Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, Wredny said:

Też Wam gierka nie działa? (PS5)

19ac16e2d3a15-screenshotUrl.png

Poszło :)) 19:41

Edytowane przez rado

• Odpowiedzi 882
  • Wyświetleń 30,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał(a):

Też Wam gierka nie działa? (PS5)

19ac16e2d3a15-screenshotUrl.png

Nie działa (PS5) Zmieniłem na inną mapę (Zapora) i ruszyło.

Edytowane przez melkorr

Opublikowano

Sytuacja sprzed kilkudziesięciu minut.
Odpaliłem Hidden Bunker na Spaceport, czekałem na otwarcie bunkra i obserwowałem biegającego w pobliżu typa, patrzyłem jak lootuje i nagle zobaczyłem, jak obrywa w plecy od jakiegoś szczura.

Po szybkim wyjaśnieniu, że to nie ja, zdecydowaliśmy się na sprawdzenie, skąd padł strzał i dojechaliśmy mendę.

Ziomek miał chęć na wbijanie punktów na Bombardierach, chwilę mu pomagałem, ale jak tylko bunkier się otworzył, stwierdziłem, że sobie ponabijam punkty na ściąganiu danych, bo i tak z moim ekwipunkiem nie nadawałem się na walkę z grubymi ARCami.

Jak się okazało, to nie był ostatni raz, kiedy go spotkałemD

Wszystkie te strzały w plecy i stracony loot szybko idą w zapomnienie po takich fajnych akcjach.

Opublikowano
4 godziny temu, Wooyek napisał(a):

Zrobiłeś tego bombardiera?

Nie mam takiego wrażenia, ale też jak jestem na mapie to nie lece na drugi koniec, bo tam jest czerwona strefa. Jak jestem w pobliżu fajnego miejsca to pobuszuje po szafkach, inaczej nie chce mi się biegać po całej mapie, szabruje w okolicy, lub idę w konkretne miejsce z kluczem.

Tak, jeszcze 2 ogniw mi brakuje, bo jak go ubiłem to 5 osób szabrowało xD

Opublikowano

Fajna akcja wredny, ale jeszcze fajniejsza by była, jak już w windzie tam sobie wszyscy tańczycie i na pełnej wjeżdża rakietowiec i nagle wszyscy leżycie. Coolface

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

No w końcu mam te ogniwa, z tym granatnikiem i miejscem gdzie sie można schować rzeczywiście izi bucket!

Opublikowano

Jak masz miejsce do schowania, to te bombardiery czy inne bastiony się fajnie robi, choć wiadomo, zawsze trzeba uważać i liczyć się z tym, że jakiś zjeb może zacząć strzelać gdzieś po plecach.

Opublikowano

W dzisiejszym patchu naprawili w końcu ten glitch z przenikaniem przez drzwi!