Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 8 minut temu, Czezare napisał(a):Gdzie znajdę Arca o nazwie Kapuś?Na pierwszej mapce przy Control Tower np. To te co wyglądają jak białe UFO
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Snitch - to ten, co sam nie strzela, ale jak go szybko nie uziemisz, wystrzeli flarę, wzywającą uzbrojonych kolegów.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 godziny temu, kakus napisał(a):Spotkani ludzie jak zawsze chcą cię ukatrupić w większości.Tutaj ogromne znaczenie ma używanie mikrofonu i wbudowanych emotek. W 99% przypadków jak mówiłem do gości i ktoś się odzywał, to nigdy nie zostałem zastrzelony. Na Reddicie ktoś wrzucał nawet badania, że jak słyszymy człowieka po drugiej stronie w grze, to trudniej nam przychodzi bez skrupułów go zabić xd
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja dopiero 7h w grze i 10lv wbity, ale przez ten czas 95% spotkanych graczy było nastawione przyjacielsko. Ludzie sobie pomagają, albo przynajmniej nie starają wchodzić sobie w drogę. W sumie to jeszcze nie zabiłem żadnego gracza, więc dziś trzeba będzie to zrobić
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja wczoraj trzy rajdy zagrałem solo z darmowym ekwipunkiem żeby odhaczyć kilka pozycji z questów i też praktycznie samych pokojowo nastawionych ludzi spotykałem. Najlepiej jak podbiegasz do już wezwanej windy, krzyczysz nie strzelaj, a nagle z krzaków cztery osoby wyskakują i każdy spokojnie się ewakuuje.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja niestety wczoraj zachowałem się jak zwierzę, powiedziałem do gościa, żeby nie strzelał, a po tym jak wybiegł na otwartą polanę, to zastrzeliłem go jak kurwa myśliwy jelenia :/ Ale to wszystko przez wyzwania dla punktów renomy!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 14 godzin temu, Marcin_wawa napisał(a):Jak macie za dużo darmowego rynsztunku, to nie sprzedawajcie go za 100. Wymieńcie go 1:1 na dowolny w Klinice i dopiero potem sprzedajcie. Zamiast 100 monet dostaniecie 640 :)Jak go się wymienia? Nie widziałem nigdzie takiej opcjiGierka dla mnie 10/10, to co tam się dzieje przez interakcję z innymi użytkownikami to czysta bajka, nie spodziewałem się tak potężnego kopa. 17 lvl wbity i cały czas młócę na pierwszej mapce. Od czasu premiery BF poszedł w zapomnienie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Faranell napisał(a):Jak go się wymienia? Nie widziałem nigdzie takiej opcjiIdź do Lance'a, jak uciekłeś z przeróbką (augment) z darmowego zestawu, to możesz ją wymienić na dowolną pierwszego poziomu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja wczoraj też parę razy po chamsku się zachowałem, ale musiałem odreagować dwa zgony po napaściach na mnie - raz jebłem headshota z Ferro, ale typek uciekł gdzieś w krzaki, więc stwierdziłem, że odpuszczę, wycofałem się i sprawa rozeszła się po kościach.Drugi raz strzeliłem do typka, co wkładał skrzynię do Field Depot, ale niestety był lepszy w te klocki i mnie poskładał.A dziś rano w Water Treatment typek strzelał do ognistych kulek i gdy przykucnął lutować, potraktowałem go combo strzał z Ferro i poprawka ze Stitchera - był bez szans.Ale wracam na ścieżkę dobra i najwyżej w samoobronie będę strzelał, bo jakoś nie bawi mnie napadanie na innych i miałem moralniaka (ale też nie wyprę się skoku adrenalinki w trakcie).