Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
51 minut temu, Wredny napisał(a):

naprawią resztę zglitchowanych trofeów

Które trofea są zglitchowane?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano
22 godziny temu, Kangus napisał(a):

Nic nie dorzucili na szybko, całkiem przemodelowali grę i zmiana kierunku sprawiła że The Finals poleciało jako pierwsza do wydania, bo w kalendarzu było odwrotnie gdyby ta gra została PvE.

Tak jak się można spodziewać. Matchmaking bierze pod uwagę Twoją agresję.

Dokładnie tak jak mówisz, nic nie dodali na ostatnią chwilę, ale takie czasy jak gra nie ma tysiacą pytajników to już się nudzi po 60h i trzeba usuwać.

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał(a):

Które trofea są zglitchowane?

ARC Raiders glitched trophies.png

Dwa ostatnie jak widać jeszcze przez nikogo nie zdobyte, ten z Królową miał być załatany, więc może jest już ok, ale ciężko sprawdzić, jak ch#jki strzelają w plecy, a ten za zadanie 1000 damage podobno zaliczało tylko w pierwszym raidzie ever i później licznik się zatrzymywał, więc jak ktoś o tym nie wiedział i nie wbił tego na samym starcie to dupa.

Opublikowano

W suuumie to z obrażeniami powinienem chyba po 100 godzinach mieć, a zatrzymało się na 57%.

Opublikowano

Wczoraj kupiłem zachęcony opiniami na forumku. Spoko akcja się trafiła. Wbijam do biurowca na pierwszej mapie słyszę piętro wyżej dont siut,dont siut. Dwóch randomów się spotkało i zaczyna pogawędkę przylączam się do rozmowy o pierwszych wrażeniach z gry,w między czasie doszło kolejnych dwóch i zrobiła się fajna ekipa. Klimat mocny noc,latarki,opuszczony budynek,burza na zewnątrz no Banderas Jeden rzucił pomysł iść gdzieś tam bo ma klucz więc wychodzimy rozbawieni z budynku na metalowe schody a tu piorun jeb i cała piątka na kolanach w akompaniamencie płaczącego ze śmiechu gościa który widział całą akcję jak się przed nami ukrywał ze strachu.

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał(a):

ARC Raiders glitched trophies.png

Dwa ostatnie jak widać jeszcze przez nikogo nie zdobyte, ten z Królową miał być załatany, więc może jest już ok, ale ciężko sprawdzić, jak ch#jki strzelają w plecy, a ten za zadanie 1000 damage podobno zaliczało tylko w pierwszym raidzie ever i później licznik się zatrzymywał, więc jak ktoś o tym nie wiedział i nie wbił tego na samym starcie to dupa.

No na steamie 90% ma tego achivka więc bug konsolowy

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Bez nowego contentu a jedynie z kosmetycznymi dodatkami jak zmiany pogodowe na mapach jak teraz mają ten śnieg wprowadzić to za mało żeby nastąpił napływ świeżych graczy.

Ta gra ma kurwa miesiąc, do chuja, ludzie. W tym czasie dostaliśmy nową mapę, event, bronie, przedmioty, misje, ARCi. Teraz znowu będzie event, nowe questy, zmiany na mapach. Chcielibyście nowe rzeczy co tydzień? Za 180 złotych dostałem ponad 100 godzin zajebistej zabawy, a i tak to nie koniec dla mnie. Można też grać np. dla zabawy, bez konkretnego celu. Wiem, że to trudne u wypaleńców i brainrotów, ale można spróbować.

Opublikowano
5 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Wczoraj kupiłem zachęcony opiniami na forumku. Spoko akcja się trafiła. Wbijam do biurowca na pierwszej mapie słyszę piętro wyżej dont siut,dont siut. Dwóch randomów się spotkało i zaczyna pogawędkę przylączam się do rozmowy o pierwszych wrażeniach z gry,w między czasie doszło kolejnych dwóch i zrobiła się fajna ekipa. Klimat mocny noc,latarki,opuszczony budynek,burza na zewnątrz no Banderas Jeden rzucił pomysł iść gdzieś tam bo ma klucz więc wychodzimy rozbawieni z budynku na metalowe schody a tu piorun jeb i cała piątka na kolanach w akompaniamencie płaczącego ze śmiechu gościa który widział całą akcję jak się przed nami ukrywał ze strachu.

