Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 6 minutes ago, Wredny said:Też Wam gierka nie działa? (PS5)Poszło :)) 19:41 Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez rado
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 7 minut temu, Wredny napisał(a):Też Wam gierka nie działa? (PS5)Nie działa (PS5) Zmieniłem na inną mapę (Zapora) i ruszyło. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez melkorr
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Sytuacja sprzed kilkudziesięciu minut.Odpaliłem Hidden Bunker na Spaceport, czekałem na otwarcie bunkra i obserwowałem biegającego w pobliżu typa, patrzyłem jak lootuje i nagle zobaczyłem, jak obrywa w plecy od jakiegoś szczura.Po szybkim wyjaśnieniu, że to nie ja, zdecydowaliśmy się na sprawdzenie, skąd padł strzał i dojechaliśmy mendę.Ziomek miał chęć na wbijanie punktów na Bombardierach, chwilę mu pomagałem, ale jak tylko bunkier się otworzył, stwierdziłem, że sobie ponabijam punkty na ściąganiu danych, bo i tak z moim ekwipunkiem nie nadawałem się na walkę z grubymi ARCami.Jak się okazało, to nie był ostatni raz, kiedy go spotkałemWszystkie te strzały w plecy i stracony loot szybko idą w zapomnienie po takich fajnych akcjach.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 godziny temu, Wooyek napisał(a):Zrobiłeś tego bombardiera?Nie mam takiego wrażenia, ale też jak jestem na mapie to nie lece na drugi koniec, bo tam jest czerwona strefa. Jak jestem w pobliżu fajnego miejsca to pobuszuje po szafkach, inaczej nie chce mi się biegać po całej mapie, szabruje w okolicy, lub idę w konkretne miejsce z kluczem.Tak, jeszcze 2 ogniw mi brakuje, bo jak go ubiłem to 5 osób szabrowało xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Fajna akcja wredny, ale jeszcze fajniejsza by była, jak już w windzie tam sobie wszyscy tańczycie i na pełnej wjeżdża rakietowiec i nagle wszyscy leżycie. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Wooyek
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No w końcu mam te ogniwa, z tym granatnikiem i miejscem gdzie sie można schować rzeczywiście izi bucket!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak masz miejsce do schowania, to te bombardiery czy inne bastiony się fajnie robi, choć wiadomo, zawsze trzeba uważać i liczyć się z tym, że jakiś zjeb może zacząć strzelać gdzieś po plecach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dzisiejszym patchu naprawili w końcu ten glitch z przenikaniem przez drzwi!