cze Gość wygląda jak z koszmaru Josha, kolorowe włosy, otyły, tęczowa koszulka i do tego ulubiony zwrot "modern audience", a jednak gra wyszła całkiem spoko.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Bo to wszystko finalnie i tak zależy od polityki firmy i ludzi pracujących nad tymi kolorowymi klaunami? Od tego na ile im pozwolą? Myślicie, że gdyby oni serio mieli coś do powiedzenia, to nie powciskaliby wątków homo, transów, a z protagonistek nie zrobiliby grubych, irytujących girlBoss? Na szczęście przy Indianie osobami decyzyjnymi byli normalni ludzie, którym zależało na sukcesie gry, czego niestety nie można powiedzieć o wielu innych zachodnich grach i studiach.
Opublikowano 2 czerwca2 cze No czyli fani elder guwna nie mają sie o co martwić bo tam też Todd ma wszystkich na smyczy
Opublikowano 2 czerwca2 cze Jedyne czym się mogą martwić fani Eldera, to tym czy zdążą zagrać w nową część przed 2048 rokiem. Plus taki, że do tego czasu po polityce DEI nie zostanie nawet ślad.
Opublikowano 2 czerwca2 cze 4 godziny temu, ASX napisał(a):Te baby pracują w Bethesdzie od czasów Obliviona albo dłużej, więc jeśli ktoś czekał na ich gry wcześniej to teraz też nie powinno się nic zmienićhttps://fallout.fandom.com/wiki/Angela_Browderhttps://fallout.fandom.com/wiki/Christiane_Meisterhttps://fallout.fandom.com/wiki/Megan_Sawyerzresztą ocenianie gry przed premierą na podstawie aparycji developerów, to nie jest zbyt dobry kierunek. Przypominam co działo się przy okazji premiery ostatniej gry Bethesdy i jak się to zestarzałoHaha, ale złomowanie fana Trumpa
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Murzyni robią grę o murzynach okradających mieszkania. Niektóre memy piszą się sameZapowiada się mocny hit DEI/10. Ciekawe czy przebije Dustborne na Steam charts.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Polecam poczytać komentarze zanim je zablokują, ostatni raz takie grillowanko widziałem pod trailerem Śnieżki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale nie rozumiem zbytnio, to już czarni nie mogą gier robić bo gracze będą wyć? Aż tak zjebało się społeczeństwo?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mogą, ale to trochę tak jakby Hindusi zrobili teraz symulator srania na ulicy.Ja wiem, że niektórzy nie rozumieją co się dzieje w USA w sklepach masowo opierdalanych przez murzynów i jak wypada na tle tych wydarzeń gra o okradaniu chat i muzeów... przez murzynów, no ale bez jaj. Tu naprawdę nie trzeba tęgiego umysłu, żeby ogarnąć ironię. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Josh
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. GTA San Andreas (jak i również GTAV) to były bardzo dobre gry o czarnych złodziejach, ale tu niestety widać propagandowe gówno. Miło widzieć że ludzie tego nie łykają.Aczkolwiek dodam od siebie że jak chcą to niech sobie robią. Zawsze to lepiej niż brać znane marki i wciskać tam na siłę czarnych na miejsce klasycznych białych bohaterów czy - jeszcze gorzej - postaci historycznych. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Observer