A to dopiero początek banderas

Wczoraj jakichś dwóch twardzieli też do nas krzyczało Don't Shoot, potem chcieli Team Up, bo byliśmy akurat na mapie z Królową (duety). No to oki, chodźcie. Byliśmy z kumplem czujni, przeszliśmy połowę mapy z nimi i jak tylko się trochę oddaliliśmy od siebie, a kumpel zaczął lootować kuriera, to cweluchy zaczęły do nas strzelać. Niestety kumpel został powalony, ale ja, weteran i legenda Rdzawego Pasa przeturlałem się dwa razy i to było za wiele dla zdradzieckich ułomków. Zostali ROZJEBANI dwiema seriami ze Zszywacza IV, bo nie potrafili celować i dokończyć dzieła. Po chwili dobiegło kolejnych dwóch - to samo, ich Kociołki były tak celne, jak analogie Figaro w każdym temacie. Trochę przypał i wstyd, że zaczynasz komuś strzelać w plecy, a potem giniesz jak śmieć, bo jesteś SŁABY.

Opublikowano

Jak to, kolejna gra która nie zastąpi życia? Kupiłem bo myślałem, że codziennie będę dostawał nowy content żeby dokarmić mój przepalony od dopaminy łeb a tu taki zawód ehh

Serio, gier usług, streamerów i youtuberów gierkowych najbardziej nienawidzę za to jak zepsuły ludziom głowy. Co chwile gdzieś się czyta narzekania wielce oburzonych graczy bo dev śmiał nie wypuścić nowego contentu do swojej gry przez miesiąc a przecież im się należy bo oni są GRACZAMI. Pod koniec drugiego miesiąca koniecznie trzeba narobić filmików i postów "The rise and fall of Arc Raiders" i " Why Arc Raiders lost 70% of the playerbase?"

Opublikowano

GRAM 8 GODZIN DZIENNIE OD PREMIERY CZEMU TA GRA MA TAK MAŁO ZAWARTOŚCI ://////////////////

Opublikowano

Ostatnio to jest inny większy problem w tej grze i niech szybko wypuszczają tego patcha, a problemem jest strzelaniem zza ścian i chuja wiesz, skąd taki typ do Ciebie strzelał. Zwłaszcza, że takie akcje dzieją się w stella chujontis. Ten błąd jest dużo gorszy, niż wchodzeniem do pomieszczeń z lootami.

Opublikowano

Przecież wiadomo, że trzeba zapierdalać przez grę jak chomik na kołowrotku, koniecznie z poradnikiem od pana strimera. Jeszcze ktoś by zboczył z optymalnej trasy i, o zgrozo, dobrze się bawił w swoim tempie.

Opublikowano

Ja dzisiaj prawdopodobnie skończę przygotowania do ekspedycji i na razie zrobię sobie przerwę, aż do otrzymania bonusów. Mnie to ogólnie z tego wszystkie najbardziej kusi większy stash i nowy skinek. Nie wiem czemu ale bardzo mi się podoba stylistyka tych skórek, genialnie wyglądają. A to że trzeba będzie zbierać od nowa blueprinty to mi w sumie jakoś nie przeszkadza.

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym Arno i tekst „@PLAYERORB 30 lzaiders ARC ARC RAIDERS EXPEDITION WIPE IS COMING, WILL REWARD PERMANENT ACCOUNT UNLOĆKS, UNIQUE COSMETICS AND EXPEDITION BUFFS THAT STACK EACH TIME YOU COMPLETE THEM”

Czyli jednak permanentne, do póki nie zrobimy kolejnego resetu w kolejnym sezonie

Opublikowano
26 minut temu, elvis004 napisał(a):

Poszło 7M kopii:

No i się powtórzę, ale należało im się chociażby za samą optymalizację. Dalej jestem pod wrażeniem, patrząc na inne gry na pc.