Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

• Odpowiedzi 285
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

• W końcu i ja trafiłem na agresora

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał(a):

Gdzie znajdę Arca o nazwie Kapuś?

Na pierwszej mapce przy Control Tower np. To te co wyglądają jak białe UFO

Opublikowano

Snitch - to ten, co sam nie strzela, ale jak go szybko nie uziemisz, wystrzeli flarę, wzywającą uzbrojonych kolegów.

Opublikowano
4 godziny temu, kakus napisał(a):

Spotkani ludzie jak zawsze chcą cię ukatrupić w większości.

Tutaj ogromne znaczenie ma używanie mikrofonu i wbudowanych emotek. W 99% przypadków jak mówiłem do gości i ktoś się odzywał, to nigdy nie zostałem zastrzelony. Na Reddicie ktoś wrzucał nawet badania, że jak słyszymy człowieka po drugiej stronie w grze, to trudniej nam przychodzi bez skrupułów go zabić xd

Opublikowano

Ja dopiero 7h w grze i 10lv wbity, ale przez ten czas 95% spotkanych graczy było nastawione przyjacielsko. Ludzie sobie pomagają, albo przynajmniej nie starają wchodzić sobie w drogę. W sumie to jeszcze nie zabiłem żadnego gracza, więc dziś trzeba będzie to zrobić )

Opublikowano

Ja wczoraj trzy rajdy zagrałem solo z darmowym ekwipunkiem żeby odhaczyć kilka pozycji z questów i też praktycznie samych pokojowo nastawionych ludzi spotykałem. Najlepiej jak podbiegasz do już wezwanej windy, krzyczysz nie strzelaj, a nagle z krzaków cztery osoby wyskakują i każdy spokojnie się ewakuuje.

Opublikowano

Ja niestety wczoraj zachowałem się jak zwierzę, powiedziałem do gościa, żeby nie strzelał, a po tym jak wybiegł na otwartą polanę, to zastrzeliłem go jak kurwa myśliwy jelenia :/ Ale to wszystko przez wyzwania dla punktów renomy!

pechowiec

Opublikowano
14 godzin temu, Marcin_wawa napisał(a):

Jak macie za dużo darmowego rynsztunku, to nie sprzedawajcie go za 100. Wymieńcie go 1:1 na dowolny w Klinice i dopiero potem sprzedajcie. Zamiast 100 monet dostaniecie 640 :)

Jak go się wymienia? Nie widziałem nigdzie takiej opcji(

Gierka dla mnie 10/10, to co tam się dzieje przez interakcję z innymi użytkownikami to czysta bajka, nie spodziewałem się tak potężnego kopa. 17 lvl wbity i cały czas młócę na pierwszej mapce. Od czasu premiery BF poszedł w zapomnienie(

Opublikowano
2 minuty temu, Faranell napisał(a):

Jak go się wymienia? Nie widziałem nigdzie takiej opcji(

Idź do Lance'a, jak uciekłeś z przeróbką (augment) z darmowego zestawu, to możesz ją wymienić na dowolną pierwszego poziomu.

Opublikowano

Ja wczoraj też parę razy po chamsku się zachowałem, ale musiałem odreagować dwa zgony po napaściach na mnie - raz jebłem headshota z Ferro, ale typek uciekł gdzieś w krzaki, więc stwierdziłem, że odpuszczę, wycofałem się i sprawa rozeszła się po kościach.
Drugi raz strzeliłem do typka, co wkładał skrzynię do Field Depot, ale niestety był lepszy w te klocki i mnie poskładał.
A dziś rano w Water Treatment typek strzelał do ognistych kulek i gdy przykucnął lutować, potraktowałem go combo strzał z Ferro i poprawka ze Stitchera - był bez szans.
Ale wracam na ścieżkę dobra i najwyżej w samoobronie będę strzelał, bo jakoś nie bawi mnie napadanie na innych i miałem moralniaka (ale też nie wyprę się skoku adrenalinki w trakcie).