Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No tak, to miałem na myśli. Najwyraźniej sprzedawanie megakorposom zamiast plebsu pozwala na narzucenie sobie o wiele wyższej ceny. Jak tak dalej pójdzie to jedynymi graczami będą jimsony piszące "haha dorosłe chłopy a nie sprzedadzą nerki żeby kupić nową konsolę raz na pięć lat", no i elo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Molochy 1000+ nie są w tej branży nikomu potrzebne, wydłużają tylko okres developmentu.Ale molochy 1000+ nie muszą robić jednej gry. Są przecież studia, które zatrudniają grubo 500+ pracowników i mają kilka zespołów gdzie każdy zajmuje się innym tytułem przez co ciągle coś robią i jest płynność wydawnicza np. Insomniac. Wiadomo, jest to rzadkość ale jak widać można jak ktoś ma łeb na karku i dobrze ogarnia studio chociaż nie wszystko jest tam takie cudowne (aka 300mln budżetu na SM2).
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. [*]Tymczasem sprzedaż Xboxa w USA w maju była najniższą w historii,a PlayStation najniższą od ponad ćwierć wieku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Patowa sytuacja. Producenci w stu procentach liczą, że GTA VI popchnie konsumentów do kupowania konsol i połknięcia podwyżek.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wymiecie wszystkie używki Series S z OLX bo to pewnie będzie najtańszy sposób na ogranie GTA. Sam bym swojego sprzedał tuż przed premierą ale nie ma bata że przejdę backlogi do tego czasu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem czy ktokolwiek poważny myśli że GTA lub jakąkolwiek inna gra popchnie w dłuższej perspektywie ludzi do kupowania starych konsol za 600 dolarów.Hardkorowi gracze, którzy gotowi są tyle wydać już dawno kupili swoje sprzęty, kiedy jeszcze nie były one takie drogie. A casuale, którzy grają mało, raczej nie zdecydują się tyle wydać na jedną grę. Btw gotowi na kolejne gry usługi od PlayStation?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może nie typowo growe ale cyfrowe ;)https://kotaku.com/playstation-store-movies-digital-studio-canal-terminator-2000711013